Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
medek3
aktív tag
válasz
spista222
üzenetére
Mint már írtam a gyárira beriaszt az avast és telepítés után el sem indul.
Az iponál azt mondták, hogy náluk működik. Gondolom nem én vagyok az egyetlen garis, de 2napnál nem tarthatna tovább, hogy leteszteljék. Egy alaplapot ki lehet mérni 6 óra alatt az összes alkatrészével külön-külön.Tegyük fel, ha megvan a teszt ugyan úgy kitörölhetem vele, hisz az én gépem akkor sem mérvadó (jönne a válasz) Nekik is tesztelni kell.
2NAP= kiderül jó-nemjó= javítjuk, cseréljük, újatküldünk.4. napon ott a vásárlónál a termék.
Ők meg lemeccselik a többit a beszállítóval, gyártóval Benedek pápával vagy a cunamival.
Nálam meg rínak a gyerekek, főleg a lányom, hogy nem tudja a történelmet tanulni spanyolul, mert már lassan a seggünket se fogjuk tudni kitörölni gép nélkül.
Neten adják fel a tananyagot stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest