- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz
liksoft #23067 üzenetére
Tutira arról indultak. És nincs infrás hőmérőm, de másmilyen se.
Csak furcsáltam hogy ekkora hőmérsékleti különbség van a két winyó hőmérséklete közt már induláskor.
(régebben olvastam olyat hogy a samsungokat kicsit csalósan alacsonyabb hőmérséklet mutatására állítják be gyárilag)
Amúgy meg képzeld, azt gondoltam hogy nem a sentinel dug fel egy hőmérőt a winyónak, hanem van egy szabvány miszerint paramétereket ad ki magáról a winyó a különböző mérőszoftvereknek, ill. tárolja is a paramétereket. (S.M.A.R.T.)
De attól még gondolom a szoftverek is különbözőek. Bár most már kezdek arra gyanakodni hogy kicsit máshogy méri a saját hőmérsékletét a samu meg a sea, valamelyiknél tuti: the truth is out there.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest