Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Kiszedtem mindkét vinyót, kipróbáltuk egy másik gépben őket. A WD-taz eszközkezelő és Everest látja (semmi hibát nem írnak) de nem működik, Sajátgépben nem látom a partíciókat olyan mintha be se lenne a rakva a gépbe. A Samsung rendesen működött úgyhogy arra újraraktam a Windowst, azóta megy rendesen bár a WD-t nem raktam vissza a gépbe. A WD gondolom tönkrement, már csak le kellene szednem valahogy az adatokat róla.
-
mitkov77
aktív tag
Ghostface a WD-t szeretné rendszernek, de igen, az a baj, hogy a samu a C: szerintem, ezért oda mennek a bootfájlok. Utána bármit állíthatsz a biosban akkor is C lesz. Valószínű mindkettő rendszerparticiónak van beállítva. Én is szívtam ezzel. 3 vinyó volt ben. mindhármon volt már rendszer, ezért mind rendszerpartíciót tartalmazott. Kiválasztott magának egyet a telepítő, ami lett a C: onnan már nincs visszaút, az a boot partíció. Lehúzod ami nem kell, és ha kész a telepítés visszakapcsolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Hobby elektronika
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Google Pixel topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Revolut
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt, INGYEN FOX!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- Samsung 870 EVO 1TB 2.5 Sata OEM SSD
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest