Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Apple Watch
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Hihetetlen vagy.... Egy egyszerű kérdésem volt amire nem várt leszólások közepette végülis kaptam segítséget és ennyi elég volt.
A legtöbb komoly user ezt anélkül megcsinálta volna, hogy egyáltalán megfordult volna a fejében, hogy az NT4 féle 1.2-es NTFS az koránt se biztos, hogy kompatibilis az XP 3.1-es NTFS-ével. Szerencsére az image készítő progi tényleg visszaállítja az eredeti fájlrendszert ezt nem tudtam és miután megtudtam, nekivágtam a dolognak. Azért formáztam FAT16-ra mert ha nem állította volna vissza ezután a TrueImage az NTFS 1.2-t az NT4 akkor is elindult volna és onnantól azNT4-ben adatvezstés nélkül át tudtam volna konvertálni a FAT-ot NTFS-re. Szerinted mégis mi lett volna ennél biztosabb megoldás???
Mondjuk ezután nem érdekel a válaszod, részemről ezt befejeztem, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hihetetlen vagy.... Egy egyszerű kérdésem volt amire nem várt leszólások közepette végülis kaptam segítséget és ennyi elég volt.