- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz liksoft #17501 üzenetére
Hali.
Lehet felreerthetoen fogalmaztam az elso hozzaszolasomat. Nem a tap bug, hanem a melynyomo, csak az egesz egy rendszerbe van kotve es a kulso vincseszter tapja miatt bug a melynyomo. Leirom pontosan. Tehat van a lejatszon 2 usb, az egyikre van kotve egy usb eloszton keresztul 7 kulso hazas vincseszter, a lejatszo hdmi kabelen csatlakozik a tevehez, a tevebol optikai kabelen keresztul az erositobe, es az erositobol arnyekolt rca kabelen a melynyomoba. Ha az usb elosztobol kihuzom a ket szoban forgo vincseszter usb kabelet, akkor megszunik a bugas, tehat az osszes tobbi jo csak ezzel a kettovel bug a melynyomo. Na es ebbol a kettobol is az egyikkel sokkal jobban bug mint a masikkal, de ha a ket vincseszter tapjat felcsereltem, akkor a masikkal bugott jobban. Ebbol arra kovetkeztettem hogy tuti a kulso hazas vincseszter tapja miatt bug a melynyomo. Ja, termeszetesen melyen bug, mivel a melynyomo bug.Akkor szerinted a vincseszter tapjaban valamelyik elko a rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!