- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
Kiteszteltem egyesével 3 különböző modullal (2 db 512es 400 MHz kingston-nal és egy 256os 333 MHz xerox-szal) és mindegyikkel fagyott (kb 5 perc rendszerstab. teszttől), meg váltogattam a slotokat is. Szerintem a lap miatt fagy, mert a xerox-szal újrakent chipsettel 17 percig stabil volt teszt alatt és nem fagyott, kipróbáltam egyből utána a 2 db kingstonnal, de így már fagyás lett. De nem a fagyás aggaszt már, hanem amit írtam egyszer. Szóval a HDD kattogása alkalmanként + néha lassan pörög fel bootolásnál. Na mindegy, veszek új alaplapot az már szinte biztos, csak nem tudom, hogy a vinyót visszavigyem a boltba cserére, vagy sem.
Úgy sz@r az egész ahogy van, legalábis most ebben a felállásban (régi procival jó volt csak lassabb).
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest