- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
kbalazsa #12992 üzenetére
Régen volt az már. Azt is azért csináltam, mert "eltűnt" 2GB szabad hely. Win reinstall annyira nem zavar, csak a fájljaim maradjanak meg.Egyébként még a win telepítőjével particionáltam újra a hdd-t, és úgy kiválasztottam, hogy az F-re pakolja a windowst. Tehát mit csináltam rosszul?
Most ezt a PartitionMagic-et nézegetem és ott a C Helyi Lemezhez van írva egy Active status (illetve Primary), többihez None (illetve Logical). Nem ezt kellene None-ra tenni, és a F-et meg Active-ra? Ha igen, akkor hogy? Illetve nem fog elveszni semmi adat?
Akkor most Win7-nek kell még egy 100MB-os partició is? Ha most felosztom a winchestert 2 részre (pl. 20GB és 445GB), akkor már inkáb 3 részre osszam? (+ egy 100MB-osra is?)
Köszi majd elolvasom a linkeket!
"Magyarán hogyan lehetne szándékosan tönkrevágni a merevlemezt, de csak egy kicsit?"
Esetleg kihúzod a tápkábelt (vagy az adatkábelt) másolás közben?
Nem tudom. Ki akarod cserélni egy újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest