Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Buresz
üzenetére
közben leteszteltem hd sentinel-lel az enyém is a reggeli szívás miatt: 100% teljesítmény/kondi... több, mint 1000napot becsül még... kicsit megnyugodtam... ez is egy samu... 2007 tavaszán vettem még...
a tápot én is kizárnám: egy 350-es chieftec-em van az adatlapomon levő konfiggal: athlon2 250, 2x1024mb ddr2 ram 800on, 9600gt, 250-es samu vinyó, egy pájó dvd-író meg tegnap óta egy leadtek tv2100-as tuner... simán elég neki a táp...
Dzsekó tanácsát megfogadnám... mentés, aztán esetleg tesztelés/nyúzás/próbálkozás... ha szaporodik a badsector és tovább romlik az állapota, az egy jó indok a garis cserére...
-
Dzsekó
addikt
válasz
Buresz
üzenetére
Hali!
Nem stabil ez a vinyó, mert szaporodik a bad sector (51->52). A tép megfelelő, a Samsung vinyó önmagától képes berogyni, nem a legmegbízhatóbb márka, főleg a régebbi szériák.
Javaslat, hogy vegyél egy másik vinyót, mentsd át az adatokat, ezt meg hagyd megdögleni, jobb nem lesz, csak rosszabb. Ha már lementetted az adatokat, akkor már nyúzhatod HDD regenerátorral meg stb. progival.
Ha a smartban a Reallocated Sectors Count értéke lefelé számolva eléri a 77-ről a 11-et, illetve alámegy, akkor gariztatható. Esetleg adatmentés után egy kis lábtengóval, szőnyegre dobálgatással rásegíthetsz.
Hali! -
mephi666
nagyúr
válasz
Buresz
üzenetére
nem tudom, de nem túl biztató a badsector...
főleg, hogy nem tudni mi okozza és szaporodni fog-e... én pihentetném a vinyót, menteném egy másikra a menthetőt és utána csak olyan adatokat tárolnék rajta, amik nem lényegesek... ha egyik napról a másikra bekrepál, akkor ne legyen nagy a veszteség... nekem volt egy maxtor-om, ami egyik napról a másikra badsector-os lett, szereztem helyette másikat... mentettem a menthetőt és utána meg is döglött rövid időn belül 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 1TB M.2 Gen4 OEM SSD
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

főleg, hogy nem tudni mi okozza és szaporodni fog-e... én pihentetném a vinyót, menteném egy másikra a menthetőt és utána csak olyan adatokat tárolnék rajta, amik nem lényegesek... ha egyik napról a másikra bekrepál, akkor ne legyen nagy a veszteség... nekem volt egy maxtor-om, ami egyik napról a másikra badsector-os lett, szereztem helyette másikat... mentettem a menthetőt és utána meg is döglött rövid időn belül