- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Egy kérdésem lenne a tapasztalt kollégákhoz: 2.5" 1 TB usb 3.0 merevlemezt akarok venni,MM-ben láttam Verbatimot,illetve Maxellt,melyiket érdemesebb? WD-t akartam legelőször,de a My Passport SE csak usb 2.0 . Ez a verba,maxell mennyire megbízható,a maxell merevlemezbe (azt hiszem Toshiba a belseje) is olyan szart gyárt,mint pl.DVD-ből,vagy itt jó minőséget képviselnek?
Illetve korábban már kérdeztem,Fat32-ről NTFS-re teljes formázás kell mindenképp,vagy elég a gyors?Thanks!
-
King Unique
titán
válasz
Silentfrog #15474 üzenetére
Akkor elég a sima gyorsformázás is? Bár egy másik topicban azt írta valaki,hogy szúz vinyónál a teljes formázás az igazi,csak ha túl sokáig tart (1-2 óra belefér) 3-4-5 óra az már problémás.Meg.ha ilyenkor teljes formázás közben valami elszáll,vagy pl. áramszünet stb.,akkor azzal tönkre lehet vágni az egész merevlemezt gondolom.
Illetve itt [link]olvastam,hogy convertálással is át lehet fat32-őt ntfs-re alakítani,de akkor töredezetteb,lassabb lehet a merevlemez.
Melyik a legjobb megoldás? -
King Unique
titán
Verbatim 2,5" 1 TB usb 3.0 mobil vinyót vennék,ami fat32-re formázva gyárilag,de én NTFS-re akarom átformázni,mert windowson használnám inkább,illetve 4 GB-nál nagyobb file-okat is pakolnék rá.(DVD képfile).Kérdésem lenne,hogy gyors vagy teljes formázást használjal a "szűz" vinyónál? A teljes formázás meddig tart ekkora,1 TB-osnál usb 2.0-n használva? Túl sokáig meg nem akarok vele szöszmötölni.
Amúgy korábban én úgy tudtam a verbatimoknak samsung belseje van,most meg Fujitsu (Toshiba).Ezek gyengébb minőségűek a samsungnál,vagy ezek is vannak olyan jók,érdemes ilyen belsővel is megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest