Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android szakmai topik
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rp526
aktív tag
válasz
Menotti #30869 üzenetére
Mi alakítja a vsync és a frame számot? Nekem a frame mindig 41,.. valamennyi. Illetve itt a képeken a queue-k sincsenek betöltve.. Annak mindig 7-8 között kell lennie.
A frame a 60 fps miatt változik? Sajnos nekem nincs ilyen anyagom most lent.Szerk: Ezt megtaláltam.
"Frametime shows you whether your frames are being delivered at consistent intervals within a second. So for a smooth 60 fps, each frame should be rendered in 1/60 seconds, which is 16.67 milliseconds."Akkor gondolom erre az UHD HDR 60 fps-re külön szabályt kellene létrehozni.. Lehet letöltöm majd ezt a filmet.. de nem hiszem, hogy az én beállításaim ez alatt renderelnék..
Már csak a queue-t ne mértem akk.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
Menotti #30869 üzenetére
Aha
Hát akkor nem tudom. Az tuti, hogy ha madVR-ben beállítod az Image up és downscalingot DXVA2-re, ahogy az összefoglalóban van D3D11 mellett, akkor a 24fps-es 4K HDR filmek tök jól mennek. 60fps-es filmből van összesen 3db a világon és mostanában nem is lesz több, szóval nem valami fontos dolog.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
Menotti #30867 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi még D3D11 esetén, ha megnyitod a Windows Feladatkezelőt, akkor ugye látszik az egyik oszlopban, hogy melyik folyamat mennyi GPU használatot okoz. Na azt állítsd GPU használat szerint csökkenő sorrendbe videólejátszás közben és küldd a képet
Geforce Experience-t ugye leuninstalláltad?
".Erre ötlet?"
Ennek így kell lennie, mert a Windows ablakkezelője nem támogat HDR-t.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
Menotti #30864 üzenetére
LG OLED-ek szebben kezelik a 8bit-et, szóval főleg rakd át
A TV-n pedig ne felejtsd el euztán a helyes feketeszintet beállítani. Itt minden jó. A Graphics card fülről akarok egy képet, illetve a Sensors fülön még egy képet, amint 100%-os a GPU használat, tehát akad a film.
Legvégső esetben rakd át DXVA2-re D3D11-ről.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
Menotti #30861 üzenetére
Minden ok, csak NVIDIA vezérlőpulton állíts be RGB 8 bit kimenetet a TV-re Teljes dinamikatartománnyal
Ha lekapcsolod a két monitoros üzemmódot és csak a TV-re küldöd ki a képet, akkor jó lesz? Ha így sem akkor pedig videólejátszás indítása után GPU-Z nevű proginak a Sensors fülére kattintva csinálj képet és rakd be.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése