Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacuska74
tag
Nálam is ugyanez a hiba Chromecastnal.
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Tothmala
üzenetére
A TV nem frissült az elmúlt 2 hétben. Bár az alkalmazásra se írja frissítést mégis azt gyanítom, hogy az APP-ban változott valami.
Mikor összekötöm a TV-vel akkor az HBO fogadó képernyő még megvan, de ahogy rányomok a lejátszás ikonra a telefonon már dobja is a kapcsolódási hiba üzenetet. A TV-n is megjelenik az üzenet de olyan 1mp csúszással.
Minden más CC alkalmazásom megy. Tudok zenét és más filmeket kirakni a TV-re CC-ben. Írok a supportnak.
-
SupaCow
aktív tag
Szép napot!
Tegnapról mára elszállt a HBO GO appom chromecast-ra küldési képessége. Most semmit nem küld át a phillips TV-re.10 órája tegnap éjfél körül még minden frankó volt.
Kapcsolódási hiba üzenetet dob.
Hasonló tapasztalat?
-
szakonyi
tag
Philips tv-m van, mikor megjött rá az Android 8 (kb 2 hete), lett rá HBO GO app. nekem tökéletesen megy a TV-n.
-
azbest
félisten
válasz
Ernesto78
üzenetére
Megnéztem most mibox3-on. Az app verziója az, amit a play store is ír, de dátumnak valóban febr 22 van a telepített leírásában. A play storeban meg febr 28. Szóval vagy elbénáztak valamit, vagy valamilyen készülékre külön verzió van, vagy esetleg csak a szöveget változtatták a storeban, úgy emlékszem ezek közül mind hat a kiírt dátumra ott

Viszont a telepített tévés app mellett próbáltam a castolást. Hát nekem nem az app indul el, ha telefonról cast módban kapcsolódom a miboxra, hanem a cast felüelt jön be. Ezt benézhetted.
A mibox3-on androidtv 8 van.
Nem hivatalos firmware-t én sem javaslok a tévére, mert elronthatja a másolásvédelmet, ha valami mókolt rendszer kerül fel.
-
törölt tag
Érdekes dologra lettem figyelmes néhány napja.
Van egy néhány éves 5. szériás samu tv-m LAN csatlakozással. Mikor a hbogo app-al kínlódtam (5.1 hiba, 6.1 hiba , totális kifagyás stb...) volt vagy 30 levélváltásom a supportal. Azt csak említés szinten mondom , hogy náluk természetesen minden rendben , a hiba csak nálam lehet, mert rossz a netem , magas a ping , reseteljem a tv-t stb. stb.
Már bele is törődtem , hogy ez a tv lehet , hogy tényleg megfáradt és erre nem tudnak a korlátai miatt fejleszteni.
Aztán a napokban előfizettem a netflixre , az egyik szobában tökéletesen megy xbox-al. A másikban gondoltam egyet és már csak kíváncsiságból a cc2 helyett a tv appot indítottam el. Az akadás és kínlódás helyett az fogadott , hogy az app abszolút hibátlanul működik rajta és ráadásul nem kicsit jobban néz ki. +A felirathoz van néhány karakter típus is , karakter árnyékolás vagy a teljes szöveghez fekete vagy félig átlátszó fekete (vagy sok más) háttér is. Nem hogy általános használatkor jól működik , de egyszerűen nem tudom kiakasztani sehogyan sem!
Szóval a HBO , ahol szintén van pénz bőven, mi a tökömért nem képes egy hasonló normális appot íratni ??
Ha már írtam , akkor azt is kérdezném , hogy CC2 -vel megoldották -e már a felirat árnyékolást? Vagy még mindig a fehér jeleneten a tiszta fehér feliratozást nyomatják?
-
törölt tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Filmet viszonylag egyszerűen, csak tekerd a vége felé, pl a stáblistánál indítsd el, onnan nézd végig. Ekkor elvileg el kell tűnnie, ha nem, próbáld kicsit korábbi pontról.
Sorozatnál már nem ilyen egyszerű. Ha olyat kezdtél el, ami éppen nem "aktív", azaz nem lesz újabb rész a jövő héten, akkor ott próbáld ki ugyanazt, amit fentebb írtam, az utolsó évad utolsó epizódjával.
Egyébként ha jól tudom, lejátszástól számított harminc nap múlva magától törlődik., kifejezetten törlés opciót ne keress, érthetetlen módon nincs. -
Ernesto78
aktív tag
Valószínűleg ez az android program van fent a TV-n. Lehet rossz a tv, de nem tudom. Meglátom, ha előjön újra, jelzem az ügyfélszolgálatnak.
Már várom az android 8-at rá, de még nem jött ki, igaz nem hivatalos forrásból már meglehet szerezni, de úgy hallottam nem fut rajta az alkalmazás. Megvárom míg a hivatalos kijön. -
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, van egy yoga tab 3 projectoros tabom. Hasznalok rajta hbo got. Illetve digionlinet, valamint horizon go-t is. A problema a kovetkezo. Nezek egy sorozatreszt pl hbo go app on. Teljesen jo. Aztan masodiknal mar csuszik a hang ilyen masosperc toredeket, de baromi zavaro, hogy nincs szinkronban a hang es a szaj. Ujra kell insitani tabot akkor jo egy ideig megint. Valami otlet esetleg? Koszonom elore is.
-
azbest
félisten
válasz
Ernesto78
üzenetére
az androidtv app van androidtv-re [link]
Előfordulhat, hogy valóban az appot indítja a cast is, legalábbis netfix esetén így van. Szóval lehet igazad van, mert mióta kijött az app, azóta nem próbáltam castolni rá. Töröld az appot a tévéről és úgy castolj, ha más nem. Ha minden kötél szalad, akkro ott a kodi + nem hivatalos addon.
Az, hogy más programtól nem áll fejre, nem jelenti azt, hogy nem bugos a tévé. Láttam már olyat is, hogy bizonyos app bizonyos verziójának a telepítése közben mindig újraidultak bizonyos készülékek. Az app oldalon nem volt semmi valódi oka... a fejlesztőkörnyezet újabb verziójakor, az azzal fordított appal már nem jött ki. Valamit a készülék rendszerében elcsesztek és bizonyos ismeretlen dolgok együttállásakor fejreállt a készülék (bizonyos huawei és bizonyos noname készülék, azonos android verzióval - ugyanazokkal gányoltathatták rá a szoftvert a gyártók).
-
Ernesto78
aktív tag
Teljesen más applikáció van az okos tv-n. Már újratettem a progit. Most csak egyszer indult újra. Biztos nem a tv-vel van gond, mert akkor a youtube és a Netflix is okozna problémát, de semelyik más programtól nem indul újra a tv.
Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és most nem akarnak semmit csinálni, mert azt mondják nincs a tv-m a támogatottak között, pedig ez is TCL Percee TV. Most leakarnak rázni, de nem hagyom magam.
Amikor a chromecasttal küldöm át telóról akkor nem a chromecast indul el hanem az HBO GO applikációja. Na ezt nem értem
-
szildavid90
aktív tag
Hogyan lehet torolni a mar felbe hagyott, elkezdett filmeket/sorozatokat a lejatszas folytatasa resznel?
-
azbest
félisten
válasz
Ernesto78
üzenetére
a play store-ban úgy látszik február 28-án tettek fel legutoljára frissítést az androidtv hbo go appra. Hacsak nem visznek külön készülék specifikus verziókat, akkor lehet még hiányzik nálad a legutóbbi.
Ja hogy neked a tévé indul újra... a chromecast módnak semmi köze az apphoz. Valami a tévéddel lehet, próbálkozhatsz esetleg gyári visszaállítással.
-
Ernesto78
aktív tag
Látom más is küszköd az HBO GO alkalmazással az okos TV-n. Nekem egy android Tv-m van és kb. február végén kezdett el újraindulni a TV az alkalmazástól. Pár perc lejátszás után megfagy a kép és újraindul a tv. Van hogy csak a 4.-ik újraindítás után kezd el működni a program és játssza le a filmeket.
Ma néztem meg és február 22.-én frissítették az appot.
Próbáltam chromcasttal is átküldeni a filmet telefonról, de úgy is újraindul.@Exian: Nem találtam HBO GO appot a win10 boltjában.

-
Exian
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
PC-re van alkalmazás? Na, ez új nekem. Szerintem PC-re csak a webes verzió van. De ha van program rá, érdekelne, bár én tökéletesen megvagyok a böngészős megoldással, hosszú tapasztalat alapján az a legjobb, legalábbis számomra. Akár TV-re, akár projektorra kötve, akár csak laptopon a saját (FHD) kijelzőjével nézve.
Androidon ha tudod, akkor is jobb a böngészőben nézni, mert ott nagyobb eséllyel fogsz jobb minőséget elérni, mint az alkalmazásban, ugyanis az csak és kizárólag SD-ben tolja, akármilyen is a neted vagy az eszköz hardvere. Only SD.
-
Sanyi.mTs
addikt
van előnye a PC-re/androidra telepített alkalmazásnak a böngészős nézéssel szemben?
-
Jo nektek,nekem se nappal se este nem megy az hbo go. Es nem tudom mi az oka,a film elonditasa utan nem kezdi betolteni....
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
mindenki este nézi - a Netflixen is érezhető az esti nagyobb terhelés pedig ott komolyabb a mögöttes vas
-
cigam
titán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ezt nem írtad, így csak találomra indítottam el valamit. Most(tudom, már késő), de a Hotel Transylvania 3 elindult a TOP20-ból.
-
Exian
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ez egyedi hiba lesz. Semmi ilyesmit nem tapasztaltam, én is mindig csak webes felületen nézem, de hibátlan. Néha vannak kisebb gondok, de ritkán és hamar rendbe szokott jönni.
-
cigam
titán
válasz
radio100jozs
üzenetére
A hiba az Ön készülékében van. Nálam (is)megy a WEB-es fellület, és a videók is. (koax-os UPC)
-
4Grider
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Akkor valószínűleg szerencsém van, mert nekem gyönyörű minőségben megy böngészővel. Itt Digi optika van.
-
radio100jozs
őstag
A HBO GO-nak a webes kiszolgálása ennyire nulla, hogy sem tegnap, sem ma nem tudok egyetlen egy filmet sem nézni, mert csak teker és teker, és semmi. Bezzeg délután 2-kor elindulnak a filmek, de amint lemegy a nap lehal az egész rendszer. Amúgy optikai netről minden működik, csak ez nem, egy forintot sem ér az egész sajnos.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Nincs valakinek vouchere? Vagy lehet valahol szerezni most éppen? -
norbertoth
senior tag
Köszi! Igen egyszerre csak 2 eszközön lehet lejátszani egyidejűleg.
-
törölt tag
válasz
norbertoth
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
norbertoth
üzenetére
Mivel a cégnek az az érdeke, hogy lehetőleg családon belül maradjon egy hozzáférés, ha nem szabályoznák szigorúan az egyidejű hozzáféréseket, saját magukkal csesznének ki.
-
z67
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
Nem ugyanott van megszabva, hány eszközön lehet egyszerre belépve?
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy mennyire valós ez az egyidejűleg 2 eszközön való egyidejű filmnézés hbo go app-ban?! Ha hárman nézünk rajta filmet, akkor egy embert kidob?! -
Na, tegnap először volt bajom a HBO GO-val, este 11 körül nem indult el semmi, sem a Chromecast-on, sem a mobil-appon.
-
bigdady
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
Itt lg-n jó
-
válasz
agressor12
üzenetére
Neked mikor volt utoljára szoft. frissítésed?
-
Npeter25
tag
XBOX 360 alól használja valaki a HBO GO alkalmazást? Nem tudom aktiválni.
-
Sziasztok!
Tudtok esetleg valami megoldást?
Március eleje óta tv-n nem indulnak el a filmek/sorozatok (igazából semmi),minden más eszközömön működik,de ezen a készüléken (lg 70uk6950pla) ha ráindítok bármire csak sötét képernyő fogat,és hosszas várakozás után 5.2 hiba.
Lehetséges hogy a tv kapott olyan frissítést ami miatt ez a hiba produkálódhat?Köszi ha tudtok segíteni!
-
Exian
addikt
Nálatok milyen MOST a webes felület? Nálam egyszerűen be sem jön, csak tölti-tölti, 1-2 kép megjelenik, de semmi több. Miközben persze MINDEN más weboldal száguld.
SZERK.: mire elküldtem a hozzászólást, már be is töltötte az oldalt és megy is jól a lejátszás. Biztos volt egy kis pillanatnyi elmezavar HBO-éknál, vagy a feléjük vezető úton.
-
válasz
chaosmonger
üzenetére
de egy kis értékű, a tv-be bedugható kütyüt egyszerűbb és olcsóbb cserélni, mint a tv-t, nem?
csak arra akartam rámutatni, hogy hiába az a tv-választás szempontja, hogy tudjon dolgokat, ha ezt nem garantálják hosszú távon. -
én azért nem alapoznék a tévékre, mert egyik gyártó sem nyújt ~5-10 éves időtávban support-ot a tv rendszerére vonatkozóan...
márpedig egy tévét tovább tartana meg egy ember, mint egy telefont. -
Exian
addikt
válasz
gyugyo79
üzenetére
Én is böngészőben használom, épp ezt írtam, ezt ne nekem írd
annyira nem ragaszkodok a TV-s megoldáshoz, csak ha lenne egy tuti típus, amin stabilan, hosszú távon jól megy HD-ben. Pont ezt írtam én is előtte, hogy igazából csak PC-n tökéletes, ezt ajánlottam én is, de le lettem hurrogva 
-
gyugyo79
addikt
De itt maximum dühödet vezetheted le a helyzet miatt, megoldás erre nem lesz. Az HBO nem olvassa és még ha olvasná se biztos semmi... A tv gyártók akiknek még esetleg ráhatásuk van meg pláne.
Nekem mióta itthon elérhető az HBO GO van hozzáférésem és kb hibátlan csak böngészőn át volt az elérés más eszközt nem tudnák mondani amin az alkalmazásnak ne lett volna baja átmeneti időkre amíg használhatatlan volt a javításáig és nem csak tv - kre írt appokra igaz ez.
Én pld HBO GO -tá inkább javasolnék egy MiBox ot azon 3 lábon lehet állni rendes eléréshez és egy végső kisebb felbontáshoz
Google Cast
Kodi+plugin
Android Tv klienslegvégső esetnek meg androidos kliens.
Mindezek mellé nem is drága annyira mint egy ATV vagy Shield.
-
Exian
addikt
Tök jó, akkor most tényleg döntse el az ember, hogy milyen TV-t vegyen, ha plusz eszköz nélkül akar HBO GO-t nézni
korábban az LG-n is gondok voltak (közvetlen előfizetés úgy emlékszem nem is ment), miközben az akkori Samukon ment jól. Hozzáteszem, anyámék ezer éves, első generációs kis 32"-os Samsung smart tv-jén tökéletesen megy (igaz lassan indul, de utána már jó), ellenben sok új Samsungon láttam problémákat. Nehéz ügy, én is szívesen néznem végül is közvetlenül TV-n, saját appal, csak kérdés, hogy egy most megvásárolt TV-n milyen lesz mondjuk fél ev múlva. Van, aki hosszabb ideje használ egy bizonyos Tv-t és nem volt/nincs gondja vele?Mert akkor olyan TV-t vennék. Ezek szerint most LG-t érdemes ilyen szempontból?
-
Exian
addikt
Célszerű egy megfelelő céleszközt használni és azt kötni a TV-re. Igaz, hogy nyilván a legkényelmesebb a tv saját appját használni, de azzal sajnos sokszor van gond. Én PC-vel használom (az van kötve a TV-re/projektorra), gyakorlatilag sosincs gondom vele.
-
cozmo
őstag
Sziasztok nektek is nézhetetlen, a HBO GO app-on keresztül a TV? Nekem tízpercenként kifagy.
-TV samsung UE65NU7022K,
-firmware verzió 1202.5,
-HBO GO app verzió 5.10.7.171.281,
-firmware: TIZEN-4.0-TRUNK2018-KantSU-HOTFIX-RELEASE_20181207.3
-internet: vezetékes
Lesz megoldás, vagy lemondjam az előfizetést?
Ötlet? -
gyugyo79
addikt
Az HBO GO -nál a CC = Forced még ha a CC mint itt írjátok teljesen mást jelent. Legalábbis azoknál a sorozatoknál ahol eddig szükségem volt erre így volt. Persze én örülök, hogy legalább így van forced bár biztos vagyok benne, hogy akiknek meg a CC kellene nagy csalódás amikor látják, hogy választható és nem azt kapják amit várnak.
-
azbest
félisten
Nem biztos, hogy jól használják vagy jól gondolták ki a platform üzemeltetői.
Alapvetően valami ilyesmi lenne:
- felirat: csak a szövegek, beszéd leirata
- cc: a bővebb, környezetet is leíró, leginkább halláskárosultak részére
- forced: alien nyelv átirata, amit mindenki számára le kell fordítani, ez értelmes esetben ki sem kapcsolható. -
Exian
addikt
válasz
inferno88
üzenetére
Hmmm. Nálam a CC verzió olyan, hogy csak akkor van felirat, amikor nem magyar a szinkron, hanem olyan jelenet van, amikor eredeti (vagy a történet szerint is idegen) nyelv vagy halandzsa nyelv van éppen a filmben (pl Trónok Harcában sokszor, vagy Maffiózókban az olasz jeleneteknél van csak felirat CC-vel). Tehát, CC feliratot választva nálam automatikusan csak ezeknél a jeleneteknél van felirat, a normál felirattal meg végig.
Viszont az általad leírt dolgok nincsenek (jelenet leírás, stb). Nálam mindig be van ez kapcsolva, mert sok olyat nézek, amiben vannak jelenetek, amik a film szerint is idegen vagy fiktív nyelven mennek, direkt erre van ez a funkció, én eddig így tudtam.
Akkor hogy is van ez?

-
válasz
batai15
üzenetére
CC = Closed Caption
Ez azok számára van, akik nem hallanak egyáltalán, tehát nem csak arról van szó, hogy nem értik az adott nyelvet. Mindenféle hanghatást szimbolizálnak valamilyen módon. Például ha egy dalszöveget feliratoznak, akkor hangjegy jel van a szöveg elején, ha a háttérben morajlik egy motor, akkor kiírják, hogy háttérben morajlik egy motor, stb.
-
batai15
félisten
Sziasztok ,mi a különbség a magyar és a magyar cc felirat között ?
-
Toth_Jani
őstag
Az ekkora szolgáltatok nem fogják lopni a kártyáról a pénzt, nyugodtan meg lehet adni az adatokat.
És itt a lemondás/szüneteltetés sem probléma csak pár kattintás és rendben van, nem kell órákig várni a telefonos ügyfélszolgálatnál. -
Exian
addikt
válasz
chaosmonger
üzenetére
Lehet. Ebben az esetben a legjobb megoldás, amit én is használok, amikor rendelek főleg Kínából bármit, hogy virtuális webkártyát kell használni. Ingyen van, ilyen esetekben tökéletes biztonságot ad. A legtöbb banknak van sajátja (én az OTP-s fiókomhoz járót használom), de van egy csomó bankfüggetlen szolgáltató is, akik csak ilyen kártyát adnak, vagyis csak kártya adatokat, fizikai plasztikkártya nélkül.
-
Exian
addikt
válasz
chaosmonger
üzenetére
De azt a HBO nem látja, főleg ha paypal balance terhére megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet, hogy tabletes Win10 verzióra van, fene tudja, azt nem tudom megnézni, csak PC-n van Win10-em. Majd érdekességképpen megnézem.
korábban az LG-n is gondok voltak (közvetlen előfizetés úgy emlékszem nem is ment), miközben az akkori Samukon ment jól. Hozzáteszem, anyámék ezer éves, első generációs kis 32"-os Samsung smart tv-jén tökéletesen megy (igaz lassan indul, de utána már jó), ellenben sok új Samsungon láttam problémákat. Nehéz ügy, én is szívesen néznem végül is közvetlenül TV-n, saját appal, csak kérdés, hogy egy most megvásárolt TV-n milyen lesz mondjuk fél ev múlva. Van, aki hosszabb ideje használ egy bizonyos Tv-t és nem volt/nincs gondja vele?

l.skywalker