- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
parandroid #7886 üzenetére
Csak érdeklődés képpen, ez azért menő, mert csendesebb mint az átlag porszívók? Csak mert a 240W szívás teljesítmény nem sok (az USORIGIN 340-e is átlagos)
Kíváncsi vagyok ténylegesen mit ad még mondjuk egy Samsung SC4550-hez képest (mivel azt már tapasztaltam), mert most készülök sok otthoni cucc vásárlásra, de nekem egyelőre inkább pénzkidobásnak tűnik...
Az a heti fél óra porszívózás 83 helyett 65 decibelen nem hiszem, hogy annyit számítana, de ne legyen igazam... -
FefeeX
veterán
Az Electrolux meg az AEG lowcost márkája, legalábbis erre utal, hogy egy forgalmazótól, egy jellel mennek
Vagyis talán fordítva a wikipedia szerint:
"After acquiring the household subsidiary AEG Hausgeräte GmbH of AEG in 1994, in 2005 Electrolux bought the rights to the brand name AEG and now uses it on some of its products. The AEG name is also licensed to various companies."Viszont ebben az esetben felmerül a kérdés, miben jobb egy AEG mint egy Electrolux, mikor érzésre olyasmi ez, mint mikor más nevet szitáznak valamire...
-
FefeeX
veterán
Szükség lesz a közeljövőben pár gépre, így gondoltam beköszönök
Hűtőt normális alternatíva hiányában egyelőre ezt néztem ki
persze lehetne venni műanyag ajtósat, meg nem 3+-ost olcsóbban is, de nem egy évre kell...Bárkit kérdeztem eddig, a Samsungnak egyedült talán az LG lenne valamennyire alternatívája, de abból ami jól néz ki az jóval drágább is, nem nagyon van 3+-os és elég gyér a kínálatAmi még kellene:
mikró (valami szebb példány, adott esetben a beépíthető is játszhat, de ami 50 magában és 100 beépítve az inkább maradjon kinn)
sütő (ebből nem tudom, mi a jó márka, láttam például Nodor márkát, ami jól néz ki, nem vészes az ára, de nekem noname, mármint sosem hallottam a nevét)
főzőlap (szintén mint a sütőnél)
mosógép (megint csak adott a kérdés, természetesen a MMban az LG-s az LG-t a Samsungos a Samsungot favorizálja, nekem meg alapvetően valami jó kellene, jól is nézzen ki, időzíthető legyen, és maradhatna 100 alatt)
mosogatógép (ez gondolom márkában hasonló a mosógéphez, tehát ami az egyikben jó az a másikban is, viszont ennél még az igényszintről sincs fogalmam, nem volt korábban)Plusz, ha valaki olyan helyen dolgozik, és mindent egy helyen vennék meg, mennyi kedvezményt lehet elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged