- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Sziasztok,
Talán még nem volt hivatkozva, de a Bosch robotgépekre van most promóció:
"Amennyiben akciónk időtartama alatt vásárol a promócióban részt vevő Bosch MUM5..., MUM9... és MUMS2... típusú konyhai robotgépek közül, és alább regisztrál, mi visszafizetjük a vételár 20%-át." Időtartam: 2021.03.01 és 2020.04.07
A családban örülnének egy olyan kombinált robotgépnek, ami dagaszt, turmixol, húst darál, citromot facsar, de nincs tapasztalatom ezekkel a típusokkal. 60-80 ezer forint körül érdemes ezek között a Bosch-ok között nézelődni vagy van életképes alternatíva ebben az ársávban? (Glamour napok nem hiszem, hogy lenne a promóció időszakában, Joy kupon sincs ami felhasználható erre a célra.)Például.:
Bosch MUMS2EW40 - 80 ezer környékén, ami a kedvezménnyel 64 ezer forintra csökkenthető. -
HS 2142
őstag
Sziasztok!
Felültöltős mosógépet szeretnék vásárolni
-árban 90-120k HUF a keret rá,
-lehetőleg 6,5kg ruhamennyiség beleférjen (de minimum 6kg)
-márkák terén nincs preferencia (Whirlpool volt eddig a családban, szerencsére nem volt vele gond, de tudom, hogy sokaknál nem ez a helyzet.)
-és legyen készlet belőle, ha a héten meg szeretném rendelni az adott típust.Más kritérium nincs egyelőre. Szívesen fogadnék tippet, tanácsot, tapasztalatot a választás tekintetében.
Eddig első körben ezeket a típusokat találtam árukereső alapján:
Whirlpool TDLR 65210 - 90k HUF, 2év garancia, 6,5kg mosókapacitás
Whirlpool TDLR 65220 - 101k HUF, 2év garancia, 6,5kg mosókapacitás
Zanussi ZWQ71235SI - 104,5k HUF, 1év garancia, 7kg mosókapacitás
Electrolux EWT1274ELW - 125k HUF, 1 év garancia, 7kg mosókapacitásKöszönöm előre is!
-
HS 2142
őstag
válasz
Bazsee71 #15820 üzenetére
Szintén BGL3B210-t választottam még tavaly december végén. Én a Bosch honlapján regisztráltam is, jött az automatikus e-mail, hogy
"Köszönjük, hogy regisztrált a Bosch 5 év garancia promócióban!
A regisztrációt az alábbi adatokkal rögzítettük, feldolgozás után postai úton megküldjük Önnek a módosított jótállási jegyet."
Amúgy elégedett vagyok vele, érzésre jobb műanyagokból van összerakva, mint mondjuk a hasonló kategóriás porszívók, amikkel családi körben összefutottam. Egyik szobában van padlószőnyeg, azzal sem volt gondja, nem jött ki érezhetően a használata közben számomra, hogy most egy gyengébb motorú porszívóval lenne dolgom. Ami tény mondjuk, hogy extra tartozékok tekintetében a Sencor SVC 8 YL többet nyújtott volna, de nekem általános használatra, normál üzemben megfelel az alapfelszereltsége a Boschnak. Illetve HEPA szűrő, nem tudom jelentene-e különbséget, de ha amellett döntenél, meghallgatnám a tapasztalataid.
-
HS 2142
őstag
válasz
CoolBoy323 #15661 üzenetére
Én épp nemrég adtam le a rendelésem a Bosch-ra. (BGL3B210)
Valakinek van esetleg tapasztalata a CoolBoy által említett 2 termékkel kapcsolatban? Mindenesetre ha megjön, megírom a saját észrevételeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged