Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

Van egy beépített sütőm (Siemens HTHE33), sikerült eltörni a belső hővédő üveget az ajtóban. Ok, gondoltam, semmi gond, felhívok egy szervízt. Tudnak is szerezni üveget, 70kHUF-ért.. :D Ekkor elkezdtem hívogatni üvegeseket, de mindegyik azt mondta, hogy őt nem érdekli az ajtó, mondjak két méretet (szélesség, magasság), 20 ezer. Kérésre se voltak hajlandóak olyat bevállalni, hogy beviszem az ajtót, és visszakapom üveggel. Gondolom azért, mert ha nem jön össze valami, akkor az legyen az én bajom. Márpedig nem biztos hogy összejönne, mert az üveg alsó részén L alakú bevágások vannak, amik nélkül nem állna meg az ajtóban.

Szóval három kérdésem lenne:

- tud e esetleg valaki ajánlani budapesti üveges céget, aki vállalja ezt?
    - lehet e egyáltalán ilyen formára vágni a hőálló üveget?
    - találtam apróhirdetős oldalakon több Siemens sütőt is, amelyeken szemre pont ugyanilyen ajtó van (a típusok eltérnek), a legolcsóbb 30kHUF körül mozog. Vegyek inkább egy ilyet, használjam donornak, és felejtsem el az egészet? Nyilván a mostani ajtót vinném mintának.

Új sütőt nem akarok, mert tökéletesen működik, illetve akkor főzőlapot is kéne cserélni, szóval szeretném ha maradna a mostani megoldás, csak legyen benne üveg :)

Előre is köszi a tippeket.

Új hozzászólás Aktív témák