- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
Ettől függetlenül szvsz bennem is megformalodott egy vélemény a hang minőségéről, amikor az avm60ra épülő láncot úgy adta Iván elő, hogy nem jobb nem rosszabb, hanem más, mint az otthonim. Majd meghallottam a "referencia hangot". Én azt mondom, h az emo procik meg mindig alulertekeltek... Aztán féltette a pontot amikor truehd hangot(mint atmos) hasonlítottunk a dd hanghoz..
Vetítők elméleti tudása jó Ivane, de a cinemaster mint forrás nagyon gyenge komolyabb összevetésre.. Oppo nagyon sokkal jobb volt, és akkor hol vagyunk még a madvr tol.
Szóval óvatosan!
-
zsoika
addikt
99,99% hogy jól van bekötve, de meglesem még egyszer. A kábel elég tré ebből a szempontból, mert nincs rajta semmi jelölés, sem szín hogy melyik a pozitív. Én egy alkoholos filccel megjelöltem hogy "hülyebiztos" legyen. Pozitívnak a feliratos oldalt választottam, a natúr lett a negatív.
BBéci: Lehet csak járódnia kell ....ezzel nyugtatom magam.
Eddig nagyon középre koncentrálódott a tér zenén és filmnél egyaránt.....lehet hogy szélesebb lett a színpad és ez zavar meg?
Még tesztelési fázisban van. Tegnap csak pár percem volt hallgatni, csak egyből ezek(amiket leírtam) jutottak az eszembe. A magas hangok kiválóak, olyan selymesek, részletezők, de nem tolakodóak. Egyes zenékben, eddig nem is tudtam hogy van ilyen finom kis cintányér. A mély hangok kissé visszafogottabbak, de érdekes módon a lábdobból kihallom ha gyorsan kétszer üti meg a dobot...eddig ez nem tűnt fel(gondolom nem ilyen volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest