Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Aktív témák
-
vmatyko
tag
sziasztok!
Nem egészen vagyok tisztában a technikai részleteivel de van egy erősítőm ami 8ohm-os
hangfalakhoz van és vannak hozzá 6ohm--os hangfalaim. használhatom őket? mi lesz az eredmény?illetve lenne lehetőségem egy 6x100W-os erősítőt megszerezni ami 4ohm-os hanfalrendszerhez jó.
kérdés, mit tegyek a 3x35W-os 6ohm-os hangfalaimhoz?
egyiket se?
-
repvez
addikt
Elég régi a topic, de nem akartam uj topicot nyitni és remélem igy is lesz válasz a kérdéseimre.
A segitségets szeretnék kérni egy házimozi összeállitásában.Lehetöleg a legolcsobb és legtöbb szolgáltatást és tudást nyujto elemek érdekelnének.Az alább felsorolt cuccokat néztem ki elsöre ha tudnátok mondani roluk pro és kontra dolgokat mondani azt megköszönném vagy ugyanabban az árba milyen más hasonlo vagy jobb tudásu eszközre lehetne cserélni.
TV: Sony Sony KDL-32U2000 LCD ~160k
Erösítő: Sony STR-DG510 vagy Sony STR-DG700 vagy 710 ~60k
Hangszorok:System fidelity SF2505 vagy 2305 ~40k
vagy KODA, JAMO, Magnat, JBL ebben az árkategoriában.
A max keret ezekre 250 ezer, tudom hogy ebböl nem lehet csodát várni,de ez van és ahogy néztem ezek igy beleférnek.
Bármilyen véleményre kiváncsi vagyok vagy tipus ajánlást szivesen veszek.A lényeg legyen HDMI, Optikai ki/bemenet, 1366x768 felbontás és automata hangbeálitás az erösitön.
Ja azt majd elfelejtettem hogy digitális tv tuneres legyen.
Arrol is jöhet még beszámolo, hogy mi a helyzet a sima TV adásokkal milyen a képe, nyujtja a képet vagy pixeles a kis felbontás miatt? Esetleg már most is lehet a kabhegyröl digitálisan fogni az adásokat? -
sooony
csendes tag
Nah, végülis DM-R350 est vettem
. A topic zárható, kösz mindent! -
sooony
csendes tag
Szia! De, DM-R500
. Csak nem jól emlékeztem. Kösz a linket, nézegetem, de örülnék neki, ha olyasvalaki is írna, akinek van ilyen
. Adatok szerint nem néz ki rosszúl, és az elektropontban 20 E huf az ára
. -
e.vid
senior tag
A típusa nem DM-R500? DTM-500-ast nem találni. DM-R500: Bővebben: link
-
sooony
csendes tag
Hali! NEm tudom ezt hova kéne írni, de itt kérdezem meg. Akarok venni egy Dimarson DTM-500 as házimozi cuccot, és erről kéne valami info. Az eladó srác nem ajánotta, (sztem mert olcsó volt)
.
Aktív témák
Hirdetés
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A topic zárható, kösz mindent!