- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
szente
addikt
Hali!
Beszereztem olcsón egy 5.1-es házimozi rendszert, aminek a lejátszó részét csak erősítőnek akarok használni. Rákötöttem a gépemre optikai kábellel, a TV-t meg HDMI-vel.
Az a problémám, hogy a világért sem akar nekem 5.1-be szólni a cucc. Leszedtem az AC3 Filtert a gépre, a filmet Media Player Classic-kal szeretném lejátszani. Ha leszedek egy AC3 5.1 test file-t, akkor vagy nem szólnak a hátsó hangszórók és a mélynyomó, amikor kellene neki, vagy az első hangszórókban szólnak a hátsó hangok is.
Nézegettem a Realtek Audio Managerben, és a Win7 Vezérlőpultjában a beállításokat, de a digitális kimeneteken, csak 2 csatornát lehet kiválasztani. Mi nem jó?Egy LG HT503PH házimoziról lenne szó...
Aktív témák
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest