- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Viktoár #6203 üzenetére
Hello!
Szerintem is jó lesz az erősitő.A 30w nem tünnik soknak de a gyártó szerintem csak ritka öszintén adta meg a teljesitmény adatokat.Sokszor füllentenek és többet adnak meg mint a valós teljesitmény.Hangfalnál az érzékenységet kell nézni a Balboanál 90 db ami már jómak mondható.Bőven elég lesz a teljesitmény ha nincs nagy szobád 25 nméter felett vagy nem akarsz diszkozni vele.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
krisztian7 #6200 üzenetére
Hello!
Én a Denon avr 1801-re szavaznék bár ez a legrégibb de valószinú moziban és zenében is jól teljesit.Az új Yamaha nagyon alapkategóriás moziban biztos jó de zenében gyengébb lehet.
-
Zsolt!!
aktív tag
-
Zsolt!!
aktív tag
Hello!
Tényleg ennyire egyértelműen rá lehet mondani egyes márkákra h jobb mint a másik ?ahogy olvasom itt a topicot ilyen érzésem támad.Én csak adott tipusra mondanám rá h jobb mint a másik.Na jó egy Krell jobb ,mint egy Sony.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest