Aktív témák
-
SPuD
csendes tag
Babraltam kicsit a beallitasokkal, kmplayert hasznalok en is. Minden tobbcsatornas AC3-as filmnel elofordul. Ha internal codecre van allitva a lejatszo, csak akkor rossz. Ha externalra, akkor mukodik rendesen, leszamitva hogy akkor a kep nem jo mkv-knel. Esetleg valaki akinel mukodik tokeletesen, felrakhatna egy screenshotot a beallitasokrol : )
Gep konfigot mindjart frissitem, de szerintem azzal nem lehet problema. A kabel valoszinuleg jo (egy sima koax), mivel external codecnel nincs problema.
-
SPuD
csendes tag
Hi!
Van egy Yamaga RX-V363 erosito, es ra van kotve egy integralt realtek hangkartya koax kabelen spdif-fel. Film nezes kozben nem mindig mukodik a dekodolas. Pl. ugyanazon a filmen bellul ha megallitom vagy beleteker, elkezd szakadozni a hang. Akkor is ha az erositon megnyomom a program gombot. Ha osszevissza tekergetek a filmben, akkor egyszercsak megjavul, es addig nem romlik el amig megint nem tekerek bele, vagy nyomok meg valamit az erositon. Amikor mukodik, akkor tokeletesen megy a terhangzas. Az erosito par napos.
Az otleteket elore is koszonom!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest