Keresés

Aktív témák

• kutga

félisten

válasz v.attis #17389 üzenetére

Üdv!

Én a hosszabbító kábelre gyanakszom mert ha a fejhallgatót direkt kötöm az elosztóba a probléma megszűnni látszik (csak úgy a kábel rövid :) ).

Este kipróbálom másik hosszabbítóval, esetleg másik elosztóval. Amúgy melyiket érdemes választani - az elosztó kábelt, vagy a műanyag Y-elosztót?

• kutga

félisten

Sziasztok!

Nem biztos hogy a megfelelő helyre írom, de a következőben kérnék segítséget.

Az otthoni PC-m hangkártyájából jövő jelet szeretném szétosztani egy sztereó hangfal és egy szintén sztereó fejhallgató között úgy, hogy egymástól függetlenül tudjanak működni (esténként ugyanis a fejhallgatót használnám de nem akarok folyton az átkötéssel bajlódni, valamint rövid a kábele, márpedig az ágyból szeretek mozizni ami a szoba másik végében van).

Így vettem egy olcsóbb HAMA jack elsoztót (1x3,5 jack -> 2x3,5 jack) és egy szintén HAMA jack hosszabbítót és így kötöttem össze a hangkártyát, a hangfalat és a fejhallgatót, de az eredmény nem lett az igazi (a hangfal ok, de a fejhallgatón csak az egyik oldal szól, ha kicist babrálok a kábelekkel megjavul, de kis idő múlva megint rossz).

A kérdés, merre kaphatok jobb minőségű elosztót, kábelt, vagy ha nem a kábellel van a gond alaplapi hangkártyától ne várjak csodát?

Aktív témák