- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
gabor23
csendes tag
Őstagoooooook! X-Faktooooooooor!
-
gabor23
csendes tag
válasz
nebulo5 #43733 üzenetére
Anyázás? Hm..,nem jellemző rám. De szerintem inkább a Hozzád hasonlókra jellemző, akik bele ütik mindenbe az orrukat, ha egy kis vitát látnak egy fórumon. Szerintem sokkal bölcsebb lettél volna, ha mondjuk válaszolsz egy-két kérdésre, minthogy erre a "tartalmas" HSZ-re voltál ráfeszülve!
Na,de részemről tényleg vége! Köszi a tartalmas diskurzust! Mehet tovább az XFaktor kivesézése! -
gabor23
csendes tag
Milyen vicces, ahogy az RTL-fan Őstagok és Senior tagok kiállnak egymásért és remegő kezekkel próbálnak viccesebbnél vicesebb és burkoltan sértő, újjoncot helyrerakó, tapsolgatós HSZ-eket szerkeszteni, közben meg az újjoncok kérdésekre meg nem veszik a fáradságot, hogy válaszoljanak.
Hétköznap meg jön a Barátok Közt? -
gabor23
csendes tag
válasz
Dorian #43714 üzenetére
Elnézés kedves Őstag, hogy újonc létemre be mertem "kóstolni"!
Észrevettem, hogy OFF-ba írtad, ha észrevetted volna, oda is írtam. Csak ez tényleg vicc szerintem, hogy itt beszélitek ki eme agysorvasztó, nyáltermelő, szenny műsor részleteit. Miért? Mert a hozzám hasonló "újoncok" pont NEM azért jönnek fel ide, hogy X Faktorrol olvasgassanak.
De részemről ennyi, lelketek rajta, ha egy színvonalas fórumot, ilyen lényegtelen diskuráásokkal húztok le, mégha OFF-ban is! Miért nem ugrotok fel a Fészbukra?
Na köszönet a többi újjonc nevében! -
gabor23
csendes tag
válasz
Dorian #43706 üzenetére
Ne haragudj meg, de szerinted ki a francot érdekel, hogy éppen milyen szutykot nézel a Retekklubon?! Valaki feljön ide, hogy a topic címével kapcsolatos dolgokról tájékozodjon, erre itt OFF-oltok össze-vissza, ráadásul TOTÁL NEM IDE TARTOZÓ TÉMÁKRÓL!
Javaslom, hogy keress rá egy olyan fórumra, ahol ez érdekel valakit és ott számolj be az "élményeidről"!
Köszi a többi fórumozó nevében is! -
gabor23
csendes tag
válasz
DM-Fan #43619 üzenetére
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy egy Popi 210-es tulajdonosnak miért van szüksége egy ilyen BD lejátszóra?
Csak azért, mivel én is most szeretnék venni egy média lejátszót és a kiszemeltek között van a Te általad birtokolt is és úgy tudom, hogy ezek már mindent lejátszanak.A másik kérdésem mindenkinek szól!:
Van egy Denon 1306-os erősítőm. Vettem egy TV asztalt, aminek a lejátszókat befogadó mérete 153 mm, az erősítőé pedig 148 mm. Tehát 5 mm marad a készülék teteje fölött összesen. Ez nagyon kevés lehet a megfelelő hűtésnek ? Nem szoktam gyilkolni, már csak a szomszédok miatt sem.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest