Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
robi0604 #43980 üzenetére
Na igen, a probléma azzal van, hogy lehet ilyen ventit kapni, ami kifejezetten ehhez a márka ezen típusához illik (pl pana márkakereskedésnél rendelhető) vagy ezekben az erősítőkben is létezik egy szabvány mint a pc-knél és mondhatom az eladónak, hogy 'xy' szabványú, ekkora méretű,teljesítményű ventit kérek?
-
vhw
addikt
Már igen túlpörgött a topik, így feltenném mégegyszer, hátha valaki lemaradt róla;
Egy ismerős Panasonic SA-HT540 erősítőjében megadta magát a venti (F61 error). Az lenne a kérdésem, hogy lehet ebbe venni külön ventit? Én nem néztem még bele, így nem tudom milyen csatija van, valami egyedi panasonic, vagy ezekben is van valami szabvány? Megpróbált egy mezei pc ventit rákötni (lecserélte a csatlakozót) a venti forog, de ugyanazt hibát írja ki még így is.
-
vhw
addikt
Hello!
Egy ismerős Panasonic SA-HT540 erősítőjében megadta magát a venti (F61 error). Az lenne a kérdésem, hogy lehet ebbe venni külön ventit? Én nem néztem még bele, így nem tudom milyen csatija van, valami egyedi panasonic, vagy ezekben is van valami szabvány? Megpróbált egy mezei pc ventit rákötni (lecserélte a csatlakozót) a venti forog, de ugyanazt hibát írja ki még így is.
Aktív témák
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest