- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Gigi01
őstag
És szerintetek ez [link],passzolna,a Jamo 606 szettemhez?Megérne használtan 40ezret?Gondolom jobb,mint a Panasonic SA-HE70-em.
-
Gigi01
őstag
Köszönöm a válaszokat,és az ajánlatot!
Igazából egyre több olyan dologba,filmbe,koncertbe akadok amit blu-ray formában nézek meg.
Hogy ez a dts core milyen hang,azzal nem vagyok tisztában,de sokkal szebben,dinamikusabban szól,mint a dvd-s dts.Amióta hallottam,azóta olyan filmet nem igazán nézek,amin minimum ilyen minőségű hang nincs.Vagy ha nézek is,csak a tv hallgatva.
Már régebben is érdeklődtem ilyen ügyben,akkor nagyon szemezgettem a Yamaha Rx V663-al,de nem kaptam választ,aztán várósra raktam a dolgot.
Igazándiból nekem a Yamaha,Denon,Onkyo tetszenek,de nem tudom,hogy itt a szobámban,ezekkel a hangfalakkal melyik lenne kedvemre.Szeretem a mély,telt hangzást.Bár igazándiból,ha hosszanti irányban elrendezném a szobát,(már terveztem,mivel karácsonyra meg akarom lepni magam egy projektorral)akkor igazándiból elférne plusz 2 hangfal.
-
Gigi01
őstag
Sziasztok! Szerintetek megérné lecserélnem az erősítőmet,egy olyanra,ami tudja az új hangformátumokat?Észre venni a különbséget?Leginkább mkv-s hd filmeket nézek,amin ha jól tudom 1536kbps hang van.Legalábbis az eredeti hang,általában úgy nézem felirattal.
Vagy jobban járnék egy régebbi,de anno felsőkategóriás erőlködővel,amit használtan már olcsóbban meg lehet venni?Olyan 60-80 körül szánnék rá.Zenét nem igazán hallgatok,vagy csak fülessel,inkább egy-két koncertet nézek,de az is minimum 5.1.
Amúgy a szobám 20nm,,7.1-et nem igazán tudnám elrendezni,így is a hátsó hangfalak majdnem egy síkban vannak velem.
Jelenlegi erősítőm Panasonic Sa-He75.
Amit meg kéne szólaltatni:Jamo S 606 Hcs3 +Yamaha yst sw45
Általában Onkyo,Yamaha,Denon-al láttam a Jamo-t,de nem tudom,hogy mi passzolna igazán hozzá. -
Gigi01
őstag
Szerintetek rosszul járnék egy ilyen cserével?
[link] ebből lenne egy ilyen:
[link]
Tudom,hogy nem új,és majd pár év múlva úgy is veszek újat.De kipróbálás képpen erre a hátralévő időre megérné szerintetek?Nem tudom milyen hangzásbeli különbség lehet a kettő márka közt,Amúgy egy Jamo606 szettem van,lenne mellé,amit hajtana. -
Gigi01
őstag
-
Gigi01
őstag
Hali!
Jamo S 606 Hcs 3 hangfalszettem van:[link]Yamaha sub Yst-sw45.És az erősítőmet szeretném lecserélni ami (Panasonic SA-HE 70),lehetőleg hd erősítőre.A szobám 20 m2.Előtte már nézegettem a Yamaha rx-v663-t,de nem tudom igazából,hogy mi illene hozzá.Zenét nagyon ritkán hallgatok.Szeretem a döngetős mélyeket,ugyanakkor a szép lágy dallamokat.
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Av erősítő újítás előtt állok.Jelenlegi hangfalredszerem a JamoS606:http://www.trinit.hu/products/product_106.html
+Yamaha yst-sw45:http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200492&CTID=5003300
Tudnátok esetleg a 150000Ft-g ajánlani
Én eddig a Yamaha Rx-v663-t nézegettem.De nem tudom illene-e a hangfalaimhoz.
Mindenképp tudja az új hangformátumokat,és alap a 7.1
Amúgy 5×4méteres a helység,ahol erőlködne.
Előre is:
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest