- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Jag
senior tag
válasz
#09634560 #12811 üzenetére
Félreérted, nem a válaszaiddal van bajom, azokat köszönöm, hanem, hogy nincs értelmes megoldás. Van egy TV-m 2010-ben, ami mindenféle digitális bizbasszal' fel van szerelve, USB-ről filmet meg tudok nézni, de azt nem tudják megoldani, hogy ne kelljen a füleshez állandóan a tv háta mögött bogarásznom. Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy fali konzolra szerelt tv-n mennyire élvezetes dugdosni a vezetéket úgy, hogy előtte egy komód is van....
No comment.Egyébként a tv-n lévő jackbe 1x is rémisztő bedugni a csatit, nem hogy naponta többször.
Annyira gagyi, hogy az nem emberi. Másik topikban a kolléga is azt javasolta, hogy ne erőltessem a dugást' :-)Tehát vagy dugok' és 2 hét múlva vihetem szervizbe, mert kiszakad az egész, vagy veszek a százezres tv-hez külön hangfalat. Csak akkor tudnám miért nem eleve külső hangszórót adnak... Mindegy, biztos nekem magasak az elvárásaim.
-
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném minél költséghatékonyabban megoldani, hogy a Samu 32C450-es tv-t fülhallgatóval _is_tudjam használni a nélkül, hogy állandóan ki-be kelljen huszkodni' a fülhallgató kábelt a tv-ből.
Most egyelőre úgy műxik', hogy SCART-ról veszem a jelet. Ezzel csak az a baj, hogy a DVI - HDMI adásról valamiért nem jön jel.
Gondoltam az optikai kimenetre, de azt meg valahogy át kéne konvertálnom.
Valakinek valami jó ötlete?
Köszi,
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest