- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
Elhiszem és köszi. Neked lehet ilyet vagy bármilyen hasonlót kellene beszerezned.Nagyon gyenge panelje lehet a samunak...
-
törölt tag
Nos,én nem értelek,de lehet nálam a hiba. Tehát:samsungodon van ugye fülhalgató kimenet.Azt használhatod.Bedugod,halllgatod és siri csend a szobában. De nem akarod ki-be huzigatni.Miért,mi baj vele?Mert birná,az én erősitőm jack-ja legalább ezer dugást kibirt de semmi jele pl lazaságnak,kopásnak?De te tudod,jó,oké rendben van, a tied.A Scart ugye analóg? Ott nem jönnek a Digit. hangjelek(DVI-n különben sincs tudtommal hang).Optikait emlegettél, ajánlottam házimozit(mert ugye ez pont házimozi topic).Te drágállottad.Olcsó megoldást keresel. Ajánlottam Jack-osztót,amit nem kell kihuzogatni-betologatni,csak bedugod,ráteszel számitógépre való hangfalat(1000 ft.os megteszi)amit lehalkithatsz,kikapcsolhatsz kedved szerint,és a fülesedddel együtt és nélküle is mükszik és együttes élettartama örök élet+pár év.Ez sem jó szted.
Ird meg,mégis, mit szeretnél? Vagy mit nem értek?
Ird esetleg privátban mert 11 után érek haza,addig ráérsz ha nem kapsz mástól választ.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest