- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Lizard01
tag
Üdv emberek!
Már egy ideje olvasgatom a topicot (ezáltal rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb amit köszönök
), azonban van egy kis problémám aminek a megoldásában talán tudnátok kicsit segíteni. Sajnos elég nagy dilemmában vagyok. Egy 17 nm2-es szobába, (JBL es20, es25c, es30, Polk psw 110 hangfalakhoz) kéne eldöntenem melyik erősítőt válasszam. 255 vagy 360. Elég régóta dolgozom az ügyön (voltam hallgatózni is, így esett a választás a JBL-re), de egyszerűen nem tudok dűlőre jutni. A jövendőbeli AVR főleg filmezésre lenne használva, zenére csak elvétve (na jó pár koncertfelvétel tuti lesz
). De nem szeretnék most nagyon a részletekbe belemenni. Íme a dilemma:
A 255-ös ereje pont elég a hangfalaknak (tudom nem kell nagyon komolyan venni a leírásban wattokat, de valami igazság tartalma csak van) és persze az ára. (100k) Egyetlen szépség hibája van, az 1.3-as hdmi. Mivel 3D-s tévénk van (Samsung le46c750) ezért nem ártana a 1.4-es verzió (enélkül is megtudnánk oldani, de az kicsit macerás (hdmi elosztó)).
A 360 mellett szól természetesen 1.4-es hdmi (frissítéssel) a kicsivel (?) jobb hangminőség és talán a Dolby volume (panelba lakunk). Azonban nem tudom, hogy nem lennének-e hozzá "olcsók" a hangfalak. A teljesítménye kicsit meghaladja az es20 rms-ét (a papírforma szerint, de ha nem gáz akkor javítsatok ki) és persze szoba mérete is lehet kevésnek bizonyul majd. 130ért tudnék szerezni szinte szinte újan, de nem tudom megérné-e így. Ez lenne hát nagy vonalakban a probléma. Válaszotokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest