- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Aktív témák
-
Rider74
tag
válasz
#09634560 #42265 üzenetére
Köszönöm a választ, egész nap tesztelgettem, de az eredmény változatlan, megemelt jelszinttel is...
Olvastam kigyi_23 válaszát is a témában, köszönöm az Ő hozzászólását is.Ilyenkor mi van, mert ez nem igazán felel meg, gyakorlatilag ha kikapcsol a sub film közben, egy mélyhang esetén egy blub hang kíséretében bekapcsol, de így lemarad a sub a hangeffekt első másodpercéről...
A sub amúgy jól szuperál, de nem veri meg a régi Jamo-t, pedig a régi passív sub már vagy 15 éves...
Javaslat? Vigyem vissza, vagy lehetne kezdeni még valamit?
-
Rider74
tag
Üdv!
Kérdésem lenne a topiklakókhoz, hátha találkozott valaki már ilyesmivel.
Nem régiben vásároltam egy Onkyo SKW-208 sudwoofert. Az első örömök után lettem figyelmes az alábbi furcsaságra. A sub a filmek közben ki és bekapcsol, durván 8-10 perc alatt, a film közben is ha nincs benne olyan hang, ami rá tartozna. Aztán a mély effektet is tartalmazó részeknél bekapcsol,és tolja. A problémám, hogy bekapcsolásnál, már fél hangerőnél is hallható hogy bekapcsol, nem tudom leírni, de nyilván mindenki kapcsolt már be nem lehalkított erősítőre kötött hangfalat...
Kikapcsolásnál csak egy halk (relészerű) kattanás hallható, de az még elmenne.
Ha feljebb emeltem 80Hz fölé a keresztezési frekvenciát kevesebbszer csinálta, de akkor meg, egyszerűen kiszúrható, hogy hol van elhelyezve a szobában.Régebben egy passzív subom volt Jamo SW500 egy stereo erősítővel hajtva, kellemetlen volt, hogy a sub erősítőjét mindig be kellett kapcsolni ezért választottam aktív sub-ot.
Erősítő: Sony STR-DG 500
Normális, hogy ki-be kapcsol a sub, film közben is vagy valami nem stimmel vele?
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest