- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Úgy értettem a kérdést, hogy amit vettem Onkyo HT-S3305 szett és annak az erősítőjének a sub kimenet két rugós csatlakozó, nem pedig egy Pre Out SUB kimenet, mint a különálló pl. TX-SR308-nak. Itt a háta az erősítőnek. Azt tudom, hogy pl. az általam nézett Polk Audio sub-ot a front kimentre kell kötni és a subból kell "továbbvinni" a frontokra, de vannak olyan aktív subok, aminek csak egy RCA-s bemenete van. Erre rá lehet-e kötni, ez érdekelt volna konkrétan.
-
Sonja
nagyúr
Aktív szubot lehet rákötni egy passzív kimenetű erősítőre?
-
Sonja
nagyúr
Sziasztok!
Én a tegnapi nap folyamán vettem egy Onkyo HT-S3305 típusú rendszert. A hangja az 5.1-es Genius DHT510 után egy álom, még ezekkel a kis dobozokkal is.
Meglepő volt számomra, sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam. Jóval jobb a hangzás a filmek tekintetében, mint volt a Genius cuccal.
Egyedül a subot találtam kicsit gyengének, de egy kis +db neki és jó lett.
Mint teljesen tudatlan, akinek ez az első AV erősítője kérdezném, hogy miért "kattog" néha egy-egy váltásnál az erősítő?
Be-/kikapcsolásnál is egy nagyot kattan, néha akkor is, ha másik bemenetre kapcsolok, stb. Ez normális jelenség?
Hűtéssel nincs gond, mert nyitott helyen van. Egyébként jól melegszik is (relatív).
A másik kérdésem, hogy ha az erősítő ki van kapcsolva, akkor sehogy nem engedi át a HDMI-n a képet és a hangot? A kérdésem azért, mert a DivX sorozataimat a Philips DVD USB menetére dugott pendrive-ról szoktam nézni és erre elég lenne a TV-n lévő hang (meg a kép is
) és nem akarom csak ezért bekapcsolni az erősítőt.
Ami meglepett (és már fentebb írták is), hogy a magyar használati utasítás egy katasztrófa!
TX-SR507/577 típusokat magyaráz benne.
Még szerencse, hogy az angol használatit is tudom használni.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest