- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
grabber #28896 üzenetére
Na, Te sem vagy tisztában az ohmokkal.
Nem létezik olyan erősítő, ami csak 4 vagy 8 ohmot tud!!! Nyugodtan keverheted a hangdobozokat, legfeljebb a hangzás egysége - ami házimozinál alapvető szükséglet - vész el.(#28899) M@trixfan
A jobb lejátszóknak 2 db HDMI kimenete van, olyat kell beszerezni. 3D képjel mehet direkt a megjelenítőbe, hang pedig az 1.3 interfésszel rendelkező erősítőbe. Mi itt a probléma?
Egyébként rövid távon, 5 méterig, az 1.3-as kábelen is átmegy a 3D jel. -
-
törölt tag
válasz
grabber #19847 üzenetére
Mond ha ismersz elektromágneses sugárzást 20 Khz alatt az 50 Hz-es hálózati frekvenciától,és a 15 Khz-es tv és crt.sortéritőtekercsétől, oszd meg velem légyszi! Amennyi zajt a nem árnyékolt hangfalkábel összeszed a rajta futó több wattnyi jelhez képest, az sokkal elhanyagolhatóbb, mint egy jól árnyékolt jelkábelre,(pl.koax RCA) rákerülő zavarok több méter esetén.
Szerintem. -
-
python1
veterán
válasz
grabber #19398 üzenetére
Hali!Nekem is volt Yamaha erősítőm csak 530-as.Maxon is tudod nyomatni semmi baja nem lesz egyiknek sem, de azért ésszerű keretek között nyomasd.Nekem jó gyengének tűnt akkor az 530-as.
Neked,hogy muzsikál a 430 Videoton kombó?
xtremetuning:Gondolom jó nagy combos hangfalak lehettek! -
Vidala
senior tag
válasz
grabber #19165 üzenetére
Ennyi pénzért inkább csak használtan van esélyed, még egy belépő szintű HM erősítőre is. Ez persze ne tántorítson el: nézelődj a Hardveraprón
az AVX-en, meg a Vaterán (meg bárhol, ahol esetleg találhatsz). Én is, meg sokan mások vettek már cuccot így, csak fokozottabb körültekintéssel kell eljárnod.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
grabber #4117 üzenetére
Én annyit szeretnék hozzáfűzni a témához,hogy ha ez tényleg egy dts AUDIO cd,akkor vigyázni kell vele,mert ha a lejátszó nem támogatja,akkor csak zaj lesz hallható,ami károsíthatja a hangszórókat.(lehet,hogy itt olvastam,de valahol már előkerült,hasonlóan a dvd-audio formátumhoz,hogy nem biztos,hogy minden lejátszó támogatja).Ellenben,ha tényleg lejátszható hagyományos dvd lejátszóval,engem is érdekelne!Milyen néven lehet rákeresni a neten?nem akarok feleslegesen letölteni vmi használhatatlant.
Dassler:én is mélynyomót keresek(12nmes szoba),átolvastam a hozzászólásaid.Az tényleg igaz,h a 20k-s yamaha subok(yst fw012 és társai)használhatatlanok?Ezt írják a vásárlói véleményezések.Mondjuk megdöbbentett,hogy árulnak velót~4.000.000ért
Az mit tudhat?!1ébként csak én használok itt System Fidelity hangszórókat vagy van más is?
-
csizzah
aktív tag
válasz
grabber #4119 üzenetére
Gépen általában problémásabb a lejátszás, a userek által felinstallált különböző kodek pakkok és lejátszók "összemarakodása" miatt
. Ha konkrétan érdekel leírhatom hogy én hogyan oldottam meg.
Én a dvd játékos- digit kimenet- házimozi erősítős változatot javaslom ha megoldható, nem lehet elrontani és minden ott szólal meg ahol kell.
Az összekötés kétféle módon oldható meg, attól függ milyen digit kimenet van a játékoson, ha optikai akkor ugye egy ilyen kábel kell, ha koax akkor megteszi egyilyen szinte minden háztartásban előforduló rca kábel sárga színű ága.(ez 75ohmos kábel).
Egy jó minőségű hangcucc esetén, igen , nagyon jól tudnak ezek a felvételek szólni.
-
csizzah
aktív tag
válasz
grabber #4117 üzenetére
Valószínű hogy egy teljesen szokványos DTS Audio CD-ről van szó, 6.1 rendszeren probléma nélkül meghallgatható annyi hogy az egyik csatorna nem fog szólni(hátsó center), a dvd lejátszót digit kimeneten keresztül érdemes az erölködőre kötni, de ha a lejátszó tartalmaz dts dekódert akkor mehet analógban is.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest