- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
BoGyo[ME]
tag
válasz
Zsót112 #1844 üzenetére
Természetesen összezavartál
, de igyekszem felnőni a feladathoz, és értelmezni amit leírtál (félig már sikerült...)
Szóval köszi az info-t (meg monstre-nek, gog-nak és nyunyu-nak is), most már kezdem érteni a dolgot, úgyhogy lassan nyakamba veszem a várost és a gyakorlatban is belevetem magam a utánajárásba..., ha sikerül valami jót összehoznom, majd eldicsekszem...
-
törölt tag
válasz
Zsót112 #1844 üzenetére
annyiban megerositelek, hogy lehet a frontoknal 4 hangfalat hasznalni, vagyis mehet egyszerre az A-B
mi is kiprobaltuk, de minosegbeli javulast nem tapasztaltunk...
meg jobban duborgott-robajlott a zene/film, de a hangeron kivul nem sokminden valtozott, szoval szvsz folosleges egyszerre 4 front...
akkor lehet hasznos, ha van egy 5.1 szetted, de mondjuk zenehallghatasra vasaroltal 2 klassz hangfalat es azt ugy szeretned hallgatni, ugy van ertelme -
bajnokpityu
félisten
válasz
Zsót112 #1836 üzenetére
a kefet egy gymesen hallgattam meg,nem saját CDm volt,de eredetinek nézett ki.valamelyik nagyobb álló Q sorozatú darabja volt.az eladó régóta ismerte,ő fülének nagyon tetszett,látszott rajta az őszinte rajongás.hát nekem csak az élet hiányzott belőle.rubikont nekem nem volt szerencsém még hallani,állitólag sztereoban jók,te is ezt mondod.
a 1804 ennyire magas árról indult? a 1xxx sorozat most 100körül végződik,én hosszasan alkudozva vettem a 2106ot 140ért. a nadok nagyon szépek,egyetértek,az meg külön jó pont,h 30éve ugyanugy néznek ki jellegükben.én egy kevéssé jól sikerült 3020ast hallottam 1-2 éve,és hát sem hangja,sem teljesitménye nem volt elég.a srác persze magyarázta,h a többi sokkl jobb,csak ő még nem tudta,h van különbség két azonos tipusú gép között.utána nem sokkal hallgattam egy jobban sikerült példányt is,annak kellemes hangja volt.házimozierősitőt meg csak használtan láttam nadot 150körül pár évesen.igy logikáztam.a 1804nek még nincs előerősitő kimenete? akkor nem ennek utódja lett a 2106.
hallottam sztereo és HM cambridgét is(utóbbiból a skála két végét szerintem), azonos CD után kötve,azonos hangfalakon. a HM erősitői hasonlóan felbontástalan,zeneietlen volt,mint általában a HM erősitők,mig a sztereoja én fülemnek kedves volt.ez a szó jut eszembe,ha visszaemlékszem rá.el is gondolkodtam akkor,hogy ez kell,ezt megveszem.igazából csak azért kötötték be nekem,hogy meggyőzzenek arról, hogy egy igazán jó sztereo gyártó sem képes semennyi pénzért sem jó zenei hangra HM erősitő terén.
az oktogon audió utódcégjénél hallottam egyedül jó HM erősitőt sztereoban(nem kiváló,de legalább jó),de aztán megsugta az eladó,h a kocsim értékénél 2x minimum több lenne az ára.márkájára nem emlékszem,de az erősitő olyan magas volt,mint nekem a cd,dvd,sztereo,HM egymás tetején.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Zsót112 #1831 üzenetére
ajánlod,miközben nincs személyes tapasztalatod?max figyelembe ajánlod,nem?
a stream árul még ezen kivül másik 40márkát,őket miért nem ajánlod?naddal amugy nagyjából egyetértek,h nem hasonlitható egy egyes sorozatú denonnal össze,de az áruk sem.használtan is vagy duplája a nad.max valami őstipust lehet venni nadból azonos áron,aminek nincs DTS,meg akármilyen modern formátuma.
de amugy miért nem vettél akkor mellé egy normális sztereot?5-6-700ezerért sem találsz olyan házimozierősitőt,ami mondjuk egy 150ezres sztereot megközelit.amugy meg ha már a nad árkateóriája,akkor még inkább cambridge audio,nem?nem minden király,amit a nad árul,sőt azonos tipusjelzés alatt is árul 3-4 féle erősitőt. megtette már régebben is,pl 3020.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest