- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Hát a Magnat-ot is dícsérték, de csak a házimozi termékeit, a többit nem. De a Heco sokkal elegábsabb, igaz kisebb, de nagyon a teljesítménye, mivel a Magnat 300-ast hallgattam már, s nem győzött meg. Egyébként akinek a Heco 25-ösről van valami tapasztalata, azt az elkövetkező egy hétben szívesen meghallgatom!
Köszi mindent!
Üdv.! TayRol -
TayRol
nagyúr
Igazából a Heco megfelne, valahol meg kellene hallgatnom. Ajánlották még a Magnat 300-as hangfalát is, de nekem nem igazán vannak tapasztalataim s jó véleményem a Magnatról.
Wharfedale-ről mi a vélemény? Jbl-t néztem, de az 80k-nál kezdődikSzóval a Heco 25-ös bükk színben jó lesz!
-
TayRol
nagyúr
Köszi a bókokoat!
A hangfalak nem rosszak, de sajna az erősítő a mélyet a subwoofer hiánya miatt levágja, ezért kellene egy hangfal, persze ami beleférne a keretbe. JBL-t néztem én is, de nemtudom, hogy mennyibe kerül amit néztem. A Sony-ról nem hallottam semmit, a HECO-ról sem, de megnézem a tippjeidet, nagyon szépen köszönöm !!
Üdv.! TayRol
Mod : megnéztem a mélynyomókat, s Sony nem rossz, de a Heco jobban bejön!! Már csak meg kellene hallgatnom öket valahol...
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Még nem jártam ebben a fórumban, de gondoltam benézek...
S ha már itt vagyok, feltennék egy kérdést, hogy volna nekem egy ilyen erősítőm [link] és egy pár ilyen [link] hangfalam. Nos ehhez keresnék egy 25 négyzetméteres szobába mélynyomót, ami legalább 25 cm-es, és olyan 45-50e-t szánnék rá. Valakinek van ötlete vagy tapasztalata?
Köszi előre is!
Üdv.! TayRol
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest