- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32836 üzenetére
igazából most kezdtem meg megérteni BBécit,amikor tethetelenül döhös,és ki-ki akad az embereken.magukkal szúrnak ki,csak közben nyilvánosság előtt lehúznak.
én is atomra szeretem a láncomat,pláne a malacból meg a rotelből kéne még jobbat összeolvasztani.olyan,mintha a malac lenyelne infot,de a rotelnek meg töredék szinpada,tisztasága van.
most nem egy hm erősitőhöz képest mondom,ahhoz képest minden jó,hanem a malachoz képest. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabor970 #32833 üzenetére
figy,HM erősitő szinten lehet,jó a denonok előerősitője,de abszolut értelemben zenére minél kevesebb köze van a sztereonak a HM erősitőhöz,annál jobb.
valamint ugyan lehet elsőre nem tűnne fel,de elég különböző a hangképe a denonoknak, meg a roteleknek.
saját káromon tanultam meg,h a preout arra nem jó,hogy ne kelljen dugdosni a hangfalkábelt ide-oda.egyszerűen nem jön létre a hangtér.nem hiszem,h jelentős különbség lenne az én 840es rotelem, 2309es denonom,meg Dorian 940es rotelje és a 2809es denonja között
ha jól tippelem, a nálam hallott produkció maitt vettél, Dorian rotelt,nem?
a fos cat kábeleimmel, szar akusztikájú szobámból is lejött ezek szerint,h érdemes a márkával foglalkozni....bocsi a szarkasztikus megfogalmazásért, de az elmúlt pár hét nagyon lehozott itt is meg az avx-en is.annyira határozottan meg akarják mondani,hogy miért szar a láncom,miközben eddig bárki,azaz bárki jött, nem mondta,h gázos.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32783 üzenetére
igen,pont mint mondtam.texturaban félek jobb a marantznal is.kov héten Azt kéne kideríteni,h a kor miatt nem tudja-e Minden téren uberelni a malacot,v egyszerűen ennyit tud.mert most a malac kicsit jobb összességében a rotelemnel.nálam már 3 erősítő között van dugdosas.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #32719 üzenetére
tényleg szép darab
nemrég árultak egyet avxen. -
bajnokpityu
félisten
válasz
kimi02 #32727 üzenetére
nem olyan rossz ez a weblap,de biztosan nem biznám rájuk ez alapján.
jók az ötletek iránya,de eléggé vagdalkozás,amit csinálnak.
mondjuk ezek a jamok kb ennyit érdemelnek,de a beépitett kábelek itt konkrétan ránézésre is gányabbak, a rubi gyáriaknál.jamo saruitól meg kiráz a hideg.sztem még a 1250Xet is forrasztotta a gyártó...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dictator^ #32685 üzenetére
ezért vegyen az ember uj hm erősitőt?
vannak olyan erősitők amik sokkal jobban melegednek.ha ezt ilyennek tervezték,akkor normális.nem sokat aludtam éjjel.nagyon nem akartam a hifizés ösvényére tévedni,tudván rögös,és főleg drága út,de mit csináljak ha ilyen élményt ad?pláne innentől nagyon drága lesz minden.integrált erősitő jó eséllyel nem tud ennél többet.a 840BX4 alapvetően a legnagyobb integrált sztereoja volt a gyárnak.
a 44se meg függetlenül a tipusszámtól szintén nem a legkisebb spéci sorozat.
még nem vetettem el végleg a kockát erősitő terén.azért a hangszerek textúrája,meg az énekhang finomságai nagyon jó a rotelen.ezen még nem hallottam,de nagyon fáradt voltam,lehet észre sem vettem volna talán.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32681 üzenetére
mégis szapulják, közben csak jó futómű kell elé.ezt nevezem korlátoltságnak,szűk látókörnek.csak 1 út a jó,amin ő jár,mindenki más balga.nem mondom,h nincs jobb,mert én is hallottam jobbat, hangfalban talán olcsóbban is(fostex szélessávú valami állat volt első blikkre,amin járatták a hangfalkábelt)
viszonyitás képpen faggattam a srácot,jópár kábel járt már nála, pla a qed anniversaryra azt mondta,hogy kusza magas,tök irreális karakter,sok hangszernél összedől a szinpad.hát nemtom, de igy most megint picit más láncban hallva még mindig elégedett vagyok az összekukázott cuccaimmal.
pedig tényleg hajlottam volna egy gothamra,v akármi másra.csak győzzön meg.
a srác egyébként ahogy elnéztem,elképedt,h ez a lánc menyibe került,mikor az övé sokkal-sokkal drágább,és szerinte kb olyan minőségben szólt,az akusztikát félretéve -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #32679 üzenetére
ja beirtam már googlébe: a CD DACja jó eséllyel a 1541es,ami a vibám nagy tesója...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32678 üzenetére
bizony-bizony 44se.kicsike,egyszerűcske,de elég tehetséges.mondjuk félek a többi marantz továbbra sem tetszene,de ez konkrétan egy jó tipus.
eddig száraz,unalmas,fényes marantzokat hallottam,alsóbb tartomány nélkül,de ez eléggé más.más:
kipróbáltuk a Marantz CD 52 MKII SE analóg angját az akksis viba ellen.hajszállal a viba nyert.ami szerintem óriási nagy szó... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32674 üzenetére
6-7 éve hallottam az akkori láncát.onnastól vifa hivő lettem.
báár,most a sajátom jobban tetszik mint az akkori produkció odaát.egyébként sokra tartom Lacyt, szimpatikus ember.
a kapcsolója biztos nem javit a hangon,de ha nem akarsz dugdosni,mint én,akkor nemigen marad más megoldás.
ugyan nem hallottam a 2809edet,de a 2309 labdába nem rug akár a rotel,akár az újjal szemben.nincs olyan dac,táp,kábel,amivel a 2309 el tudná érni a rotelt szerintem... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32671 üzenetére
lehet lesz nem soká egy eladó rotelem.
ugyanis megint 3 erősitőm lett.most nem tudtam nagyot előrelépni,de klasszikus zenén az új azért élethűbb. és ebbe az irányba akarok tovább lépni.ami zenéket Ti nálam hallottatok,abban semmi előrelépés.
és mondok még valamit,a másik rubis srác,akiről mestéltem,90-95rugós cardas hangfalkábelei vannak,azt mondta,h a bártfay kábeleim kb azonos minőségűek...
egyetértett,h az akusztikát kell még rendbeszedni,és kész. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
BBeci_Cikkje
persze,ezek már olyan szintű hangfalak,hogy egyéni izlés dönt.csak tök jó volt igazolódni,hogy egy teljesen független ember is ikon helyett választotta a rubit. -
bajnokpityu
félisten
ma volt egy érdekes beszélgetésem a kinai cuccokról.
egy srác árulja a spéci marantz erősitőjét.állitja,hogy jobb gép,mint a rotelem.hát teszünk egy próbát.
beszélgetünk,h milyen jók a dobermanok,mindkettőnknek van/volt,majd a beszélgetés végén kiderül,h ugyanolyan kinai hangfala van mint nekem,és hogy ő is mennyire szereti.és hogy ezeket a kinai termékeket nem érdemes figyelmen kivül hagyni.és mondok még egy érdekeset:neki sem tetszik a dali ikon.és becs szó,nem akartuk belebeszélni a másik szövegébe,amit nem is mondott.csak kibuggyant.pedig az ikon drágább hangfal.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32587 üzenetére
amikor a wharfi lelkébe másztam, jöttem rá,hogy csomó gyártó,igy a wharfi is,úgy éri el a mélyhang erősségét,hogy nem a legmélyebb hangoka,hanem a basszus tetejét erősiti.ez elfedi a hiányt.ha ezt lecsiped, "mélyek terjengőssége"t csökkented.ezzel lineárisabb lesz,de ettől még az alsó frekiken nem változtat.és ezért a mélytartományból több részlet hallasz,mint előtte,miközben az össz teljesitménye csökken.
ócska trükk,falat lehet bontani igy,de szigorúan véve nem szól jól.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
TazLeacher #32450 üzenetére
2-400e Ft?
hát nemtom,folyymatosan azt ajánljuk,h 40rugós asznált erősitő,hozzá 100körül használt 5.0,meg 30ért használt sub.ez 185rugó.(15ért kábelek)
ugyan használt,de ezt már lehet mozizni használni, ég és föld minőségében egy ilyen izével szemben.és attól függetlenül,h használt,szerintem sokkal tovább fogja birni... -
bajnokpityu
félisten
válasz
TazLeacher #32438 üzenetére
mit nem lehet azon megérteni,hogy nem tud szivből uj szettet ajánlani 40ezerért?
40ért alap használt készüléket lehet venni,ami ujonnan 100pénz volt.40ért bármit venni pénzkidobás szerintem is. -
bajnokpityu
félisten
BBéci,el tudnád mondani, hogy ezek az uj fejlesztésű balanced csatlakozások mire jók?
kicsit furcsa még nekem,nem értem mi változik.annyit látok,hogy pl forditott polaritású RCA,meg sima RCAból lehet ilyet késziteni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
nebulo5 #32408 üzenetére
most épp nem is olyan drágák.
úgy is mondhatnám,h nem sokkal drágábbak,mint amennyiért én vettem a használt rubikat.
hát ilyen dolog az akció.ha akkor csinálják,akkor mindenképp meghallgattam volna.no,de azért nem sajog nagyon a szivem, a rubikban igy is olyan tartalék van hangminőségre,hogy csak tippelgetek hogy lehet teljesen kihasználni.
abból gondolom,h HKval,NADal a mélye volt nagyon szép,rotellel meg a többi.most abban bizok,hogy a WM8742ből valami jó sül ki.ha bárkit érdekel, hogy áll,privátban beszámolok,de egyelőre nem publikus a projekt
-
bajnokpityu
félisten
itt egy régi HM erősitő:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/31309-denon-avr-1803/
36e.tökéletes a célra sztem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Halasi38 #32368 üzenetére
nem akartam beleugatni ennyire, de sztem tök hülyeség.
kérlek idézd már emberek olyan véleményét,ahol leirják,hogy a négyzet szoba rosszabb,mint a téglalap.
sztem pont,h kedvezőbb,mert normálsi el lehet benne helyezni a hangfalakat,és a kanapét,hogy jó messze legyen a falaktól. -
bajnokpityu
félisten
válasz
TazLeacher #32367 üzenetére
valami régi alsó kategóriás használt erősitőt.úgy nem buksz sokat,ha fejleszteni akarsz.
HD úgysem ér itt semmit,2 optikai tuti van.
bemérő (ami kb 5 percre jó,de simán van élet nélküle) meg van csomó beugró készültéken pár éve. -
bajnokpityu
félisten
válasz
TazLeacher #32365 üzenetére
hát,elég sokat kéne azon fejleszteni...
akkor meg inkább vennék megint erősitőt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
TazLeacher #32359 üzenetére
mi a fenének egy 80rugós szett elé HD dekóder?
árát inkább jobb erősitőre költsd szerintem... -
bajnokpityu
félisten
válasz
nebulo5 #32350 üzenetére
ez egyértelmű,h működik.
de nekem pl fehérek a falaim,(pláne, vasárnap óta,kijavitgattuk a hibákat,és komplett ujrafestettük az előszobát)és biztos,hogy sosem fogom tapétázni.olyan embereknek,akiknek csupasz falfelületei vannak, nekünk szól,hogy foltokban elhelyezett csillapitásokat használjunk.nekem is kéne,mert nálam az lenne a köv lépés...
de ehhez meg kéne sok idő,türelem.DAC csere meg egyszerűbb... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Vidala #32314 üzenetére
akkor ez nem a sima falbólkiálló rejtett konzolos változat.
fémdűbel nem a világ luxusa azért, pár száz forintért sokkal merevebb tud lennie a sima változat. a Tiedhez persze fölösleges. és télleg tipli. melóban mindig ezt mondom,de állandóan kijavitottak tipnire... direkt jól akartam irni...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32306 üzenetére
nútféderes tégla van nálatok?
a lack sajna gyárilag műanyagtipnis,konzolhoz én fémdűbelest hazsnálnék, attól sokkal rodegebb az elmozdulás elején is. a lack nálunk max kicsi virágot tartott,pedig VB falba került anno.Vidala:szerintem a LACK mindig üreges.sima kartonpapirból lehet ,méhsejtes szerintem.mint a modern ajtók. csak a végére lezárásnak kerül egy kis pozdorjalap.
abból gondolom,h nincs meg a súlya hozzá.
nálunk van pozdorjakonzol,minimum 3x olyan nehéz,mint a lack,és kb fele olyan vékon.
gyártó fémdűbeleket adott hozzá,ebből is látszik,h sokkal nagyobb teherbirástra tervezték.de még erre sem merem rátenni a centeremet. -
bajnokpityu
félisten
az miért lehet,h a logi néha úgy pattog,mintha elrontották volna a grabberelést?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #32249 üzenetére
nagyon szépen köszönjük!
az a baj,h lebetegedtem,egyrészt nem hallok lázasan jól, másrészt hazajöttem,azonnal ágyba bealudtam.arra ébredtem,h itt a vevő. egyébként kiváncsi lettem volna,a kitalált dupla erősitésre.tesztektől teljesen ellentétesen szerintem szebbek voltak a HKn a mélyek.(tesztek szerint a rotelé gyönyörűek, a HKé meg rosszak),nem kötöttem be a rotelt,nem láttam volna értelmét.nekem nem lenne pénzem DACra,ő meg csalódott lenne.meg a múltkori denonos looser utána elment a kedvem kufárkodni.
gondolkodtam,poenból meglepem még egy tömör rézdróttal hangfalkábelnek,hogy tényleg teljesen eltűnjön a magas,de most igy már nem érdekel.gondlkodom egyébként ujra valami komolyabb sztereo erősitőn,de maaajd...
-
bajnokpityu
félisten
elvitték a hk6500at.nagyon tetszett az új tulajnak.
valami tesztet talált róla,amiben kritizálják a mélyét.szerencsére élőben elég meggyőző volt.tesztelőtől függetlenül.
úgyhogy jön az új DAC projekt,és a ház szinezése ... -
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #32218 üzenetére
hangerővel nemigen lenne baj.a HKn van végfokbemenet,és előfokkimenet is.
én inkább attól félek,h nem tökéletesen realtime az erősitő,és szétesik a hang.
vágást a hangfal váltója oldja meg.kettős kábelezésre fel van készitve.
de pl a kábelek nem azonos hosszúak,ezt majd az IC hosszával lehetne kompenzálni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #32215 üzenetére
működne normálisan az h dupla erősítést kapna a rubi:mely hk a durva hangfalkabellel,magas rotelrol a bartfaival?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
arpi145 #32157 üzenetére
ujonnan az általam árult erősitő 1000DM volt.denon 500asát tudom,amit most lehet kapni,h jelentősen rosszabbul szól,ez ma alapmodell.
mások szerint a 700as is rosszabb.ez az erősitő nagyságrendileg olyan hangminőséggel bir, mint a denon 2309esem,bár más előnyökkel,hátrányokkal.de ez 240rugó ujonnan,és házimozierősitő.
a hk6500as uj korában nem alapmodell volt.alatta ment a 6100,6300as.
el tudnak romlani,de a 2 éves frissen lejárt garijunak is megvan az esélye.egyébként normálisan használt sztereo erősitőről még nem is hallottam,h elromlott volna.maximum potméterek szoktak recsegősödni,majd elromlani.vagy a sokat ment készülékek kondenzárota tud kiszáradni,ezt meg úgy lehet észrevenni,h laposabb lesz a hangja.enyém konkrétan mindkét feltétel alapján,mintha új lenne.külsőre detto.a kapcsolaási rajzuk hozzáférhető,egy műszerész simán javitja.
a rotelem is túl van sztem már egy nagy javitáson.ez ugyanis 220Vra készült,230Von melegedett,ezzel elődök szivtak,én meg azért,mert valami konktakthiba benne maradhatott.szóval,ebben sztem többiek is egyetértenek,ha 150ből kell évekig hallgatható láncot összerakni, akkor uj erősitő(és egyáltalán DACon kivül bármi új) minőségi szempontból nem éri meg.DAC is azért új,mert mostanában lett igazán divat,és olcsón jó hangot mostanság kapni.bár a vibámat akksival meg lehet kapni kb 10e FTért,amiért esélytelen versenytársat találni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32141 üzenetére
köszi a második ajánlást is.engem annyira mélyen megütött a tegnapi marha,h elment kedvem ajánlgatni. nem sok hija volt,h kidobjam ablakból.a kölök után.szerintem elég jól megfogalmaztátuk előnyét,én látom gyengéjét is, de összességében kb 30-35rugós hang, amennyire látom a piacot.
most ilyen nyákra integrált usb, spdif bemenetes kitet nézegetek.ha nincs igény dobozra,akkor atom ár/értéke van ezeknek.van néhány gyenge pontja ezeknek.opampos kimenet,tápellátásuk sem valami hiper,de a vibából kiindulva, egy erős alap rendszert ki lehet belőlük hozni. no,nem egy zero toroiddal,de hibátlan tuningalap.
kizártnak tartom,h 40e körülig bezárólag lenne márkás hangkari ami megszorongatja.kb feléért postával.
vagy egy squeezebox használtan 30-35e körül,kb 40 rugós használt CD játszó hangjával, sokkal nagyobb tudással.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #32135 üzenetére
kocce.
jbl eket szokták ajánlani hozzá,de mivel nem szélsőséges ez a típus, alapvetően bármi jó hozzá.megvan közben miért kocsogolt a rotel.nem a kábel rossz,hanem az erősítőn belül van valami hiba.nem a kábel-csere óta,de ettől meg kereshetem mi baja.
bár most másfél órája hibátlanul zenél klasszikusokat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #32127 üzenetére
zseniális
némi fantáziával simán a teljes ellentétét lehet belőle kiérteni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #32124 üzenetére
A burn-folyamatban:
Elég gyakran (a 70 vagy 80 százaléka az összes létesítmény) a kábelek jól hangzik jobb kívül a doboz, de nem számít, mennyire jó, hogy kezdetben, mindig van javulás után a kábelek szünet be Tapasztalataink szerint - származó több száz berendezések és újratelepítéseikor, számos show berendezések, és több száz ügyfél visszajelzések - 99%-a az összes kábelt, a miénk és más, szükséges a két nap első break-in telepítése után, hogy megmutassák a teljes, általános "hang karakter", mielőtt az idő Néhány keménység, a felső-középkategóriás "fényerő" vagy "ragyogó" (jellemző nem csak a tiszta ezüst kábelek "out of the box", de más típusú kábelek is) lehet hallani. A mintegy 7 követő 10. napig az első betörés, hang lesz egyre finomabb és természetesebb. Általában két héttel a telepítés után, kábelek kész kritikus figyel. Néha tovább tart. Általánosságban elmondható, fejlettebb, kifinomultabb és bonyolultabb tervek kábel hosszabb ideig tart szünetet, mint egyszerűbb kábelek. Felhívjuk figyelmét, hogy a teljesítése érdekében a legjobb, a kábeleket kell bontani-ben az ugyanazon rendszer, ugyanaz a használt alkatrészek kritikus hallgat! Ha a kábel nincs csatlakoztatva, vagy használt egyéb alkatrészek, szükséges lehet - a legjobb hang -, hogy hagyjuk, hogy "rendezzék" a rendszer újra, legalább néhány órára -, mielőtt a kritikus figyel. Szerint a szempontból a break-in folyamat kábelek, ez leginkább foglalkozik a "föld potenciál különbség" a felhasznált alkotóelemek - ezért azt ajánlom, hogy megtörje a kábeleket az azonos alkatrészeket, amelyeket használni fognak a kritikus zenehallgatás . Talán viccesen hangzik, de a kábelek nem törés (egy kicsit lassabban) mindössze berendezések "on" helyzetbe (motoros) még nincs zene, vagy bármilyen jel áthalad! ... Szóval, ez nem feltétlenül szükséges, hogy játsszon valamit mindig. Csak tartsd a berendezés "A" és játssz valamit egyszer-egyszer ... Ha akarod, akkor is hagyjuk a csöveket "készenléti" állásba (részleges anód feszültség - ha ezt az üzemmódot ..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #32106 üzenetére
majdnem megkérdeztem, honnan veszi fel az áramot az aktiv rész
én már hivő lettem,bizony számít a táp oldal... -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #32104 üzenetére
nem azt mondták,h az ehhez hasonló szűrők csökkentik a dinamikát?
nekem fogalmam sincs,az alcesem sem szűrő. -
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #32084 üzenetére
nem.pedig szép volt a mélye a c6on.még a lehetetlen körülmények között is kihallatszott,h szép a mélye a c6nak.
egyébként közben dacos ismerős azt ajánlotta,h olcsóbban szebbet lehet venni,ha ebayről egy kész kitet,v összeszereltet veszünk, csak tuningoljuk, pl az műveleti erősitő helyett visszacsatolás nélkül trannyósat,és kb jó lesz.a minimál design akkuról nekem bejövős, a mahagóni lap meg már megvan
véletlenül egyik kábel végére gagyi IEC csatit tettem,másik végén a bals dugó.cserébe a jobbik IEC csatis kábelre vettem egy massziv kopp-ot.járatjuk,és majd kiderül pár hónap múlva.
rotel teljesen egyben van,szép lett a munkád.majd tolok fel fotot.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32071 üzenetére
szerintem ugyanaz,mint az uj hangja.
először a kábel nyersebb,majd bejáratódik,és megnyugszik,majd már hiányzik a harsság.
én biztosan nem hallom,csak találgatok.de ma felidegesitettek,nem kicsit.
házhoz viszem a hk6500at,mi fogad a szobában,ha már felajánlom,h meghallgassa.somogyis min 1 méteres IC
concept6,2centire faltól. egyik a szoba sarkában asztal mellette, egészen eldugva.lehet még tüske sem volt alatta.
1906os preoutjáról akarja hajtani,zenére,részben alaplapiról.aszongya:kevés a magas,nem tetszik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #32061 üzenetére
fájós fejjel mentem hangfalat választani.féltem is,h emiatt elszúrom a választást.
én félek egyébként ezektől a merev kábelektől.falban van a helyük.szerintem a hajlitás tönkreteszi őket. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #32058 üzenetére
én elsőre még nem hallottam nagy változást.ez is valami,ennek fényében
valamelyik nap összerakom rendesen az erősitőt,aztán fülelek.sztem erősen jövő hét lesz. -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #31955 üzenetére
hivox tápkábele is kemény,mint a kő.
-
bajnokpityu
félisten
én sem készültem ablakon kihajintani a greent,inkább át fogom állitani.
msot külső winyoként megy,erre jó,mert bekapcs,használ,kikapcs végén.nekem samu wd winyoim vannak,minddel alapvetően elégedebb vagyok. gumiágyon,jól szellőző házban használom őket.
a samu 1terásaim meg ár/sebességben igen jók rendszerwinyonak.és nem melegednek jobban,mint a greenek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #31921 üzenetére
szerintem 1 db nem készült.
-
bajnokpityu
félisten
No, srácok nagyon köszönöm a látogatást.hatalmas emberek vagytok mindannyian!
Végtelenül nagyon szimpatikus emberek vagyok!Python,Pythonné,ifj Python, gyönyörű család vagytok! ha az én kölköm ilyen jól viselkedne, igen boldog lennék!
Python nagyon szépen köszönöm a munkádat!befejezem a kábelezést(szól? bár a frászt hozták rám a vdh kábelek,miután elmentetek,de legalább meg lehet rendesen csinálni a csatlakozókat) megmutatom milyen bejáratva.köszönjük az alátéteket, az új DAC alá fogom használni.Dorian,Rita! szintén nagyon köszönjük a látogatást,örülnénk ha újra látnánk Titeket, aztán majd elmondom mennyit kaptam a csatlakozóért a fémpiacon
sajnálom,h a zero nem remekelt. hasonlóan nem értettük a múltkor az arcamot. majd a saját káblein.Párom jobban van közben, jót aludt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #31876 üzenetére
BBéci, hivhatunk Papinak mi is?
-
bajnokpityu
félisten
ehh,bocsi a szemetelésért...
-
bajnokpityu
félisten
ha kijön újabb formátum,v mondjuk az mkv 2.0 akkor PCn egyszerűbb átállni.
Thom! frontokba és a centerben is ugyanazt csináld!
DIY fórumokon nagyon sok hasznos infó van,mit hogyan érdemes.ha stabilan,jól forrasztasz,akkor nagy baj nem lehet azonos értéká,de 1%os alkatrészekből újraépiteni a váltót.
kábel meg egyszerűbb tuningoknál nagyfrekis CAT7 mindenhova,magashoz kevesebb,mélyhez több ér.egyébként meg csillaogos ég.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest