- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
Polkot nem hallgattam mert nem volt, ez csak egy kicsi pécsi hifi üzlet és leginkább csak Sony-t forgalmaznak. 18 m2-es szobába lesz a KEF, de sztem 25 m2-ig elegendő kb! A hangerőt kb háromnegyedéig tekertem és az már elég komoly volt...
Majd írj véleményt ha beüzemelted, én majd vmikor márc közepén rendelem meg!U.i. : nekem ez a kínai CAV nem nagyon gyere be
-
Thuglife
senior tag
válasz
dhcodoki #8477 üzenetére
D.e meghallgattam a KEF C4-et és nekem nagyon tetszett... Nem volt tolakodó, szépen kiegészítette a többi hangszórót! 20 cm-es a sub de még kakaón sem volt hallható szinte semmilyen kopogás vagy levegőáramlás a nyílásán! Vszinű ezt fogom megvenni...
Amit még meghallgattam az a Mission Mv-As, és csak azért mert akkor egy családból származna minden hangszóróm - Mission Mv8-as frontjaim vannak - de gyorsan ki is kapcsoltattam.... féltem h nem fogja bírni annyira kopogott, hangja meg alig... nekem nem jött be!
-
Thuglife
senior tag
Valaki ismeri ezt a márkát? Re-cartánál bukkantam erre a Sub-ra mert elég jó áron van!
Annyit kiderítettem h kanadai termék az Ultimate!
-
Thuglife
senior tag
Valahogy úgy érzem h ez a JBL sub most nagyon megéri
[link] -
Thuglife
senior tag
Még annyit, hogy a KEF-et 20-25 nm-ig ajánlják jó szívvel de a legtöbb erő a Yamahában van, az 30-35 nm-ig jó! Igaz az 79ezer...
[link] -
Thuglife
senior tag
A felsoroltak közül a KEF C4 a legnagyobb teljesítményű a maga 200W-jával, én is ezen gondolkodok.... Egyébként volt egy összehasonlító teszt (Sound & Vision: Subok 70k körül) és tesztgyőztes lett az akkori 75k-s vételárával, így sztem a mostani 60k teljesen baráti! Egyébként a tesztben szereplő subok a következők voltak:
Wharfedale Vardus 10; Polkaudio PSW 110; Yamaha YST-SW300; Mission MS10; JBL Northridge E150P és a KEF C4 -
Thuglife
senior tag
Valaki hallotta már a CAV W300-as subot? Jelenleg nagyon jó árban van (29900)! Szerintetek mostani árában lévő kategóriatársakhoz (Wharfedale Vardus 8, Powercube 8 , WH208) képest jobb minőségű?
-
Thuglife
senior tag
válasz
burcz.techno #7868 üzenetére
70-80k környékén abszolút nincs 7.1... legalábbis jelenleg! Én tavaly tavasszal 70k-ért vettem az Onkyo Tx-sr506-ost, az 7.1-es de jelenleg már csak használtan lehet kapni... Nézz körül hátha van, én ajánlom ezt az erősítőt, nekem nagyon bejött
-
Thuglife
senior tag
válasz
burcz.techno #7859 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy a Denon akusztikus zenénél jobb az Onkyo-nál, de mivel techno a stílusod,én jobban ajánlanám az Onkyot... én is azt használok hiphop, rnb zenére és nagyon üt
-
Thuglife
senior tag
Mission Mv8-as szettem van nekem is és csak ajánlani tudom, filmre és zenére is megfelelő ebben a kategóriában! Ha rendesen bejáratod, akkor tényleg szép mélyhangokat lehet belőle kicsikarni sub nélkül is... Bár azért filmeknél kevés lehet egyeseknek! Én még mindig töröm a fejem a sub-on... De jelenleg a KEF C4 áll nyerésre!
-
-
Thuglife
senior tag
Mi a véleményetek a Dali Basis 100-ról? Nagyon szemezek vele....
[link] -
Thuglife
senior tag
Mélyláda vásárlás előtt állok, és jelenleg ár/érték arányban ezt találtam a legmegfelelőbbnek:
[link]
Van vki aki hallott már ilyet? Egyébként egy Mission Mv8-as szett és egy Onkyo TX-SR 506 mellé lenne 18 m2-en!
Előre is köszi a segítséget! -
-
Thuglife
senior tag
Az erősítővel én is egyetértek, és az baromság h az Onkyo nem jó zenére! Én leginkább hiphop, rnb-t hallgatok és Onkyo-t ajánlottak! Akusztikus zenére ajánlják a Denont! A 4 Mission M32i-vel plusz centerrel nekem az a bajom, hogy ennyiért nem éri meg! Középosztályos hangszóró rendszer.... külön külön megvásárolva több mint 180e huf! 120 ezer körül meg már Wharfedale Diamond 9 polcsugárzó szettet lehet kapni (ha mindenképp polcsugárzók kellenek). Nézz körül még hátha van még vmi jó szett!
Erről beszélek:[link]
Vagy ha még többet áldoznál rá akkor Dali Concept 2-ből egy szettet!
-
Thuglife
senior tag
Szerintetek a Polkaudio PSW110 vagy 111-et érdemesebb venni? Amiben a 111 tetszik h kompaktabb, de erősebb! Még szóba jöhet a KEF C4 vagy a Velodyne VX-10-es!
-
Thuglife
senior tag
Én csak azt mondom, hogy nem kell mindent elhinni amit mondanak, keresgélj, olvass utána a neten! Jók a Marantzok, de minden ár/érték arány kérdése! Te tudod mennyi pénzed van házimozira, én 170ből hoztam ki mélyláda nélkül! (Onkyo tx-sr 506 és Misson MV8 5.0 szett) Nekem tökéletesen megfelel, már csak egy jó mélyláda kell de max 60-70et szánok rá!
-
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
Kef c4-et nem használ vki? Érdekelnének a vélemények! Kompaktabb a Polk psw110nál azért is jön be!
-
Thuglife
senior tag
Jó minőségű erősítőket gyárt a Marantz, talán a NAD vagy a Denon-hoz hasonítanám! Jó kis gépnek tűnik ez...6.1-es cucc, elég ritka! Persze minden ár függvénye! Mennyi lenne az erősítő és milyen 5.0 lenne hozzá?
U.i.: Látom nem kapkodod el a házimozi vásárlást, már nagyon régóta kérdezgetsz itt
-
-
Thuglife
senior tag
Egy kicsit OFF leszek, de ha vki tud akkor segítsen légyszi....
Ki milyen mélyládát ajánl egy 20 m2-es nappaliba Onkyo tx-sr 506-os, és Mission Mv 5.0 szetthez társítva? Igazából 60k-nál többet most nem szánnék rá!
Ha vkinek van vmi jó ötlete, ne tartsa magában -
Thuglife
senior tag
válasz
multimelon #6161 üzenetére
Nekem is ugyanez az összeállítás van, csak az 506-os Onkyoval! Azért egy rendszer beüzemelése előtt nem árt elolvasni a használati útmutatót! Hidd el megéri
Ha 4 ohm-ra állítod akkor 4-6ohm ig terjedő hangfalakat köthetsz rá. Ha pedig 6 ohm-ra állítod be akkor 6-16 ohm-ig bármilyen hangfalat ráköthetsz! Peace
-
Thuglife
senior tag
válasz
multimelon #6097 üzenetére
Én ajánlom az 507-es onkyo-t, nekem az elődje van (506-os) ugyanezzel a szettel, teljesen jól szól!
-
Thuglife
senior tag
válasz
multimelon #6020 üzenetére
A Mission MV szettjét ajánlom, nekem is az van és nagyon tetszik a hangja... Igaz én Onkyo tx-sr 506-os erősítővel párosítottam, és mélyládát még nem vettem hozzá de így is meggyőző!
-
Thuglife
senior tag
Na végre összejött a lóvéd h mindent egybe megvegyél? Én tegnap tettem össze a szettem,mert mostanra készült el a lakásom és hát jujj... Igaz nem fullos cuccok de a Mission Mv szett és egy Onkyo Tx-sr506 elég jó párosítást nyújt a számomra
Főleg egy fullHD tv-vel koncert alatt
Aztán lehet másnak nem jönne be ennyire....
Egy kérdés mindenkihez aki ért hozzá:
Mikoözben hallgattam az alig pár perce összerakott szettemet kicsit magasabb hangerőn volt egy kisebb pattanás a hangszórókból... kicsit megijedtem de nem változott a hangja, talán semmi baja nem lett... Egyébként a bejáratás alatt mennyire lehet hangosan hallgatni?
Köszi a segítséget mindenkinek! -
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
jujj.....
A hdmi egy olyan kapcsolat mint a koax csak ez digitális és képes a 1080i jelek átvitelére ha olyan tv-d van (fullhd). Tehát ha a legjobb minőséget akarod elérni akkor hdmi kimenetes bluray lejátszó (mindegyik az, én spec ps3-at használok), egy fullhd-s tvre és egy trueHD-s erősítőre van szükséged (amin alap h hdmi kimenet és bemenet is van). Na meg pár méter hdmi kábel kell még
De keress rá ezekre a kifejezésekre az interneten és sok helyen jól leírják mi mire való!
-
Thuglife
senior tag
Azért azt is nézd meg h az Onkyo ismeri a TrueHD-t ami azért szerintem fontosabb mint a bi-amp, aminél nem is biztos h hallanád a különbséget! Denon meg egyébként is klasszikus, stb.. akusztikus zenére a legjobb, míg az Onkyo a keményebb elektronikus zenékre (disco, hiphop, rock). Ha sok bluray filmet fogsz nézni akkor inkább TrueHD-s erősítőt vegyél!
-
Thuglife
senior tag
Mivel Mission Mv szettem van, ezért ajánlom neked is... De sztem felesleges a 607-es Onkyo neked, mert az egy 7.2 es erősítő amire ahogy látod is 2 sub köthető! Kis szobába lesz, nem értem oda minek ekkora... Én maradnék az 507-es Onkyonál, az is true hd-s és 40e-rel olcsóbb!
-
Thuglife
senior tag
válasz
hackeeeee #5654 üzenetére
Nekem semmi bajom a SAL cuccokkal csak kkrisi hülyén tette fel a kérdést... Hogy lehet azt kérdezni, hogy van e olyan jó egy Mission mint egy SAL?
Én inkább tisztelem ezt a magyar céget h ilyen jó minőségű cuccokat gyárt, de azért egy világhírű angollal nem vetekedhet... Ja és egyébként Suzukim van, bár abból is egy jobb típus és nagyon szeretem
kkrisi: Onkyo tx-sr 506-ot használok a Mission-höz, ennyi pénzért a legjobb
-
Thuglife
senior tag
Te miért gondolod h a Mission egy gagyi szett? Nekem ilyen van és abszolút tökéletes bár majd még kell egy mélyláda... Azért a Mission egy "picit" nagyobb név a piacon mint a SAL
Meg ez egy 160ezres szett, de én is 100ért vettem.. A SAL meg kb 40 ezer...Kb Suzuki és Lexus összehasonlítása..... Erről ennyit! Mission 4 ever
-
Thuglife
senior tag
Én speciel Onkyo párti vagyok... És abból egy True HD-s, minden szabványt ismerő a tx-sr 507-es 99.990 Ft (nekem az elődje az 506-os van, az még nem true hd-s)... Sztem sok az a plusz 30e a H/K-ért! Egyébként nem hallottam a hangfalakat, az majd rád marad és a te füledre
-
Thuglife
senior tag
Nekem a felsorolt polcsugárzók közül a Polkaudio jön be legjobban, azokat sokan dícsérik, na meg amcsi ahogy a Harman Kardon is
Dalit meg általában azoknak ajánlják akik klasszikust, jazzt vagy hasonló stílusú nem elektronikus zenét hallgatnak. Én személy szerint a Polkra szavazok...
Nekem egyébként Mission MV8-as szettem van 5.0... Majd még lesz egy mélyláda is, az sztem Polkaudio lesz (Psw110)
-
Thuglife
senior tag
válasz
Vikthor #5576 üzenetére
Nem értem ha ilyen jó minőségű, és felsőosztályú hangszóróid vannak akkor miért egy alapkategóriás erősítővel hajtod meg... Helyedben inkább egy jobb H/K vagy NAD erősítőt vennék ha lenne rá keret... Egyébként ha csak e két erősítő közül választhatsz, akkor inkább yamaha mert azt sokan dícsérik, de mint mondtam, alapkategóriás és ár/érték arányban a legjobb.
-
Thuglife
senior tag
Mondjuk ahogy látom már több mint 2 hónapja hezitálsz, és még mindig nem voltál meghallgatni egy szettet sem.... Én nem vennék ekkora szobába ilyen nagy teljesítményű házimozit, főleg h előtte meg csak egy kis z3-ad volt... Hidd el bármelyiket választod , hatalmas ugrás lesz minőségben... A JBL-SCS 178 bőven elég lenne oda még a saját mélyládájával is...
-
Thuglife
senior tag
Szerintetek elég a 2,5 mm2-es hangszóró kábel a surroundoknak ha 12 m vezeték kell? Vagy vegyek inkább 4 mm2-est? A frontok 2,5 m-es vezetékek és 2,5 mm2-es vezetéket használok!
-
Thuglife
senior tag
Igazából 3 szett között vacilláltam! Heco Victa, Vardus 300 és a Mission MV! Ebből a Heco kiesett mert túl nagy lett volna a szobába, főleg a surround hangszórók, és jelenleg sehonnan nem lehet rendelni! A Vardus sorozat hangja nekem nem tetszett, pedig a 400-ast hallgattam és máshol is lebeszéltek róla, mert a Mission MV klasszisokkal jobb nála! Az egy 160ezres szett persze most akcióban, így ezért maradtam ennél, remélem nem bánom meg
Már alig várom h kibontsam a csomagolást
-
Thuglife
senior tag
Na én is hosszú ideig tartó válogatás után megrendeltem a házimozim.... Mission Mv szettet párosítok egy Onkyo tx-sr506-tal
Csütörtökön érkezik
-
Thuglife
senior tag
Itt sokan írtátok h a Yamaha erősítők inkább mozira jók, zenére kevésbé. Ennek ellenére megkérdezem, hogy szerintetek az Onkyo tx-sr506 megéri a 20e Ft-os felárat a Yamaha rx-v363-asához képest? Zenében hiphop, rnb-t hallgatok!
-
Thuglife
senior tag
Szerintem meg most a legjobb True HD-s erősítő az Onkyo Tx-SR507... Főleg ennyi pénzért
[link] -
Thuglife
senior tag
Én meg még mindig nem tudtam dönteni Heco Victa 500 szett és Mission Mv8 szett közül
-
Thuglife
senior tag
Azt azért írhattad volna h az erősítő nincs meg... Úgy tetted fel a kérdést , hogy velodyne-hoz és H/K 255 höz mit ajánlotok... Menj el hallgasd meg az erősítőket, a kinézett hangszettel! 10m2es szobába bőven sok még egy Denon 1509 is, mondjuk egy Rubicon vagy Heco szettel..
Lehet h a JBL SCS178-al járnál a legjobban, mondjuk egy olcsóbb H/K erőlködővel!
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest