- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #31692 üzenetére
A kérdésedre a válasz a videó végén meg kapod [link]
Nem használom ki, itt a Dune is, azon is tudok zenét hallgatni, feleslegesen meg ne álljon, valaki akinek nincs még ilyen lejátszója biztosan ki tudná használni és élvezni a kis kütyü adta lehetőségeket.
-
cekkk
veterán
Ha valakit érdekel squezeebox classic, én eladom az enyémet, priviben lehet keresni.
-
-
cekkk
veterán
Igazad van gazdagabb, meg ugye van köztük vagy két év legalább, már mint hogy mikor jelentek meg, így ez természetes.
Mondjuk engem a Biamp nem érint, mert az én hangfalaimat, nem tudom úgy bekötni, bár nálad ez megint más kérdés.
Az, hogy én ahogy használni tudom itt a lakásban jelentős erőtartalék maradt nálam mind a kettőnél, viszont nálad megint másképp lehet ugye a családi házban, csak az lehet még érdekes, hogy ahogy te megszoktad, hogy hallgatod, azt tudja a H/K is bár kevesebb marad ott, de szoktad-e még hangosabban, mert ha végül is nem akkor jó, ha meg nem akkor kell a 360, vagy 460, vagy egy nagy onkyoDM-Fan
Az az érzésem, hogy ahol 1 év van gar, az nem hivatalos importőri garancia. Bár most alakult át az importőr, nem is tudom mi lett az új nevük, mondták már de nem jegyeztem meg, és lehet hogy már csak 1 évet adnak rá. -
cekkk
veterán
válasz
DM-Fan #31641 üzenetére
A 255 melegszik rendesen, így az szerintem neki kritikus lenne a 608 az nem melegszik úgy.
Az hogy papíron erősebb nem jelent semmit, a hk úgy tudom a teljesítmény megadásánál valós értékeket ad , már mint egyszerre mérik az összeset, a onkyo és a denon pedig egy csatornát mérnek max teljesítményt, de ha azt nézzük mekkora táp van ráírva, és meg nézzük mennyit adnak meg csatornánként az nem teljesen passzol, de az én hangfalaimmal nem érzetem hogy a 608 vagy a 255 erősebb lett volna a másiknál, másképpen szóltak. Volt mind a kettőben erőtartalék.
-
cekkk
veterán
válasz
DM-Fan #31639 üzenetére
Leannel cseréltünk erősítőt neki volt a 608 nekem a 255 és ő is inkább a 255re szavazott részletességben és zeneiségben is mint a 608. De ha rá keresel az ő vagy az én hozzá szólásaimra, lehet, hogy ő nála gyorsabban megtalálod mert mostanában nem sokat írt, akkor le írtuk a véleményünket, az hátha segít.
Részletesség, néztem a Pacific sorozatot és mint ha itt esett volna az eső, ez már nem volt meg a 608nál, a 608ra mondják pont ezt a dögös hangot, ami igaz is a túlzott mélyeivel, a C6okat jobban megdolgoztatta mint a 255 de hiányoztak belőle az apró részletek. De lehet neked ez a hangzás világ jobban tetszene mint amit a H/K ad. De lehet a legjobban úgy járnál ha vennél használtban egy olcsó sztereó erősítőt, biztos le alázná a 255-t és a 608asat is, és amikor zenélsz az lenne az igaz, de ott meg nem lenne 5.1Nincs SACD-m vagy is az én zenei gyűjteményem az elektronikus és a dunevel vagy squeezeboxal hallgatom így ebben én nem tudok segíteni.
Én egy kicsit azt érzem, hogy az eladó mivel nem volt 255 így rá akart beszélni a 608ra.
-
cekkk
veterán
válasz
DM-Fan #31637 üzenetére
Én annyit mondanék, hogy keress olyan helyet ahol esetleg mind a kettő meghallgatható, nekem a 608as nem tetszett, a H/K sokkal részletesebb, és ahhoz képest mennyire dicsérik a 608asat szerintem nem annyira jó.
Egy Denon-t ebben a kategóriában szívesen meghallgatnék. Lehet neked is meg kellene.És a hangfalaid tudják azt a plusz frekit ami kell az SACDhez? Mert ugye azok 33Khzig mennek el, és ha nem tudja a hangfal akkor nem is lesz meg az a plusz élmény nem? Ez kérdés nem kötekedés
Én inkább ajánlanám a 255, mint a 608asat, de ha neked inkább tetszik a 608as hangja akkor azt vedd meg, csak mind a kettőt kellene hallanod, és én pl nem érzem tolakodónak, a 608asát a sok mélyével annál inkább.
-
cekkk
veterán
válasz
robi-k #31629 üzenetére
Bocsi, hogy nem privibe megy, de lehet mást is érdekel az angliai szállítás, így inkább itt adok egy linket.
http://csomagfutar.co.uk/index.html
Állítólag ők korrekt, és megbízhatóak. avforumon ajánlotta, egy fórumtárs. -
cekkk
veterán
válasz
Gál István #31614 üzenetére
Na ezért mondom én azt, hogy nem mind arany ami csillog
Most nem megyek bele abba, hogy jobb vagy nem jobb, de itt a példa arra, hogy milyen fanatizmus van, és mit ellehet érni ha ilyen városi legendákat terjesztenek, hogy kiadnak egy max 10k anyag költséges kábelért 95ezret ami nem is itthon készült, mert volt kép fent az avxen róla, hogy magán a kábelen már semmi BA felirat csak a külső köpenyen
De lehet nem véletlen nem kelt csak 1 év alatt
-
cekkk
veterán
válasz
Gabor970 #31490 üzenetére
A tápkábel csere nem a pénzről szól?
Mondom én is hallottam, de amikor ismerős nem halott semmit, pedig nem rossz füle van, akkor mondtam inkább azt hogy hagyom, mivel több stílusban ki próbáltam (ezt is le írtam), és ott sem volt egyértelmű, mert az egyiknél ez volt a jobb a másiknál pedig másképp bedugva volt jó.
-
cekkk
veterán
Érdekes ember vagy te Béla! Tudom nem szólsz már hozzám se
Amikor régebben a hdmi kábelekről volt vita, és Polacsek igen azt mondta hogy érdemes a drágábbat venni, akkor haver puszi pajtás volt mert veled értett egyet, de most, hogy nem, már egyből nem beszélsz olyan emberrel aki képes felfogni azt, hogy az agya képes hazudni egy jól kivitelezett mérés pedig nem
Ha jól tudom Polacsek ,Pakson az atomerőműben dolgozik, és hidd el, ha nem értene az elektromossághoz, akkor biztos nem engednék ott garázdálkodni.
Talán a te elvakultságodból kellene visszább venni, és elfogadni, hogy talán nem minden van úgy ahogy az ember hallja.
Ki próbáltam én is a villás dugó forgatás, halottam különbséget, áthívtam haveromat, ő nem tudta mit motoszkálok, és ő nem vett észre változást, azóta hagyom a picsába ezt a dolgot, az a lényeg nekem tetszik úgy ahogy van és kész, csak már sokan elfelejtik azt élvezni a zenét, és olyan dolgoktól várnak javulást amitől nem lehet. De ilyen szakma ez a hifizés a legendákból sok pénz lehet keresni.
-
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31445 üzenetére
Hú jó kis írás
Egyszer én is megkérdeztem, hogy akkor a HK vagy Denon onkyo stb cég miért nem gyárt tápkábel az erősítőihez
Mert végül is az ő mérnökeik tudnák a legjobban, hogy ahhoz az adott elektronikához melyik tápkábel lenne a legjobb, már ha lenne jelentősége, de lehet nem véletlen nem gyártanak.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #31428 üzenetére
A következő termékről kisebb értékű számlád ad ki annyival amennyiért a másikat bevette.
De nem is lényeges szerintem itt nekünk ez a dolog, csak annyiból, hogy én ezen meglepődtem, mert a honlapon semmi utalás nincs arra, hogy ezek "nettó " árak.
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #31416 üzenetére
Ha mondjuk egy primare a10eset vennél ott egy kapcsoló, és bontod a vég és elő fokot, és akkor ha kapja házimoziról a jelet akkor a sztereón nem kell állítani semmit, ha sztereózni akarsz akkor vissza kapcsolod, csak ritka az ilyen megoldás.
A hivoxal mi történt? Nem találom a fórumukat az avx-en
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #31404 üzenetére
De én azt nem értem meg nálad, hogy meg veszel egy pár házimozi erősítőt, és azoknak az árából, miért nem veszel egy komoly sztereó erősítőt? A H/K marad mozizni, a sztereó meg zenélni, és ingen jó sztereót vehetnél ami azért alázná rendesen a nagy régi házimozi erősítőket is.
-
cekkk
veterán
Persze, hogy néztem, csak ugye erre vállalnak garanciát, a B kategóriásokra viszont nem.
István is azt mondta, hogy ami ilyen azt meg szabad venni, ami B azt nem nem.
De az itthoniakról sem mindig tudhatod, hogy ki hogy használta sajnos. és mikor volt javítva, bár többségében korrekt eladók vannak!Viszont ez is baromi jó ár érte, amikor használtan akarták kb ennyiért adni itthon, ugyan úgy külföldi garival.
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
robi-k #31325 üzenetére
Igazat is adok meg nem is
Ha azt nézzük, hogy a Dunek amik most kaphatóak fele annyiba kerülnek mint a Oppo lejátszók így jogos hogy porba alázza
De ha azt nézzük, hogy Dune kapható 70ezertől az szerintem a tudásához mérten teljesen jó ár/érték aránnyal rendelkezik.Az a baj a pro-val olyan irányba akarnak elmenni ami tök felesleges, értem ez alatt itt az otthon vezérlést, ami szerintem egy lejátszónál ami ráadásul helyhez kötött értelmetlen, hogy én a tévén a lakásban lévő dolgokat nézegessem, vagy is aki majd félmilliót kiad egy lejátszóért az nem tévén használja,hanem jó projektorral így én ezt ki is hagynám belőle.
Abban viszont tökéletesen igazat adok neked, hogy ennyi pénzért nagyon jó vétel, nagyon jó elektronikával, ha olyan rendszerem lenne, amivel ezt tökéletesen ki tudnám használni akkor biztos ilyet vennék és nem Dunet, pedig nagyon szeretem a kis lejátszómat, bár nekem ami nagyon hiányzik ezekből, a telefonról vezérelhető zene lejátszás. Ettől lennének ezek igazán felhasználó barát termékek.
-
cekkk
veterán
Vagy, nem működik együtt a az új videó kártyával.
Frissítsd a 255 szoftverét, ha nem a legújabb van rajta, ha az van rajta akkor sem biztos, hogy a 255el van baj, mert nálam a Dunevel tökéletesen jól működik, Leannél meg az ő HTPCjével már koránt sem volt tökéletes.Innen letudod tölteni a 255höz a szoftvert
-
cekkk
veterán
Akit érdekel megjelent egy új teszt lemez.
BD AV BIBLE Test Disc (2011) Blu-ray 1080i AVC LPCM 5.1.
Ezen most nem film és videó klip részletek vannak.
Van rajta háborús hangok,irodai hangok, lpcm dts-hd és tru-hd hanggal. Mutatja, hogy hol kell megszólalnia a hangnak a térben, érdemes beszerezni, és a kipróbálni, sokat segíthet a hangfalak beállításánál. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ez most egy kis marketing lesz
Nemrég jelent meg egy jó barátom együttesének az első lemeze, aki szereti az ilyen vagy ilyesmi stílusú zenét, annak ajánlom figyelmébe őket, és ha szeretné valaki meghallgatni a többi számukat is, írjon rám egy privit.
Véleményeket majd várok, hogy kinek hogy tetszik -
cekkk
veterán
válasz
Rederik #30983 üzenetére
Futáros garancia van a 608asokra így hozzák viszik a erősítődet, nem neked kell utaztatnod.
Dorian
Amikor Lean 608asa itt volt hangját nem hallottam a ventilátornak. De mint kiderül a 255be is van és mégis melegszik rendesen, a 608as ahhoz képest jégverem.
Ha meg filmezek, vagy zenét hallgatok, vagy amilyen hangerőn te is teszed ezt, szerintem igen nem hallatszik a ventilátor hangja, legalább is én nem vettem észre, pedig én is hárklis vagyok az ilyen zajokra. -
cekkk
veterán
válasz
szmegma #30777 üzenetére
Rákerestem a hangfaladra.
2002ben 67ezerért árulták párját ennek a doboznak, a mai piacot figyelembe véve ennek a félárával számolj amennyiért szerintem eltudod adni. Sajnos ez van most a piacon, fél áron, vagy az alatt lehet eladni az 1-2 éves dolgokat, a régebbieket, meg sajnos még kevesebbért. -
cekkk
veterán
válasz
Ego007 #30656 üzenetére
Nekem van a Dali hangfalaimra, a HK erősítőmre, a Dune média lejátszómra.
Egyrészt ha a műszaki cikk eléri a 25 vagy 30 kilót házhoz kell jönnie a szerviznek.
De az onkyo és a denon erősítők is futáros garanciával adják. A hangfalakról többről nem tudok nyilatkozni, mert azok után nem érdeklődtem, de gondolom amelyik importőr az erősítőire ad akkor a hangfalakra is ugyan így adja ezt az opciót. Pl a Horn a Denon és a Dali importőre. -
cekkk
veterán
válasz
Ego007 #30652 üzenetére
Lehet gyártási hibásakat fogtál ki, sajnos ez minden műszaki cikknél előfordulhat. Szerintem vedd fel velük a kapcsolatot, és küld vissza nekik. Biztos teljesen korrektek lesznek.
Bár ha a sub be van kapcsolva, és benne van a kábel, de nem tudod bele az erősítőbe, és ha hozzá érsz az újaiddal akkor hallasz valami kis búgás? ha igen akkor az erősítő lesz rosz, és nem a sub. -
cekkk
veterán
válasz
#09634560 #30637 üzenetére
Az 26kbps, szerintem éppen nem hallható ki.
Ettől függetlenül igazad van mert 1509 a sima dts, de a nem hd képes erősítők amikben van dts dekóder, optikai kábelen keresztül letudják játszani a dts-core-t. ezért is nem nevezném hd hangnak, más részről a két dts-hd formátum létezik, a core pedig azért van bennük, h akiknek nincs hd dekóderes erősítőjük, azok is élvezni tudják a BD lemezeket.
Az mkv-k többségét BD lemezről kódolják, és a legtöbb lemezen az angol hd hang van amiben van dts core, vagy sima sts ami 1509es.
Szerintem a core 1536 kbps az kb olyan mint idén a a samsung plazmák +1 colja, marketing, kicsit mégis nagyobb mint a többi gyártóé, de a képe attól nem lesz szebb. Itt is ez van, hogy kicsit több , és aki a kbps-okat hallgatja az elmondhatja, hogy ez jobb, mert vannak sokan akik ilyenek
Ettől függetlenül akkor hallanánk lehet különbséget, ha a core-nak, és a dts-nek nem ugyan az lenne a forrása, de ha ugyan az akkor az a 26kbps nem sokat jelent, és hiába 1.5mbps-től kezdődik a hd hangzás, még ez nem lesz az.de ennek legtöbbször a felét-754 vagy negyedét-384- et használnak)
BD lemezen vagy DVD lemezen? Mert dvd lemezen meg is értem, hogy kevesebbet használnak hely hiány miatt, de bd lemezen, én még nem nagyon találkoztam 1.5 alattival, ha csak nem plusz szinkronról van szó, mert az adott film eleredi nyelvénél mindig magas a bitráta, ugyan úgy mint az Üvegtigrisnél is tudtak DTS-HD High-Res Audio Hungarian 4224 kbps hangot csiholni, bár ott is a core 1509
. De szinkron stúdióból ilyen hangzás magyar nyelven nem igen lesz elérhető (persze ha nem kerül ki a mozikból valami hang, mint az Avatar-nál, és a 2012-nél, ahol jobb volt a szinkron, mint a kiadott lemezen
), és ezért is nem döntő szempont nálam, hogy egy filmnél milyen szinkront adnak hozzá a kiadók, mert soha nem lesz olyan részletes, mint az eredeti, vagyis még emlékszem a régi jó szinkronokra amik világhírűek voltak, de ma már nem adnak erre sem a kiadók...
-
cekkk
veterán
Nem értek veled , egyet, hogy a Dune csak ilyen 300 ezer forinttól kezdődő erősítőkhöz illene.
A jó lejátszót nem cserélgetik az emberek naponta, és a Dune az olcsóbb rendszerekkel is csodákra képes. Én a Dune hangja miatt kezdtem újra zenét hallgatni, a tévének sokkal jobb a lett a képe, mint a wdvel volt, és szerintem alsóbb kategóriában lévő erősítők hangfalakkal, és tévékkel is kombinálni lehet, vagy inkább azt mondom kell, mert megéri, Popit nem láttam még arról nem tudok nyilatkozni, de a Dune nem össze hasonlítható egy 20-30-40 ezer forintos lejátszóval, meg persze aki a kényelmet szereti annak ezek a lejátszók valók.
Csak hát hiába van itt az új frim, telóról még mindig nem lehet elérni a zenéket, a tévét meg nem szeretem bekapcsolni miatta, addig marad a squeezebox, ha ezt elérik akkor meg eladom. -
-
cekkk
veterán
válasz
DM-Fan #30193 üzenetére
Én dalikkal használom, szerintem szépen szól, pop jazz , klasszikus , soul, funk, rock végül is mindent hallgatok, persze helyén kell kezelni, nekem szépen szól, de tudom, hogy vannak sokkal jobb hangfalak és erősítők, de ha elfogadod bizonyos zenéknél a hiányait, akkor teljesen élvezhető, vagy ha nem sokat hallgattál még igazán komoly rendszereket otthon akkor lehet fel sem tűnik, de ha igen, biztos észre veszed.
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #30185 üzenetére
Ipari ventilátort veszek, amivel a légkezelést oldják meg az irodaházakban
Na jó nem, persze, hogy pc ventiset veszek, szerintem 8 centis lesz a befutó abból is kettő, majd ha haza megyek akkor kimérem, hogy a kettőnek egyszerre egy tápról mekkora feszkel minimális fordulathoz. Mivel 7cm van a erősítő és a felette lévő lap között így felesleges a 12 cm. -
cekkk
veterán
válasz
DM-Fan #30182 üzenetére
Nekem 7 centi van felette és ha huzamosabb ideig 1-2 óra nagyobb hangerőnél a felette lévő lap felmelegszik. én majd akarok venni valami csendesebb ventit amivel elvezetem róla a hőt. a 608as a H/Khoz képes jóval hidegebb, sőt jégcsap,m igaz abba van is ventilátor, aminek a hangját én nem halottam, pedig az ilyen neszekre érzékeny vagyok.
-
cekkk
veterán
válasz
DM-Fan #30178 üzenetére
Szia!
Nekem 255 van, volt nálam Lean 608asa.
Ha 4 ohmos hangfalat akarsz a 255re tenni akkor nagyon szelős helyre tedd, mert amúgy is melegszik, a 4ohmosokkal meg még jobban. a streameseket kérdeztem, hogy ajánlják-e hozzá a 4ohmos Svéd hangfalakat, azt mondták egy melegebb nyári napon nem. Így inkább nem is akarom megkockáztatni.
Teljesen más karakter a két erősítő, ha úgy is fővárosi vagy akkor menj el valahova meghallgatni, mert lehet neked jobban bejön a 608as hangja mint a 255ösé. Így h nálam volt mind a 2 nekem a 255 jobban tetszik, viszont ha hallgatózás nélkül 608asat vettem volna, teljesen együtt tudnék vele élni, és a 608as sokkal hidegebb mint a 255.
Amikor elakartam adni, valaki nekem azt írta, hogy csak a 260, 360 stbken lehet kikapcsolni.
Én próbáltam erősítőn keresztül, és a Duneből csatlakozott HDMI kábellel, nem vettem észre különbséget. -
cekkk
veterán
válasz
tzsoltika #30160 üzenetére
Szia!
Nem rossz indulatból írom, de én azt az erősítőt nem merném megvenni. Nem azért mert rossz, hanem mert ha megnézed a képeket, semmi szellőzése nincs felülről. Nem tudom mennyire melegszenek a Nad erősítők, nem csodálkoznék ha ennek már lett volna baja, vagy megfőtt volna benne valami, hátulról az ágy miatt nem tud szellőzni. Meggondolnám a megvételét.
-
cekkk
veterán
válasz
Brandys #30039 üzenetére
http://www.amazon.de/Marantz-SR6004-N1B-B-schwarz/dp/B002PD61QM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1305369146&sr=1-2 itt van 6004 feketében igaz 200 euróval drágább mint a ezüst. Ezek szerintem nem kelendő az ezüst, hogy ennyivel olcsóbb, gondolom nem a festés kerül ennyivel drágábba
-
cekkk
veterán
válasz
Brandys #30034 üzenetére
Ha marantzban gondolkozol érdemes lenne ezt megnézned., igaz 6004es, de itthoni, 2év garancia, és ezen még 2 hdmi kimenet van, míg a 6005nél már csak egy, így ha később projektort is vennél hasznos lenne a két kimenet, de ha nem tervezel projektor akkor felesleges. de legalább itthoni és garanciás.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #30026 üzenetére
ugyanakkor marha vok,mert HD sztem nem fog elterjedni igazán,audyssy nélkül meg csomó komoly házimozit meg tudtak csinálni.pl arcam,és társai.
Ezt nem értem, hogy a HD nem fog elterjedni? Ezt a kételkedésed, akkor érteném, meg ha most jelentek volna meg az első BD lemezek amin ezek a formátumok vannak, és feleslegesnek tartanád, hogy belefektess egy olyan erősítőbe + hangfal kombinációba ahol érezhető a különbség, pedig a HD már itt van, igaz, a digitális műsorszórásnál ez nem fog elterjedni, mert ahhoz, hatalmas sávszél kell, meg ugye még HDban sem nagyon képesek adni, nem hogy HD hangzást mellé csapják. Én a 3D vel vagyok úgy jelenleg, hogy felesleges a bele ölt pénz, mert még nincs hozzá annyi tartalom, hogy a 3D és a 2D közötti rendszer ára megérje nekem. Ha majd sokkal több tartalom lesz, akkor lehet bele fektetek én is, de addig még úgy is változni fognak megjelenítés módján, mert idén bejönnek a passzív szemüveges technológiák, jövőre meg ki tudja már lehet lesznek szemüveg nélküli megjelenítők, de hogy a HD hangokhoz már rengeteg tartalom van az igaz, bár kevés magyar van, de én nem is szeretem a mostani magyar szinkronokat, így tökéletes az eredeti hang. Meg hát legalább addig is passzívan nyelvet tanul az ember.
-
cekkk
veterán
Bocsi, csak nem voltam gépközelben, ha a mediában is annyi, és bontatlan akkor meg kell venned. Ha már kibontott ott lehet alkudozni, én a C6 pár 80ért a C1 párt 34ért sikerült megvennem pesten az egyik Saturnból. Szerintem próbálj meg ott egy kicsit alkudozni, és biztos engednek még belőle! Ha a Dalit veszed 1 hónapod van rá, hogy beregisztrál a importőrnél és akkor 5év garid lesz rá.
Ha tudod hallgasd meg a JBL-t is, és amelyik tetszik azt vedd meg. -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
mjancsika2 #29921 üzenetére
Szia!
Vagy az erősítőn kell állítani, vagy a Dunén, ha a erősítőhöz nincs magyar használatid, akkor a Dunehez biztos, hogy kaptál és abban le van írva szépen, hogy hogyan kell a hangot igazítani ilyen esetben a Dune távirányítója segítségével.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29916 üzenetére
Hm, én úgy tudtam a 1950ft 49999ftig utána meg valamivel több, és ez magában foglalja az értékbiztosítást is, és ezért kérnek plusz pénzt a törékeny dologért. MPL-en keresztül adtad fel ilyen sárga színű papírt kell hozzá kitölteni? Nekem eddig minden csomagom oda ért másnapra, mert ha nem ért volna oda vissza lehetett volna kérni a szállítási költséget.
De egyébként egykutya mind, főleg ha ilyen nagy csomagfeldolgozóba is bekerül a csomag, mert ott ugye gépekkel dolgoznak, és hát ugye a gép nem olyan finom mint az ember, bár a részeg postás ellen az sem véd ha le ejti, sőt ismerősömnek papírtokos cd-t vitt a posta, cd nem fért bele a ládába, és hát a postás jól össze törte, úgy már bele is fért
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29914 üzenetére
Érték biztosítás csak ha eltűnik arra vonatkozik. Ha törik és nincs rajta törékeny biztosítás akkor az a feladó kára, ha törékenyet adott fel, ilyen matrica nélkül, vagy ha a vevő spórolni akart és azt kérte hogy ne legyen akkor a vevő kára, igaz ez ilyen 220ft-s tétel.
De ezt nem értem, hogy tetű lassan, 1950ft a start és a start plusz csomag, este 6ig bevihetem, start plusznál(ami ugyan annyi mint a sima 2 napos start) másnap már ott is van a csomag. szerintem ez teljesen gyors.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29911 üzenetére
Az enyém hatalmas ütést kapott, mert a szürke eleje elvált a doboztól körbe, még a szürke rész is megrepedt, és a két sarkából is letört
[link]
[link]
Szép mi?
És a dobozon csak az egyik sarkán lehetett észre venni ütés nyomot, de kicsit, képeket kaptam a Centerről mielőtt megvettem, de azokon, nem voltak sérülés nyomok. De kitudja, mikori képek. Mindegy is megoldottam végül.Szóval a postán ha van rajta matrica vigyáznak rá, ha nincs akkor nem nagyon, sajnos ez a tapasztalat
.
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #29906 üzenetére
Még azért hozzá tennék, a rossz hozzáállásomhoz, hogy amikor vette ma Dali hangfalaimat, akkor Centert csak használtban találtam féláron. Elutaltam a pénzt előre meg is kaptam a hangfalat törötten, mert az eladónak nem volt annyi esze, hogy törékenyként adja fel. Posta mosta kezeit , mert nem volt törékeny matricázás. Az eladó nem akarta vissza venni, mert ő úgy gondolta a posta volt a hibás, mindenki másra mutogatott, csak én szoptam egy nagyon
.
Na megcsináltattam a hangfalat, hogy azért nézzen ki valahogy. Közben rá jöttem, hogy én úgy is eladom a Dalikat egyszer, és így a centert soha nem fogom tudni még töredékárért sem eladni, akkor felajánlottam az eladónak, hogy adjon 15 ezret vissza a 25ből és akkor ős bukott én is, de mégis az ő hibája volt, amit még mindig nem ismert el. Ekkor kaptam egy levelet, hogy a hangfal össze lett fogdosva nála soha nem volt hozzá érve stb. Na mondom ha te ilyen korrekt vagy én is az leszek. Van bíró és ügyvéd ismerős is a családban. Azt javasolták mondjam neki, hogy polgári perrel viszem, igaz ilyen kis értéknél többe lett volna a költség stb mint amit a center ért. De megtettem, mert ha ő nekem ilyen kellemetlen perceket órákat és fejfájást okozott, és ilyen hangnemben tárgyalt, akkor én miért legyek korrekt? Mivel a barátnője számlájára utaltam, így megmondtam, hogy őt is bele vonom a perbe, egy szép hosszú kicsit ideges hangvételű levél után megértette, hogy adja vissza a pénzem. Ezek után legyen korrekt az ember?Számomra az lenne a korrekt, hogy szól a cég, hogy figyelj nem tudom hozni, mert nincs, de ne mond le a rendelésed, ha érkezik a raktárba egyből szólunk, ha kell még akkor küldjük, addig nézzél szét máshol hátha van valakinek raktáron. Hidd el ehhez a céghez többen vissza mennének vásárolni, csak megtehetik itthon ezt az üzletpolitikát a cégek sajnos, mert úgy is lesz aki nem ismeri őket, és nem hallott róluk, és lesz vevőjük.
Mivel ők sem veszik meg addig szerintem amíg nem biztos az, hogy valaki megveszik tőlük főleg ha hónapot vár rá. De ha csak ígérgetik, akkor mért ne rendelhetném meg máshol is.
De szerintem Dorian és Pityu tudnának mesélni a korrektségről az építő iparba, hogy milyen cégek vannak.Barátnőm egy speditőr cégnél dolgozik, tavaly volt egy cég klímákat gyárt, iszonyat jól megy nekik, főműsoridőben reklámoznak , de tavaly óta vagy 500ezer forintot nem fizetnek ki a fuvarokért, mert nekik ezt nem engedi meg az üzletpolitikájuk... Na ez milyen? De milliókat költenek egy reklám spotra. És majd idén aki nem ismeri őket, dolgozik velük, és nekik sem fizetnek. Ez a magyar mentalitás
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #29906 üzenetére
Ne haragudj meg, de ígérnek valamit, általában a dali szettekre a honlapokon 1-3 nap van feltüntetve.
Ok legyen egy hét mert a Hornak itthon nincs raktára.
Ok legyen két hét mert türelmes vagyok.
De az hogy hónapja ígérik akkor hagy engedjem meg magamnak, hogy több helyen is utána érdeklődjek, és ha másol hozzák akkor megrendelem onnan, de nem mondom le addig a másik helyről amíg valahonnan meg nem hozzák. Meg ugye a Dali szett nem épp arról híres, hogy folyamatosan esne az ára, épp ellenkezőleg, nem rég is emeltek, meg 1-2 évvel ezelőtt még a szett 150 körül volt.
Szóval, ha egy ilyen népszerűbb szett raktáron tartásának az ára földhöz veri a céged az is jelent valamit. Úgy mindenki tud árulni, hogy majd ha igény van rá pár nap alatt beszerzi. Megértem, hogy olyan dolgokat nem tartanak nagy számban raktáron aminek az ára havonta esik pl az erősítők, de ha van egy db a raktáramban és kimegy, akkor 1 azért legyen már az olcsóbb dolgokból, megértem, hogy milliós hangfalak nincsenek, de az ilyen 1-2ezres kategóriából illene lenni. Ez inkább a bolt rossz hozzá állása mint a vevőé, én pénz akarok költeni onnan veszem meg ahol hamarabb megkapom. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29834 üzenetére
Takarítani vagy borogatni járt ő oda?
De egy hangfalba, hogy tudnak csavart engedni?Az is a takarító nő volt?
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29832 üzenetére
De mit csinált a volt tulaj a hangfalakkal hogy ilyen állapotban kerültek elő
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29814 üzenetére
küldj át egy mail címet privibe és át küldöm a képet, csak most megyek el, majd 4 után leszek.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29811 üzenetére
Küldött róla képet, nekem nem annak tűnk, ha csak nem lebontották még a szálakról is a borítást, és ráhúztak egy citromsárgát.
1200Mhz-s kábelre gondolsz? Mert az is már 300ft/méter áron kapható. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29808 üzenetére
Nem arra mondtam, hogy drága, csak azt jegyeztem meg, hogy sok minden néha többszörösébe kerül annak amibe az előállítási költsége van. De az a lényeg , hogy meg vagy elégedve vele. Csak rá számom magam egyszer, és fűzök valami kábelt CAT7ből próba képen.
Az 100 forintos méterár nem fog földhöz verni
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29801 üzenetére
És még mondják, hogy nem nagy haszonnal áruljak a kiegészítőket
De ha jó akkor megériBár végig olvastam az avx-en a Cat hangfalkábeles topicot, és magamban elvetettem a CAT7 kábel használatát.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29795 üzenetére
Ilyet vettél, és ez készül Cat7 kábelből?
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #29722 üzenetére
Érdekes, de nálam sem az onkyo sem a 255 nem húzta vissza a frontokat, inkább emelt +1-2dB-t. Sőt a bal oldali frontnak mint a 2 erősítő jobban megemelte és zenénél érezhető volt a bal oldal dominanciája, de csak 1 vagy 2 dB eltérés volt. Mert ha mindent levitte volna nekem is, akkor megértem, de ha csak a mélyet, és tekerhettem én majd maxig akkor sme nagyon volt mély hangom
Erősítőknél hogyan állapítják meg a 0dB pozícióját? Tehát, hogy mettől meddig terjed a skála? Gyártófüggő, de mi alapján?.
Ne ezt megnem mondom neked, de véleményem szerin tpus és gyártó függő, mert ha leraknánk egymás mellé a te denonodat és az én HKmat, akkor biztos "hangosabb", lenne a tied mint az enyém.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29718 üzenetére
Az onkyo 608as is kalibrál sub nélkül , bár amennyit ezek kalibrálnak az fülel megcsinálható. Nem mondom egy felsőbb kategóriás vagy amit a múltkor BBéci linkelt, hogy az van a streamben, azok komoly készülékek, és azt biztos nem tudnám fülel megcsinálni, de ami ezekben van azok nem olyan komolyak, ráadásul a 255 el is veszi a mélyet, nézegettem is amikor még a másik hangfalaimmal ment, akkor volt mély ládám is, hogy most mi is van, és aztán láttam, hogy -8 ra lehúzta, azt hittem elromlott
-
cekkk
veterán
válasz
Tommyboy200 #29644 üzenetére
Nekem 255 van de járt nálam egy 608as is. Dali hangfalaim vannak, és ezekkel hasonlítottam össze, sub nélkül.
A 255 részletesebb volt filmeknél, a 608 dinamikusabb, vagy inkább úgy mondom, hogy erőteljesebbek voltak a mélyei. A zenéknél 255 hangja nekem jobban tetszett. Akivel cseréltünk hasonló véleményre jutott, igaz neki QLN hangfalai vannak. De látom pesti vagy, menj el hallgatózni valamelyik nagy boltba, ahol olyan hangfalak is vannak, amiket te szeretnél majd venni.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29409 üzenetére
Én még regében beszélgettem Istvánnal aki itt a Debreceni http://Acoustic Center. tulaja, erről a rezgés csillapításos dologról, és azt javasolta nekem, hogy először legyen egy igazán jó rendszerem és utána érdemes ilyen dolgokkal kísérletezni. Mondjuk ő importálja a McIntosh erősítőket, szóval ha olyanom lenne az már jó rendszer lenne
. Kipróbáltunk egyik helyen ezeket a Foq rezgés csillapítós lapokat amiket a hangfalakra kell tenni, 4 vagy 5 hangfallal, köztük Dali ikonnal is és csak az utolsónál egy olcsó missionnál kezdtem el hallani valamit, de, hogy ez addigra azért mert az eladó folyamatosan mondogatta, hogy milyen, vagy tényleg hatásos volt, bár minimális különbség volt, és inkább bebeszélés volt, mint valós lehetett, de a Dali ikon 6 vagy a Monitor Audiónál nem vettem észre semmit. Akivel voltam, ő meg még a végére sem vett észre különbséget. Szóval, ezt is olyan kategóriába soroltam, hogy felesleges. Vagy itt van ez inkább hozzá teszem ennek az árát is mondjuk a hangfalam árához, és biztos, hogy jobb hangzást kapok ennyi pénzből, viszont ha ezt veszem meg, nem biztos, hogy annyival jobbat kapok, mintha vennék egy ennek az ára plusz a hangfal árából kijövő hangfal. De próbáld ki azokat a lapokat, mert ingyen volt, meg veszteni nem vesztes vele semmit. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. ha sok javulást érzel akkor kunyizok majd tőled legfeljebb
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #29396 üzenetére
Van egy majd közel fél milliós rendszered ha a listaárakat vesszük alapul. Itt azért érződni kellett volna annak a hűha most le esett az állam érzésnek, ha ennyire jók a "normál" tápkábelek, ugyan úgy mint a szűrőnél, ahol tényleg érezted a változást, és nem csak hallgattad, hogy most van nincs, kicsi, hanem tényleges érzés volt, amit egyből érez az ember. Ha már gondolkozni kell rajta, hogy most jobb vagy nem, akkor az a befektetés szerintem nem éri meg.
-
cekkk
veterán
Akkor megint hagy kössek bele az írásodba, mert ugye olvasás és szövegértelmezést már általános iskolában tanították, vagy csak egyszerűen te se sem akarod be ismerni, hogy valamiben nincs igazad.
Akkor hagy idézzek abból a hozzászólásból:
Tesztelgettem ma a hálókábeleket. A meglévőt, egy sima számítógépest és az új bazi drágát.Másik:
A sima kábelnél az új jobb volt: a magasak szebben csilingeltek és a hangok lecsengése teljesebb volt. Viszont szentségtörés vagy sem, a meglévő kábelem tetszett a legjobban. ismétlem, hajszálnyi különbségekről van szó.Hogy ez mennyire pszichológia, a rendszerem vagy a hallásom korlátozottsága, nem tudom
Szóval akkor a 300 és és az 50 ezres közt volt különbség, de egy új áron 330 ezer forintba kerülő erősítőnél nem ilyen különbségeknek kellene lenni, ha tényleg létezik.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29387 üzenetére
Én kipróbálnám minden formában tüskével, tüske nélkül, és ha több is van egyet feláldoznék, és szét darabolnám és úgy rá a hangfalat.
Bár nem tudom ezek a gumik mennyire jók ilyen téren. Lehet ha nem elég kemény, akkor nem elvezeti a rezgést, hanem maga is elkezd rezegni, és akkor meg vissza is juthat a hangfalra, bár te vagy a statikus neked kell tudni ezt
De arányos, mert:
Mostantól teljes a választék az Alces palettán.
AlcesOne-16e
Alces2 -30e
Alces3 -45e
Alces4 -60e -
cekkk
veterán
Mivel én vagyok az egyik legnagyobb kételkedő, így elmondom, hogy nem kerülte el a figyelmemet, de ezt mi már régebben meg beszéltük Doriannal.
De csak azért írok, hogy ebbe is belekössekAz olyan dolgokba kötök bele, aminek relatív nincs értelme. Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy a tápkábel cseréje nem hoz érdemi változást a hangzásban. Itt van Dorian hozzá szólása aki az ő erősítőjéhez egy lista áron 50ezerbe kerülő tápkábelt dugott, és a 3 kábel között hajszálnyi különbségeket érzett, ez előtt még erőltetted ez a tápkábeles dolgot, azóta annyira nem jött fel.
Én még mindig azt mondom, hogy inkább adom el az erősítőt vagy a hangfalat, és rakom hozzá azt a plusz 50-60 ezret amit egy ilyen "jó" kábelért kérnek, és biztos eredményt érek el, nem úgy mint az ilyen, hangot nem befolyásoló extra haszonnal eladatott termékkel.De akkor áruld már el nekem légy oly kedves, hogy mi az a normális tápkábel?
Milyen fizikai jellemzője van az árán kívül egy normális tápkábelnek? -
cekkk
veterán
válasz
Warter #29268 üzenetére
Ha symbianos s60as a teló arra szerintem van progi.
A vaterán szokott lenni duett 61ezer forintért újonnan. Ma írt vissza pont aki árulja, hogy hamarosan lesz neki megint, bár már nekem nem aktuális, de írjak neki, hogy jelezze már, ha lesz , mert engem már nem érint de egy ismerőst igen?
Bár azon behaltam, hogy a lejatszo.hu oldalon 100 ezerért akarják adni a duettet
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29260 üzenetére
Akkor én gyorsabb voltam?
Mert megadta a számát és mondtam is, hogy küldje a számla számot, és utána beszélgettünk, sok érdekes és megfontolandó dolgot mondott, mind a zene hallgatásról, mint a folyamatos kábelcserékről
Meg az ő fórumukon nagyon sok érdekes dolog fellelhető. http://diyaudio.hu/forum/ annak a link aki nem ismerné az a fórumot.Mondjuk amit adnak hozzá táp az eléggé gagyi, meg én amúgy sem szeretem ezeket a külső tápos dolgokat. Főleg az ilyen kis vacakokat, szóval biztos jobb és stabilabb a laptop tápod, mint a gyári. Ezért vettem én is a dűnéből a Base-t mert belső tápos volt míg a Smartok kis külső táposak.
A logit is használják akkuról, végül is tényleg az lenne, az egyik legjobb megoldás, meg mindent arról kéne, csak győzd akkuval
Bár annyit sajnálok hogy a Logi a 192es zenékkel nem tud mit kezdeni, nem mintha olyan sok ilyen zeném lenne, van pár Linn és Chesky albumom, ami ilyen formában van.
Ez a mély kérdés érdekes, mert van sok olyan zene ahol nekem jól jött, hogy nem tesz hozzá mélyeket, de van ahol meg kicsit hiányzott.
Elkel fogadnunk, hogy tökéletes lejátszó nem lesz szerintem ebben a kategóriában, sőt lehet az igazán drága készülékek közt sincs.Warter
Ha nem találtam volna classicot akkor vettem volna egy duetett táv nélkül, maga a lejátszó 33 ezer körül van, és ha van olyan telód amiről vezérelhető akkor nem is kell hozzá a táv, vagy megveszed kintről, és megkéred, hogy ajándékként küldjék, és akkor ha szerencséd van nem kell vámot + áfát fizetni.
De sajnos rengeted műszaki cikknél ez van, hogy fele kint mint itthon. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #29258 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy nagyon megérte megvenni.
Én nem használom a számítógépet zenélésre, mert nekem nincs digitális kimenetem a laptopon, meg nem is volt nálm ez szempont a vásárlásánál, meg DAC-om sincs, így nem tudom azzal össze hasonlítani, csak a Dune analógjával. Nem mondom , hogy rosszabb nála, sem azt, hogy jobb, még mindig tartom magam hozzá, hogy másabb, de ugyan olyan élvezettel hallgatom mind a kettőn a zenét, vagy is inkább csak a Squeezeboxon már. Kijelenthető, hogy egyenrangúak, a Squeeze annyit tesz ami a dolga, zenél szépen.
Majd kíváncsi vagyok arra, hogy ha az erősítőre kötöd, és ott hasonlítod össze a DAC-al akkor milyennek véled. Bár nekem 100%ban tudja helyettesíteni, mert nem használom a gépet erre.
A netes rádióknál lehet választani, hogy milyen bitstream legyen, de ahogy észre vettem nálam mindig a legnagyobbal jön alapból. Bár ezt a telón lehet változtatni, webes felületen nem néztem még.
Találtam pár nagyon jó rádiót és most egész nap hallgatom, és nagyon jó. De mennyivel kulturáltabb rádiók vannak külföldön, mint itthon.Amikor vettem Pagrussal elég sokat beszélgettem, és ő mondta, hogy fejlesztés alatt van egy tuning, a duetthez, egy bemérés hiányzik hozzá és utána állítólag sokat fog dobni a készüléken. Majd várom, hogy kész legyen és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Ha észre vehető a különbség akkor van akinek érdemes bele fektetni, én most teljesen meg vagyok elégedve a rendszeremmel, ha igazán javítani akarnék, akkor jobb hangfalakt + jobb erősítőt kellene vennem.
Miért webes felületen böngészel? Vagy nincs olyan telód amin tudod futtatni a app-ot?
Egyébként ha a kijelzőn maxra teszem a betűméretet még 3-4 méterről kényelmesen olvasható és jól ellehet navigálni rajta, betettem pár rádiót a kedvencekbe, és csak bekapcsolom a távval megnyomom a kedvencek gombot és ott is vannak és mehet a hallgatózás
Ha nincsenek szépen Tagelve a zenéid akkor amit linkeltem progival tedd meg, igaz macerás, meg hosszú ha sok zenéd van, de pl nekem nagyon tetszenek a random készített lejátszási listái, és lehet stílus alapján is, és ha ez nincs benne a tagben akkor kihagy albumokat amik abba bele illenének. De jó néha rá bízni magam, van amikor magamtól nem hallgatnék olyan stílust mint amit ő felkínál, mert nem olyan a hangulatom, de ha már azt adta akkor meghallgatom, és még is ráhangolódok.
Nekem ez a best buy vétel volt, aki tud még venni használtan, annak ajánlott vétel.
-
cekkk
veterán
Szia!
itt írtam róla, és ott van a linkek közt a szerver és a számítógépre veló lejátszó is , így ki tudod próbálni is otthon, azelőtt, hogy nem veszel lejátszót. Egyébként Android, Apple , és Nokiára is van azt hiszem alkalmazás.bajnokpityu
Este még össze hasonlítottam, úgy is, hogy barátnőmet le ültettem, és ő nem tudta melyik szól, neki kicsit jobban tetszett a Dune hangja.
. Bár én arra jutottam inkább másabb, mind a kettő hangja de minimálisan. Talán a Dune hangja dinamikusabb, itt azt értem, hogy több basszust rak a zenéhez. A Classic meg lehet nem olyan tolakodó. Bár ez lehet egy más rendszeren másképp lenne
Viszont majd egy tápot én is beszerzek hozzá valamikor, mert tényleg egy gagyi vacak amit adtak hozzá. Vagy egy ilyen laptoposat, vagy majd otthon szétnézek a műhelyben, hogy mik vannak, és egy toroid-s tápot össze rakni. Csak ritkán vagyok otthon
Ezen a CLassicon sincs még semmi usb, csak a két digitális kimenet meg analóg. Meg Ethernet.
Az avforumon végig olvasta a topicját, és ott raktak mellé Dacokat, elég drágákat is , és szerintük nem hozott akkora változás, hogy megérje , szóval ezekbe is még egész jó DAC van, viszont én úgy tudom a Touchban és a Duettben is már gyengébb DAC került.Én teljesen elégedett vagyok egyébként vele, ennyiért nagyon jó vétel volt, és ha a Dune ezeket tudná mint amit a squeezebox, akkor eszembe sem jutott volna venni, de ők nem nagyon akarnak ebbe az irányba elindulni, én meg tévét nem akarok állandóan kapcsolgatni ha zenét hallgatok. Mert hiába van kijelzőjük, és hiába vannak szép sorba a zenék, kínlódás csak azt használni.
A tageléshez ajánlom ez a programot http://www.xdlab.ru/en/,
ügyes, okos, tud magyarul, de én mire végig értem a közel 9000 számomon, azt hittem megkopaszodok, nem egy napos meló volt, de megérte, mert szépen beírta a hiányzó adatokat, a képeket, és a telón is megjelennek lejátszás közben ezek az adatok, meg így tud szépen stílus szerint is random mixeket csinálni, vagy év stb szerint. Érdemes vele molyolni ha nincsenek tagelve a számok. -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #29221 üzenetére
Feldobtam hirdetés az avxre és az avforumra. és ott segítettek, Végül az http://www.audionl.hu/ tulajától vettem meg, 30 ért tudok olyat amit bajnokpityu vesz, feltéve ha nem azt vette amihez noti tápot adnak. Csak a srác későn írt vissza , addigra már ezt meg is rendeltem. 35 volt egyébként így használtan.
-
cekkk
veterán
Ma megérkezett a logitech squeezebox classic-om.
Össze hasonlítottam a Dune analóg kimenetével, és azt kell mondanom megállja a helyét, de nem jobb sem a squeezebox sem a Dune. Másabbak. A Dune talán több basszust rak a zenéhez, viszont a squeezebox mintha kicsit részletezőbb lenne. Bár sokan vesznek / építenek hozzá másik tápegységet, majd ha lesz módom, akkor kölcsön kérek valakitől, és meghallgatom mennyit dobna az élményen.
Ami miatt nálam nyert a squeezebox, az a szolgáltatás. Telefonról vezérelem , nem kell tévét kapcsolnom, netes rádiók közül válogatok, és hálózaton lejátssza a zenéket, akadás és pufferelési hiba nélkül.
A dune marad a filmezésekhez, a squeezeboxal pedig most már kényelmesen hallgathatom a zenéket kompromisszumok nélkül
Aki főleg számítógépről zenél, és még nem vett külön Dac-ot magának hozzá, annak ajánlom egy próbára, mert lehet megfelel neki a hangja, és kényelmesen, a kanapéban ülve irányíthatja a rendszerét. -
cekkk
veterán
Aki számítógépen hallgat zenét annak egy kis javaslat
Én majd akarok egy Squeezboxot, és azon keresztül zenét hallgatni, de van lehetőség arra, hogy letöltöm a szervert a gépre, és egy lejátszót is hozzá, egy appot az androidos vagy Apple telefonra és kész a hálózatos zene lejátszó ami telefonról vezérelhető, és nem kell a géphez menni ha számot keresünk vagy váltani akarunk mind ezt telóról megtehetjük. Minőségről nem nyilatkozom, mert ez most nálam csak próba volt, hogy hálózaton keresztül hogy tudom használni, de aki gépről hallgat zenét kényelmes lehet neki.Egy próbát szerintem nektek megér, nem tudom milyen hang drivert használ, meg hogy csinálja mert számomra ez nem lényeges, nálam csak próba miatt van fent és a laptop hangszórója szólt amit ki próbáltam, de lehet nem olyan rossz ez a minőség ha össze kötitek az erősítővel a gépet.
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #29036 üzenetére
Marad nálam az erősítő.
De írtam Foppának, hogy van itt Debrecenben egy 2309es Denon igaz 125ért árulja, nekem ide adná 105ért, mondtam neki, hogy segítek megvenni azt ha gondolja. És mivel eljött volna Debrecenbe az erősítőmért, és ez is Debrecenben van, ha ezt veszi akkor nálam ki próbálhatja nyugodtan a Dalikkal, meg persze letesztelni, hogy semmi gond nincs az erősítővel. -
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #28986 üzenetére
Mert ahogy olvasgattam, nekem az jött le , hogy valami még mindig hiányzik neked , de akkor én rosszul vettem ki ezt az írásaidból.
Én konkréten nem csak erre az egy erősítőre gondoltam, hogy ez a legjobb, és csak ezt lehet venni, hanem, inkább egyszer jobbat, és legyen elégedett, és ne akarja az ember cserélni állandóan a dolgait.
Bár a kísérletezéshez, és a ahhoz, hogy kialakuljon a végső kép sajnos sok cserélgetés szükséges -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #28982 üzenetére
Végül is ki lehetne szűrni a szomszédot is, lehetne a lakásba jó vezetéket hozni, bár szerintem ha hegeszt a szomszéd akkor azt nem fogja meg szűri meg semmi, bár lehet .
Viszont elmentünk a fórumba a hifista szemlélet felé, aki soha nem elégedett, és mindig cserél valamit. Én most kezdek megbékélni és sz**rom le az egészet, mert nem a kábelt akarom hallani hanem a zenét.
Kezd kikörvonalazódni, milyen sztereó erősítőt kell majd vennem, csak most jöttem rá, hogy ebben a hónapban jár le a újság előfizetésem, meg rendeltem egy jó pár könyvet, mert olvasni imádok, és majd kitolom őszre inkább ennek a vásárlását.
De ezzel a fajta erősítővel te is lehet jól járnál, van benne DAC állítólag egész jó. Nekem is ezt javasolták, meg csupán 15 kilós sztereó erősítő. Anyag van benne, használtan az ára is elfogatható, és egyszer kell megvenni a jót utána már nem kell cserélgetni, már mint ami a mi anyagi szintünkön és fülünknek jó.
-
cekkk
veterán
válasz
#09634560 #28978 üzenetére
Köszi
De,nem a hangfalkábelek és az analóg kábelek közötti különbségekben kételkedtem, hanem a tápvezeték és a HDMI kábelről.
Nekem a fő kételkedésem még mindig a tápkábel. Erről megkérdezted? Erre lennék én kíváncsi, hogy milyen fizikai háttere van annak, hogy másképpen szebben és jobban szól állítólag attól.
Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest