- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Warter
addikt
Láthatod a hangfal valós állapotát, sokan bizalmatlanok és ha mondjuk messzebbről kell utazni, nem szívesen tesznek meg feleslegesen egy hosszabb utat, ha pl karcos vagy bármi sérülés van rajta. Nem azt mondom, hogy ebben az esetben van, csak, hogy általában ezek játszhatnak szerepet.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22983 üzenetére
Tudom, az meg még durvább, hogy felraksz valamit és annak a felére kapsz kb ajánlatokat.
Sirfer mesélt durva dolgokat amikor megvettem az erősítőjét.
"kinai high end kereskedő" -
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22981 üzenetére
Köszi
Kár, hogy már túl vagyok a várásláson, szép dobozok!
BBéci: Az emberek szeretik látni azt amit meg akarnak venni. Mivel én most nem vagyok potenciális vásárló nekem bőven megfelel ez is.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22978 üzenetére
Fotók is vannak? Avx-re vagy Avforumra is feldobob?
-
Warter
addikt
válasz
fatallerror #22866 üzenetére
Kérdés, hogy mennyi mindent kell elviselned benne.
-
Warter
addikt
válasz
python1 #22854 üzenetére
Akkor igazi pasis szobád van. Nekem is az volt amig az assony ide nem költözött, azóta a fél lakás át lett szerveződve. Mondjuk nincs ellenemre, csak néha kicsit nehézkes, főleg ha az ember be akar rakni valami nagyot és "csúnyát" a szobába. De ezt azt hiszem nem kell bemutatnom.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22853 üzenetére
Minél nagyobb a szoba annál nehezebb dolgva van az embernek. Nekem szerencsére csak 25 nm-t kell megtölteni viszont közel 4 méter a belmagasság. Mondjuk igy meg el kell dugnom a subládát a kanapé mögé, mert máshova nem fér el jól, oldalra meg nem akartam rakni. Ami bár nem túl jó megoldás, de jelenleg amig nem lesz új tv állvány ideiglenesen jó. És igazándiból nem szól rosszul igy sem.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22848 üzenetére
Tiszta lego. Sokáig el fogsz vele játszani.
Szerencsére nálam van szekrénysor, képek, függöny és szőnyeg is. Már mint nem egymáson. Aztán lehet, hogy egy élesebb fülü közölné, hogy nálam is elférne 1-2 ilyen "falidoboz". -
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22833 üzenetére
Kistáska
Egyébként, mennyibe kerülnek és mekkorák ezek a panelek igy legyártatva, szinre-formára? -
Warter
addikt
válasz
fatallerror #22548 üzenetére
Én a mai napig elcsodálkozom, hogy az alsó szomszéd még nem tette a tiszteletét. Mondjuk felül csak tető van, oldalt meg az egyik lakás üres a másik meg nem kapja direktbe a dolgokat. Pedig 1-2x volt, hogy éjszakába nyúlóan ment a filmnézés
-
Warter
addikt
Én csak annyit tennék hozzá, hogy amikor kitaláltam, hogy összerakok egy "házimozit". 200-ból szeretettem volna megoldani a dolgokat, aztán elolvastam kb. az egész topicot, elmentem meghallgatni néhány hangalat és a vége az lett, hogy csak az erősítőre elment 140e Ft és még csak nem is újonnan vettem. Meghallgatás nélkül ne vegyél semmit. Lehet elmész hallgatózni és a végén nem veszel jó ideig semmit, mert rájössz, hogy nem érdemes. A hangzás nagyon sokféle lehet, és igazán csak akkor fogod hallani a különbséget, ha egymás után hallgatod őket.
-
Warter
addikt
válasz
MaTTeS #22350 üzenetére
A 15 méteres "csak" 66e Ft
-
Warter
addikt
válasz
kimi02 #20957 üzenetére
Nekem mondjuk 355-s van az RTi-hez, de ha most keresnék, akkor is ezt választanám. Remekül szól filmekkel és koncertekkel is. Én hallgatok mindenfélét Sealtől, Celine Diontól egészen ACDCig. A múltkor csodálkozva hallgattam valamelyik GnR számot, mert olyan hangszereket hallottam, amiket előtte sose. Már azt hittem, hogy rossz a hangfal.
Mondjuk tény, hogy nem egy csilingelős sem a polk, sem a hk, szóval aki ilyenre vágyik annak denon való valami másféle hangfallal. De én se a térre, se a hangzásra nem panaszkodom. És most igy 200 óra körül még mindig javul a hangfalak hangzása.
-
Warter
addikt
válasz
fatallerror #20771 üzenetére
Tessék egy kis kedvcsináló: Tsi400 vagy RTiA7 szett Polkból. JBL-ből ES80-as. Kefből IQ70 szett. Egyébként netdepo-n berendezed ár szerint és szépen kidobálja őket. Aztán kinézet és meghallgatás után tudsz választani.
-
Warter
addikt
Hm, HK HD980-as CD lejátszó 47e Ft-ért. Mennyire jó ez a CD lejátszó?
-
Warter
addikt
Nem tudom, hogy kinek van ps3-a, de kéne egy kis segítség. Összedugtam a ps3-at és a HK355-t HDMI-vel és onnan megy a TV-be a kép HDMI-vel. A kép rendben is van, hang is jön szépen, de azt írja ki a HK, hogy Multi-CH PCM. Most nem tudom, hogy ez így jó vagy valamit rosszul állítottam be. Örülnék, ha valaki meg tudná mondani, hogy ha ez nem jó így, akkor hol és mit kell még átállítanom. Elvileg a ps3 menüjében mindent végigzongoráztam. Köszi
-
Warter
addikt
válasz
clarlet167 #20082 üzenetére
Én Sinus Live L3.0-8 -t használok az RTiA7-esekhez, ezt ajánlották a streamesek és meg vagyok vele eddig elégedve, aztán lehet jövőre majd próbálgatok más kábeleket is, hátha ki tudok belőle hozni többet. Szóval meghallgatással tuti nem lősz mellé.
-
Warter
addikt
válasz
zozy84 #19913 üzenetére
Szettet nem fognak összerakni, csak frontokat fogsz tudni hallgatni. És nem is biztos, hogy lesz adott frontból, szóval érdemes előtte egyeztetni velük telefonon, hogy mit szeretnél. IQ70-ük volt amikor én voltam, de RTiA7-et csak legközelebbre tudtak hozni. Wödörfedél és Mission meg egyáltalán nincs. Erősítőből se biztos, hogy lesz az amit szeretnél, de max rádugják valami hasonlóra.
-
Warter
addikt
Jut eszembe, megnéztem/meghallgattam a Saturnban a Onkyo SKF-4700 -s szettet, egyáltalán nem volt rossz hangja és minőségileg is jónak tűnt. 70e Ft-ért szerintem nem egy rossz választás. Aki ebben a kategóriában keres, feltétlenül hallgassa meg.
-
Warter
addikt
Én ugyanezeket venném, ha most kezdeném, mondjuk közel félévet olvasgattam a fórumot mire megvettem az erősítőt és még volt vagy 2 hónap mire a hangfalak is meglettek. Mondjuk most gondolkozom, hogy esetleg a frontok+center hangkábeleit jövőre cserélem majd valami jobbra, persze csak hallgatás után.
-
Warter
addikt
válasz
Vidala #19362 üzenetére
Elsőre nem értettem, hogy mire utalsz, aztán leesett. Igazándiból ez több lépcsős döntés volt, pl benne volt, hogy kéne a hálóba is egy szerkezet illetve, hogy az Asus nem játszik le HD hangokat és az erősítő+hangfalak megvétele után erre is van lehetőség. Aztán az is, hogy nincs otthon se cd, se blueray lejátszó és néha jól jönne. Szóval ezek mind közrejátszattak abban, hogy beterveztem egy Dune-t a nappaliba és az Asus költözik a hálóba.
sirfer: Még szerencse, hogy szétfagyott a lejátszó, így még véletlenül se sikerült kárt csinálni. Körbe is nézek, hogy hogyan működnek ezek a CD-k.
-
Warter
addikt
válasz
Vikthor #19353 üzenetére
Így van, kinek a pap, kinek meg a papné. Én 2 éve meguntam hogy PC-ről nézzek filmeket akkor vettem az Asus-t, azóta is úgy gondolom, hogy remek döntés volt. Bár most tervben van egy Dune beszerzése, de elsősorban a HD-s hangok miatt. Szóval mindenki használja azt ami neki tetszik.
-
Warter
addikt
válasz
madgie #19342 üzenetére
Ez igaz, valóban kell frissíteni kb 2 havonta 1x. Ami max 1 perc és semmit nem kell se előtte se utána csinálni. Van otthon 1-2 gép, de inkább 1 firmware, mint egy rakat biztonsági frissítés, lejátszó és driver frissítés minden hónapban.
Vikthor: És mennyit költöttél rá? És mennyit költesz rá minden évben?
Speciel én az Asus-t megvettem 2 éve, azóta egy fillérbe se került. Teljesen hangtalan és nem kell rajta semmit állítgatni vagy frissíteni max néhány havonta 1 firmware-t.Ja és nem utolsó sorban a fogyasztásról még nem is beszéltünk, ami ugye ég és föld.
-
Warter
addikt
Ha már szó volt a tápkábelekről, egy 200e Ft-os erősítőhöz milyen értékű tápkábel lenne a reális párosítás? 10-15e Ft?
-
Warter
addikt
Srácok, könyörgöm külöNbség.
-
Warter
addikt
Teszek már én is be egy képet
-
Warter
addikt
válasz
Elpresidente #17652 üzenetére
Szerintem rosszul van beállitva az Oplay, gondolom 1.28 vagy 1.29 van rajta és az bugos volt, tedd fel a legújabb firmware-t vagy rakd át spdif raw-ba.
-
Warter
addikt
Muszáj volt megszereznem az Iron Man 2-t, hogy összetudjam hasonlítani az itthoni rendszerrel. Hát nem csalódtam, elég jól szólt a Polk szett itthon, pedig még csak bejáratós. De már így kb 15 óra után is javult a hangzása.
-
Warter
addikt
válasz
eviktor #17292 üzenetére
Ott is mi voltunk pénteken, de nekünk se nyerte el a tetszésünket. Túl hangos volt, már bántóan hangos. Tényleg olyan érzés volt, mintha leszakítaná az ember fejét. A képpel se voltunk elégedettek. Valamelyik másik teremben volt led-es vetítő, ott a sharpos sarok mellett, na annak szép színei és éles képe volt, bár a kép húzás még azon is érezhető volt. Asszem várok még a projektor vásárlással 1-2 évet.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest