- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
Gál István
senior tag
Nem szorosan a témához tartozik de szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani a Logitech Harmony 525 rendszertávot amit a napokban helyeztem üzembe nálam. 4 távirányítót váltott fel, hibátlanul végzi a dolgát. Abszolút hasznosnak és kényelmesnek tartom.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #31177 üzenetére
Én nagyon szívesen részt vennék egy ilyen összejövetelen csak sajnos Csanádpalotán lakom, a legközelebbi nagyváros Szeged... Sem autóm, se jogsim
-
Gál István
senior tag
Eladó Marantz SR-5600 hm erősítő!
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #30711 üzenetére
Tudom, de most 130-150 körül eszemben sincs gondolkozni az említett új szettek között. Ha nagyon megőrülnék akkor Monitor Audio Silver dobozokkal tudnám "körberakni" magam ennyi pénzből és az sem kizárt hogy némi QED Silver Annuversary XT kábelre is maradna belőle pénzmag. Gondolom a különbséget meg nem kell ecsetelni
Pityu, neked már elment a 2106 nem?
-
Gál István
senior tag
válasz
Gigi01 #30607 üzenetére
60-80 között ajánlom figyelmedbe az eladó Pioneer VSX-AX3 erősítőmet 65k-ért. Üdv!
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #30490 üzenetére
Jah azt tudom, avx-en beszéltem vele.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #30484 üzenetére
Engem is meglepett az Arcamról a véleményed. Én egy Pio AX5i után is azt mondom hogy nagyon jó. (Bár ez "csak" 200-as)
-
Gál István
senior tag
Rájöttem hogy kell az Arcamban a menübe eljütni: OSD-n keresztül monitor out-on tv-re. Nagyon tetszik a hangja úgyhogy újra meg is hirdetem az AX3-at extra nyomott áron és nem fogom bánni ha megmarad a DiVA200.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #30461 üzenetére
Most akkor melyket adod el?
-
Gál István
senior tag
Valaki találkozott már Arcam CR80-as távval. Tegnap kíváncsiságból átkötöttem a subot az AX3-ról az AVR200-ra de nem tudtam bemenni a menübe ezzel a távval. Ez nem a gyári táv de a leírásában elvileg mindent lehet rajta állítani. Vagy tv-re kell kötni monitor out-on és úgy lehet piszkálni a settings menüt?
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #30359 üzenetére
A pio monsterek elfogytak Arcam DiVA nevű művészurak vannak már csak.
-
Gál István
senior tag
válasz
brutilaci66 #30353 üzenetére
50körül bajnokpityu 2106-a ami szerintem is a legjobb választás.
-
Gál István
senior tag
válasz
brutilaci66 #30213 üzenetére
Szerintem ne vedd meg, a komolyabb hangzás érdekében add el őket, gyűjtögess és indulj el teljesen más irányba.
-
Gál István
senior tag
válasz
Gál István #29998 üzenetére
És ha felvillan az MA akkor mi lesz?
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
válasz
kingljames6 #29844 üzenetére
Nekem a QED van, a többit nem hallottam de úgy érzem megérte váltanom az 550ft/m-es Kácsáról.
-
Gál István
senior tag
Hagy' fényezzem egy hozzászólás erejéig Csabát aki idő előtt elutalta a vételárat és minden a megbeszéltek szerint zajlott a vétel során. Bátran ajánlom üzletelés esetén!
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #29804 üzenetére
nem
-
Gál István
senior tag
Valakit érdekelhetnek a Monitor Audio Reference Silver 1 dobozaim + Atacama Nexus 6i állvány pár? Meghírdetni még nem akarom de láttam egy Monitor Audio Gold Signature 10 párt és nagyon elgondolkoztam
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #29634 üzenetére
Az ára majd az állapotától is függ, ezért nem tudom még megmondani. Ez a streames eljárás pedig jó példa lehetne minden boltnak, igen korrekten hangzik.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #29629 üzenetére
Még nem hallottam én sem Arcam AVR gépet de mivel mind külföldön és itthon is nagyon dícsérik a stereo képét ezért nagyon kíváncsi leszek rá. Viszont még a Roteled sem hallottam még így tényleg csak mindkettő meghallgatása után volna érdemes dönteni.
-
Gál István
senior tag
A jövő héten érkezik hozzám még egy Pioneer VSX-AX5i ezüst, minden tartozékkal és egy Arcam AVR-200 szintén minden tartozékkal. Árat még nem tudok, majd ha leteszteltem őket és akkor linkelem a hírdetéseket. Annyi biztos hogy a megszokott nagyon jó áron lesznek
-
Gál István
senior tag
válasz
python1 #29333 üzenetére
Az AX5/AX3-al és a MA RS1 párral kb egy hete összeállt ez a kábel és nagyon nagyon tetszik az így összerakott rendszer hangja. "Bejáratást" a hangfalkábelnél én sem hallottam, egyszerűen csak tisztább és nyíltabb lett a hang. Olyannyira hogy az AX3 helyett a HD-s kis Denont adtam el mert többszöri cserebere után is az AX testvérek maradtak fent az állványon. Így most nekem a "kis" AX3 marad, de végre egy olyan rendszer állt össze amivel már nincs az a motoszkálás és késztetés valami komponens cseréjére. Ezt az állapotot szerettem volna elérni amióta elkezdtem ezt az egészet.
-
Gál István
senior tag
válasz
Tommyboy200 #29215 üzenetére
Az említett nárkáknak vannak jobb és kevésbé jó szériái, ezért butaság lenne sorba állítani őket.
-
-
Gál István
senior tag
Imádom az RS1-em.
-
Gál István
senior tag
válasz
cintula187 #28739 üzenetére
Az majd kiderül ha megérkezik.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #28737 üzenetére
Nekem elég lesz mert 6 kiló egy darab RS1 ez meg töltetlenül 5,5.
-
Gál István
senior tag
Na megvettem 7 méter kábelt és az állványokat, azt hiszem ennyit megérdemelnek a kisdobozok. Ha megérkeznek majd pár képet teszek fel.
-
Gál István
senior tag
válasz
Pgabor79 #28729 üzenetére
Egyiket sem javasolnám mert egyiket sem hallottam. Nekem most 2,5-ös Kácsa kábelem van de piszkosul korrodálódik, ezért nemsokára új kábelre váltok.
-
-
Gál István
senior tag
Pár Szóban az RS1-ről:
- Első és leges lényegesebb különbség az hogy a teljes hangerőskálán helyén maradnak a hangszerek, nem kerekedik felül semmi, nem sziszeg a cintányér és nem nyom el semmit az énekes hangja ha odatekerek. A basszus feszes és gyors, nem ömleng.
- Az énekes hangjára visszatérve: nem gondoltam volna hogy ekkora különbséget fogok tapasztalni, de az előadás már sokszor kezdett olyan lenni hogy kicsit elfelejti az ember hogy igazából hangfalból jön az ének. (Leszögezem hallgatás közben az AX5-öt teszteltem és gondolom annak is nagy szerepe van ebben.)
- A hangfal anyaga, megmunkálása első osztályú, konkrétan fának tűnik de annyira, hogy az erezetet ki lehet tapintani.
Ezek az első benyomásaim, nagyon nagyon elégedett vagyok a vásárlással.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #28696 üzenetére
Ment privát.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #28694 üzenetére
Mármint melyk gyengébb a 3805-höz képest? Az AX5? Mindkettővel volt már dolgom, de nem mondanám egyértelműen hogy az egyik gyengébb mint a másik, még ha teljesen más hangzásvilág is a két erősítő.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #28690 üzenetére
Persze, az egész országban házhoz tudom szállítani a gépet, de csak készpénzre lesz majd eladó. Sajnos most nem állhat több pénzem erősítőkben, tekintve hogy a Monitor Audio RS1 pár sem 2 forintba került.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #28687 üzenetére
Sajnos csak kp-ra adnám el csak mert most így három erősítő (Denon AVR-1311, Pioneer VSX-AX3, Pioneer VSX AX5) és két pár hangfal lesz a szobámban ma délutántól. Sajnos csökkentenem kell a számukat. Jó gép a Denonod, de már ideje lenne némi pénzt látnom a mostani készletből
-
Gál István
senior tag
Érkezett hozzám egy gyönyörű Pioneer VSX-AX5i minden hóbelenancával, ma összedobom a Monitor Audio RS1 dobozokkal aztán fennt lesz a hírdetés.
-
Gál István
senior tag
válasz
bendeguz76 #28672 üzenetére
Én azért szívesen összeereszteném egy AX5-el de egy AX3 al is az Arcamot.
-
Gál István
senior tag
Ajánlom mindenkinek ezt a logoutos tesztet.
-
Gál István
senior tag
válasz
bittehilfmir #28630 üzenetére
És hallod a különbséget?
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #28429 üzenetére
Az enyém magasa is bronz színű lesz. Csak az enyém világos színű RS1 lesz.
-
Gál István
senior tag
Elnézést, rosszul fogalmaztam. Várom az én pici dobozom.
-
Gál István
senior tag
Pihentessétek a szemeteket ezen a díszes társaságon. Ott van közte az én leendő hnagfalam is.
-
Gál István
senior tag
Egyszerűen nem bírok leállni. vettem egy pár Monitor Audio Reference Silver 1 dobozt és mellé még egy Pioneer VSX-AX5i vasat. Veszek hozzá még egy Atacama Nexus i6/i7 állványt és mehet a hallgatás, teszt!
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #28237 üzenetére
Nekem volt creative x-fi xtreme music és x-fi titanium is, a maga kategóriájában nagyon jó de a hangja nem közelíti meg a mostani belépő erősítőm hangját.
-
Gál István
senior tag
Régebben volt arról szó hogy a frontokat külön sztereó erősítóvel hajtja egy kolléga. Ezt konkrétan el tudná magyarázni valaki hogy mit hova kötve érhető el ez a megoldás?
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #27451 üzenetére
Az eladó ott nagyon korrekt, korábban tőlem vásárolt és minden pontosan, precízen ment. A cucc meg annyiért szerintem is jó.
mike1978: A Netdepóval nem lesz gond szerintem.
-
Gál István
senior tag
Én is a netdepót ajánlom ha kis Pioneer vagy Denon kell, 3 nap alatt megvolt minden és a gari is rendben volt.. Ha pedig nagy Pioneer vagy Denon kell akkor magamat ajánlom
-
Gál István
senior tag
Előre bocsájtom ez durva lesz!
Szerintetek volna olyan ember ebben az országban aki megvenné tőlem a következő összeállítást? Nevezzük el mondjuk "álmaid házimozijának"
erősítő: Denon AVR-4308a
Front: 1pár Monitor Audio RS8
Háttér: 1pár Monitor Audio RS8
Center: Monitor Audio RS LCR
Hangfalkábel: kb 20 méter QED Silver Anniversary XT bi-wiring
Új áron kicsit több mint 1,5M ez a cucc. Érdekelhet valakit használtan de abszolút újszerűen mondjuk 700k-val olcsóbban, úgy 790.000-ért?
-
Gál István
senior tag
válasz
8nemesis8 #27188 üzenetére
Az egyik srác aki vett tőlem egy Denon 3805-öst pár nappal a vétel előtt írt hogy meg tudta oldani igényesen a banándugó csatlakoztatását. Ugyanijen feladat előtt állta mint a képen szereplő erősítő esetében. AVX fórumon "Newman" a neve, kérdezz rá, szerintem el fogja magyarázni alaposan.
-
Gál István
senior tag
Tegnap már próbáltam, az optikai ment gond nélkül, analóg "cd in" is de amikor szólt analógról és vele egy időben bedugtam a koax bemenetnél a "cd"-t akkor elment a hang de nem adott ki digitálison. tehát észlelte hogy bedugtam a koax kábelt, csak nincs valamiért kimenő hang.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest