-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shovalije
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat, akkor valószínűleg megpróbálom garanciáztatni.
(#130532) Nemir Ombe
Ha idehaza orvosolható hiba lépett volna fel, azért kérdeztem
-
Shovalije
csendes tag
Sziasztok, a következő problémám adódott, a minap észrevettem, hogy furcsán szól a mély (polk psw 110) elég érdekes hangokat ad ki amit fel is vettem, kérlek titeket hallgassatok bele és ha van valami ötlet mi okozza ezt várom a segítséget. Remélem hallható, telefonon igen, ilyen recsegés féleség. Segítséget előre is köszönöm.
[link] -
Shovalije
csendes tag
Még egy utolsó buta kérdés, a piros kábel megy a pirosba a fehér meg a feketébe igaz?
-
Shovalije
csendes tag
Rendben köszönöm a válaszokat és bocs a butaságért...
-
Shovalije
csendes tag
Üdv, lenne két számotokra egyszerű kérdésem.
1. Van egy Pioneer 924-es erősítő illetve egy Polk PSW 110 sub, a subhoz van tápkábel azt bekell-e dugni vagy elég az erősítővel összekötni és onnan kinyerni az áramot magának?
2. Van Proson banándugóm amit még nem jöttem rá, hogyan tudom rátenni a vezetékre, hogy ne essen le róla.
Köszönöm a választ a (felettébb buta) kédéseimre! -
Shovalije
csendes tag
Üdv, lenne egy olyan kérdésem , hogy egy Polk Audio TSx150C center hangfal és egy led tv között 15-20cm távolság elegendő? Amire kíváncsi vagyok, hogy nem okoz kárt a tv-ben a hangfalban található mágnes?
Köszi a választ a hülye kérdésre -
Shovalije
csendes tag
Üdv!
Nézelődtem neten és két lehetőség előtt állok: Denon AVR-X1100W + Boston Acoustics A250 + A23 + A225 és Boston Acoustics A SUB 250 vagy Pioneer VSX-924 + Polk Audio TSx330T + TSx110B + TSx150C és Polk Audio PSW 110
Ki melyiket és miért ajánlaná? Kipróbálásra egyenlőre nincs lehetőségem.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Shovalije
csendes tag
Az általam említett Pioneer-hoz a 924 vagy 824 -es erősítőhöz ez a páros http://www.netdepo.hu/magnat-monitor-supreme-piano-800-51-4356.html/hun/ milyen lenne? A felesleges találgatások végett inkább írok egy összeget ami legyen 250-300 erősítővel együtt!(aminek örülnék ha a fent említett kettő közül kerülne ki valamelyik)
Illetve nem tud valaki Miskolc környéken egy olyan helyet ahol több szettet meglehet esetleg hallgatni? -
Shovalije
csendes tag
Üdv.
Lenne egy pár buta kérdésem mint kezdő ebben a témában!Elsőnek is kinéztem egy pár Pioneer erősítőt: VSX-924-K/VSX-824-K/VSX-529-K
Na már most ehhez kellene nekem ugye hangfal meg egy láda egy aránylag kicsi szobába 11nm.
Ilyesmiket nézegettem : - Pioneer-S-SLT200-5.0 és Pioneer S-21W mélyláda
- Yamaha NS-PA40 5.1
- Yamaha NS-PA120 5.0 és Yamaha YST-SW012 mélyládaGeforce GTX 760-as videókártyával és egy LG 42LB730-as tévével használnám.
Melyikhez mit ajánlanátok és miért?
Mennyire van túlárazva az erősítő a hangfalakhoz képest? (maradnék a Pioneer-nél FHD/3D/ és minél jobb hangzás)
Mit várhatok tőle, mennyivel jobb egy ilyen szett mint a 20-30 ezres Genius számítógép 5.1-ek? (hülye kérdés tudom)
Kipróbálásra sajnos nincs lehetőségem, vagy ha tudtok valahol Miskolc környékén valamit azt megköszönnémKöszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged