- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
strcpy
tag
válasz
Joshi #131295 üzenetére
Látom megint nem sikerült megragadni a lényeget.
Egyenlőre csak a frontok vannak meg, végkifejletként nem az általad linkelt 5.0-ás szettet szeretném kapni.
Annyi lett volna a kérdés, hogy érdemes-e ehhez a setup-hoz pl. egy 1200-2000 Ft/m-es Van Damme-ot venni, vagy kössem össze vízbe mártott gatyamadzaggal, mint nálad látható.
Circlejerket nem kértem.(#131284) Nemir Ombe: Kértem, hát kaptam drága kábeleket.
Ez például egész barátinak tűnik, egy Conrad-ban kapható VDC Black árához képest. De nekem úgysem kell ilyen, megmondták.
(#131294) monstre: Köszönöm, ez konkrét válasz volt.
(#131296) krichd1: Miért? Stúdiós blue helyett inkább a koncertekhez szánt black? Vagy van hasonló áron más?
-
strcpy
tag
válasz
Joshi #131271 üzenetére
Nem sértődtem meg.
De kérdeztem is, hogy ebben a topikban van-e a helyem.
De akkor, hogy itt helyben zárjam le a kérdést:@BBéci, krichd1, Nemir Ombe: Ezek után középkategóriáig milyen méterre kapható hangszóró kábelt ajánlanátok? (Mondjuk 2500-3000Ft/m értékhatárig.)
-
strcpy
tag
válasz
Joshi #131248 üzenetére
Hát, köszönöm!
Sima 2,5-esek kilométer számra állnak itthon.
Már-már megalázónak éreztem a linket, így a fentebbi HiDiamond (ára) után.Szerk.:
Csak a kíváncsiság kedvéért; alsó-középkategóriás rendszernél melyikkel érhető el szebb hangzás?
Olcsóbb 4 mm²-es kábellel vagy egy minőségibb 2,5 mm²-essel? -
strcpy
tag
Sziasztok!
Egy közepes árfekvésű Harman/Kardon házimozi erősítő és Onkyo SKF-4800 frontsugárzó mellé milyen hangszóró kábelt ajánlanátok méterre? Még nem raktam össze, ezért kérdezem.
(Különben ezzel a szettel legközelebb ide írjak, vagy a belépő szintű topikba?)
Nálam érezhető lenne egy drágább, minőségi kábel hatása, vagy maradjak a kommersz kategóriában?
Nem gondoltam semmi extrára, talán egy Van Damme-ra.Köszönöm!
-
strcpy
tag
válasz
Pazolini #131166 üzenetére
Segítséget szeretnék kérni házimozi erősítő vásárlásban.
Szerintetek használtan megér ~50 ezer forintot ez a Harman/Kardon AVR 158-as erősítő, vagy ennyiért van aprón jobb ár/érták arányú ajánlat is. Nem sürgős a vásárlás.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged