Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
válasz mojito75 #66429 üzenetére
Én nemrég próbálkoztam ilyennel, nálam hdmi-hdmi kábel, és a tv-ből optikai kábel az erősítőbe. nálam is pcm a hang, azt a választ kaptam, hogy a tv-m csak a beépített médialejátszóról küld ki dts hangot, ha csak "átmegy" rajta, akkor sztereóra keveri.
Nem olvastam rendesen végig, igaz.
[ Szerkesztve ]
-
unknownerror
tag
Üdv!
Ránézésre megállapítható egy erősítő márkája? Apródon van egy jamo 360 sub, cserélt erősítővel, gazdája nem tudja, mire cserélték. ennyi látszik
Apropo, jó ez a sub egyáltalán? visszakeresve egy véleményt találtam, neki tetszett.
15nm szobába keresek már egy ideje valamit egy genius dht510 mélyének kiváltására.[ Szerkesztve ]
-
unknownerror
tag
Üdv!
Kicsit körbenézelődtem, első házimozinak jó lenne egy jbl scs 178, 15nm szobába? 35ért kínálják plusz szállítás. Genius dht-510-et váltaná ki. Erősítő még nincs, de majd azt is keresnék hozzá.
-
unknownerror
tag
Üdv!
Ha egy házimozi mélynyomót íróasztalnál szeretnék használni(mellette), akkor milyen elrendezésűt érdemes keresnem? (pl lefelé néző hangszóró, lefelé néző csővel, vagy lefelé néző hangszóró, előre fele néző cső, stb)
-
unknownerror
tag
Üdv!
Tudnátok segiteni nekem? Zenehallgatásra,filmezésre(70-30%) keresek aktiv mélyládát, kb 40ezer forintig, kb 20nm szobába.
Használtak között nézelődtem elsődlegesen pár oldalon, de nem tudom, hogy mely tipusok ajánlottak. Vagyis van fogalmam, de a pénztárcám ennyit enged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest