- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hibás Sony DZ10 DVD lejátszóm, meg a teljes hangszettje egytől egyig működőképesen. Szeretnék venni hozzá (illetve majd nyár vége felé) maximum 20k-ért egy 5.1 erősítőt (a DVD lejátszó nem alkalmas ilyesmire). A cél az lenne, hogy az erősítő megkapja a PC alaplapom hátlapi 4 jack-jéről (ctr, sub, hátsó pár, első pár) a jelet, és ezt továbbítsa lehetőleg normális hangzással az 5.1-es szettnek.
Tudtok ilyesmiben segíteni? Köszi! -
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #43258 üzenetére
Köszi! Ha lesz még kérdés, jövök
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #43256 üzenetére
Köszi. Akkor javaslat? Valamit lehet kezdeni a hangfalakkal?
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy kis segítségre volna szükségem. Van itthon egy Sony DAV-DZ10-es házimozirendszer működő hangfalakkal együtt. A lejátszó viszont csak képet ad, hangot nem tud produkálni. A notim nem ismeri az 5.1-et, viszont a fő célom az lenne, hogy játékok 5.1-ről menjenek. Sokféle megoldás lehetséges gondolom, nekem a legegyszerűbb és legolcsóbb valamilyen keresztezése kellene. Talán meg lehetne javíttatni a lejátszót (ami egy 400 W-os erősítő is, elég jól szól), de hogy hozom át a hangot rajta keresztül, ha notim nem ismeri és a lejátszón AUX sincs? Gondoltam FM transzmitterre, de mások szerint 5.1-re képes transzmitter sincs. Vehetnék másik erősítőt a hangfalakhoz, de akkor még mindig nem ismerné az 5.1-et a gépet. Nagyjából felvázoltam nektek a helyzetet.
Hajlandó vagyok pénzt áldozni rá, nincs keret. Ha úgy gondolom, hogy megéri, akkor úgyis befektetem valamibe a pénzem, ötleteket várok. Azért erőltetem a dolgot, mert jó minőségű (hallomásból és véleményekből) hangszórókról van szó, 5.1-em még sosem volt és nem akarnék túladni rajtuk.
Ti mit javasoltok? Köszönöm szépen mindenkinek az idejét!UI.: A lejátszó egyszer egy lávalámpa folyadékával lett megöntözve, azóta nem beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged