- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Patice #97991 üzenetére
Iden eleg sok embert probalo zenet vettek fel Linnek, meg ha jol is szolnak
Pl. a d-moll toccata/fuga hegedü valtozatat kenytelen voltam tovabb tekerni, de a Mozart Requiem (talan Hostias..?) tetele is eleg idegtepö, hiaba toljak kemenyen a John Butthead-ot. Meg több ilyen kamu modern nagyzenekari genny, van valami bünrossz furulya versenymü (a modern, nem a barokk). Csak igy elsöre.
A jazzek többnyire kellemesek es hangban is ott vannak. Kar, hogy a Linn gyak. nem vesz fel rockot. Igy ez a tesztresz teljesen kimarad... -
válasz
Norbi 72 #97755 üzenetére
Mivel ezeket meghallgatni nem lehet, ezert igyekszem magasabb arkategoriaban nezelödni; hatha kisebb a pofara eses veszelye. Ugyan a whathifi nem egy orakulum, de ocsaroljak a bombasztikus melyeket a denonnal. En rühellem a bombasztikus melyeket
Latok egy YAMAHA RX-V1900-t vacak 350 euroert. Az nagyon keves penz akkor is, ha ez nem LAN gep.
Kerdes, annyival jobb-e a hangja a mostaninal, mint a szamozasa -
-
Sziasztok, neha elökerülök
Szoval a mostani Yamaha rx v565-öt cserelnem le. Megis hajlok a sokpontegyre (az eddigi sztereo valtassal ellentetben), mert sok film fut a csaladban. Nekem meg nagyon fontos lenne a zene. Formatum leginkabb flac, hd flac. Metaltol dubstepen es pagan folkon at Wagnerig minden. Ennek (a Yamahanak) a sztereo hangja viszont vallalhatatlan. Nagyon max 1000 euroig bezarolag milyen tipusokat erdemes nezegetni (hasznaltan)?
Halozati csatlakozas elönyben, de nem muszaj.
Cucc adatlapon (a mozis resz), 5.0 es ezt a reszt nem fogom fejleszteni.Ebayen nezegettem:
Pioneer VSX 2020-k
Yamaha RX-A810/820
Marantz SR6009 (ez eleg közel jar a fajdalomküszöbhöz hasznaltan is, de gyak. uj)
Harman Kardon AVR 660Avagy ötletek? NAD-ot nem nagyon lattam, pedig öket szeretem.
-
-
Bocsi az offért:
hálózati lejátszós topikot tudtok esetleg? Én nem találtam működőt.
Avagy itt felteszem a kérdésem, hátha elirányítotok valamerre:A PC az emeleten lesz; a tévé, hifi meg a földszinten. Zene-film az előbbiről ment eddig. Ezt szeretném megoldani s nincs más ötletem, mint egy hálózati lejátszó beszerzése. Azonban a gyakorlati megvalósítás már túllövi nulla tudásom a témában...
-menjen róla fim: mkv, dvd iso (ha lehet), meg a többi közönséges formátum
-zene: flac, wav, ogg, tökjó, ha 192/24bit-tel megbirkózik
3D nem kell, viszont a hang és kép jó minőségben igen.
Jelenleg 7.1 erősítőbe menne a jel, később ez dac+sztereo erősítőre változik majd.
Ja az árár/érték a fontos, de szeretnék a realitások talaján maradni, tehát 200 euro kivéve, ha valaki meggyőz az ellenkezőjéről. De 500 fölé akkor sem mennék.
Azt sem látom át, hogyan kötöm ezt össze a PC-vel. Lehetséges ez egyáltalán, vagy komplett merevlemezeket kell átmásolnom (illetve gondolom venni a boxhoz külön)?Illetve, ha van más megoldás, szívesen veszem. Egyetlen cél vezérel: a PC állományait jó minőségben letolni a földszinti hifi-ig (laptop nem jó, vacakok a kimenetei). Kicsit tartok ez ilyen smart boxoktól.
Köszi előre
-
válasz
#09634560 #51871 üzenetére
ja Te közben szerkesztettél, aszittem ennyire félreolvastam
kezd off lenni, bocs:
Akkor mégsem teljesen kidobott pénz használható hangkártya jelét küldeni ki?
Azt hittem a digitális jeltovábbításban gyakorlatilag mindegy, akár az alaplapi spdif tüske is ugyanazt produkálja, mint a kártya kimenete és csak a fejhallgatóerősítésnél jön be a képbe a varázslás... -
-
Üdv,
szöget ütött a fejembe, hogy ha a CD játszómat coax kábellel rádugom a Yamaha 7.1-es erősítőre, melyben található egy Burr-Brown 192 kHz/24-bit DAC; akkor az erősítő, vagy a CD beépített DAC-ja fog dolgozni?
Egyáltalán jó-e ez a Mirr-Murr DAC legalább ilyen onboard szinten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged