- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Tönkrement az Onkyo 508-as erősítőm, kb. 6 éves, de nem szeretnék már költeni rá, valszeg végfok csere lenne.
Tudnátok ajánlani valamit a mostani darabok közül? Max. 100e Ft a keretem.
Ezekre használnám: DVD/blu-ray nézés (uhd tv), PS3/PS4, hangfalam egy Mission-set, szóval semmi high end dolog
Egy átlagos tudású készüléket keresnék, ami tartós.
Köszi előre is a segítséget!
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható üzletet/szakit, aki vállal helyszíni kiszállással házimozi-rendszer átnézést?
Valami nem stimmel, de fogalmam sincs, hogy hol keressem a problémát (erősítő, kábelek, hangfalak).
Előre is köszi a segítséget!
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Az 5.1-es hangfal-rendszerem és az erősítő a nappaliban üzemel, a pc-m pedig a szomszéd szobában van digitális kimeneten összekötve az erősítővel. Így hallgatok zenét, a probléma azonban az, hogy így a dolgozószobában nincs hang. Vettem egy 2.0-ás kis hangfal szettet, de ha jack dugón keresztül csatlakoztatom a pc-hez, akkor folyamatosan váltogatnom kell a benti hangfalak és az erősítő között. Párhuzamosan szeretném használni a két eszközt, milyen megoldás lenne erre?
Előre is köszi a segítséget!
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan el szeretném adni a jelenlegi erősítőmet (Onkyo TX-SR508). Tudnátok ajánlani a mostani felhozatalból hasonló árfekvést képviselő erősítőt? Blu-ray, PS3, zene, kb. ezekre kellene, 100 ezer környékén ideális esetben.
Illetve kb. milyen árat lehetne most kérni érte, 5 éves erősítőről van szó.
Köszi a válaszokat!
-
afiaf
csendes tag
válasz
Patice #114814 üzenetére
A költségvetés egyelőre rugalmas, de őszintén szólva túlzottan sokat nem szeretnék erre költeni. Azt sem tudom milyen intervallumban kellene gondolkodnom, de az előző 4 millás cucc kizárva
Elég nehézkesen tudnám megoldani a kábel vezetését, így elsősorban wireless megoldást keresek.
Az remek kérdés, hogy a PC-m használható-e szervernek, fogalmam sincs. Hogyan tudom ellenőrizni?
Illetve hardveres környezet alatt mit értesz? Az erősítő + hangfal részt vagy a pc-ét?
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónap múlva családi házba költözünk, így a számítógép külön helyiségbe kerül, nehezen lenne megoldható, hogy rákössem az erősítőre (és a hangfalakra).
Elkezdtem nézegetni a hálózati lejátszókat, de nem tudom, hogy nincs-e ennél ideálisabb megoldás, hogy wireless tudjam hallgatni a zenéimet a pc-ről...
Ha maradok a hálózati lejátszó mellett, akkor mire kellene figyelnem a vásárláskor?
Nem kellene hangfallal rendelkező, közvetlenül rákötném az erősítőre.Előre is köszi a segítséget!
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Azzal kezdeném, hogy elég láma vagyok a témához, de most nem nagyon tudom mihez kezdhetnék.
Kb. 5 éve van egyben a házimozim (plazma, 5.1-es hangfalszett, ps3 és egy blu-ray-lejátszó), mindez egy Onkyo 508-as erősítőre kötve. Augusztus közepén elszállt az erősítőm, nem sok választotta el a lángoktól, kifüstölt. Elvittem szervizbe, elméletileg a héten már meg lesz és valami olyasmit mondtak, hogy az egyik hangfaltól szállhatott el, de nem biztosak benne. Ki kellene méretnem a hangfalakat.
Ha most újra rákötök mindent, akkor újra kiéghet az erősítő? Szóval ez nem csak egy egyedi dolog lehetett?
Őszintén szólva azt hittem, hogy a por és a rohadt nagy hőség rakott be neki...Kivel tudnám kiméretni a hangfalakat?
Illetve eszembe jutott, hogy nem-e az okozza a problémát, hogy nem banándugókkal lettek rákötve a hangfalak az erősítőre, hanem simán?
Pár hónapja vettem Amerikából egy régiófüggetlen Blu-Ray-lejátszót, ami egy egyszerű adapterrel van bedugva, gondolom az nem okozhat ilyen áramingadozást....
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged