- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvil
tag
Előtte ez az összeállítás 35m² nappaliban volt ami mellet nyitottan volt az ebédlő. Itt használtam 3 pár q300+600c és egy nagyobb subot 30cm hangsugárzóval, szinte ideális távolságokkal.
Majd ezt próbáltam adaptálni ide, de eleve az elhelyezés is bajos volt nem fér el hátul 4db ekkora hangfal, így 5.1 felállasban ment a teszt.
Vagy 2-3 hónapig próbállgattam, nagy - kicsi mindenféle vágási frekvenciákkal. Reflex nyílást bedugózva és nélküle. Továbbá szerintem az is gond lehetett, hogy nehezebben hajthatóak ezek a hangfalak, így igényelték a nagyobb hangerőt. (Pedig a thx ajánlásig fel sem mertem tekerni.)
Sehogy sem volt jó, nagy katyvasz volt az egész. Ahonnan már dinamikus hangzás volt, az meg túl nagy hangerő ezen a helyen.Innen jött a gondolat, hogy kisebb rendszerre váltok.
Próbáltam soundbarokat, az nem az én világom.
Majd jött az, hogy cinema 70 + kisebb hangfalak 10-13cm körüli hangsugárzókkal. Hátra meg valami olyan mint a Heco ambient.
Amúgy is small beállításal lenne használva, így gondoltam elég lehet egy slim készülék teljesítménye is.
Az nem opció, hogy teletömöm mindenféle hangelnyelőkkel, esztétikusan kell kinézzen. -
pvil
tag
válasz
mettek #181598 üzenetére
Ezek szerint tényleg vállalható...
Én onkyo rz820 + kef q300+600 ról váltanék (vagyis ezeket tavaly eladtam), de akkor nagy volt a tér, itt a 15m²-en meg sok volt. Próbáltam soundbarokat, de az vicc még a komolyabbak is....
A tidal annyira nem izgat, (apple music van előfizetve) ha elviselhetően zenél az nem baj, inkább usb-n keresztül lenne hajta, meg retró módon cd lemezről. -
pvil
tag
Üdv mindenkinek!
Valaki vásárolt mostanában marantz cinema 70 vagy 60 erősítőt? Elsősorban filmekre használnám (tudom szteteóban nem a legjobbak), 15 m² helyiségben és kisebb hangsugázókkal párosítva 5.1 felállásban.
Szívesen venném a tapasztalatok.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest