-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide kell feltenni ezt a kérdést, de a másik topicban elég inaktívak most és sürgős lenne.
Ez a szett megér 50k-t?
Erősítő: Sony STR-DE598
SW: Sony BA-WM250
Center: Sony SS-CN250
Front: Sony SS-MFS500H
Surround: Sony SS- SR250Előre is köszi!
üdv.: ocsi
-
ocsi19
senior tag
Hali!
Az előző kérdéseimből kiderült, hogy nem lenne elég a pénzem ahhoz, hogy tudjak egy normális hangrendszert összehozni.
A kérdésem az, hogy érdemes-e vennem egy erősítőt a mostani rendszeremhez, érezhető lenne a különbség?
Most egy usb-s SB X-Fi 5.1 hangkártyám van, egy Orion HT 550-es hangrendszerrel, tehát laptopról nyomnám a zenéket, filmeket.Ha érdemes, akkor egyenlőre ezzel szemezgetek: Pioeneer VSX-D510
-
ocsi19
senior tag
válasz
Oldfighter #41468 üzenetére
20nm-es a szoba, de szerintem ejtem a témát, mert látom, hogy kevés lesz a pénz.
-
ocsi19
senior tag
Hali!
Most egy Orion HT-550-es 5.1-es hangrendszerem van.
(Laptop->SB X-Fi usb 5.1, tehát laptopról játszanám le a filmeket egy 32"-os LCD TV-re)Arra gondoltam, hogy fejlesztem kicsit a hangrendszert.
Nem értek hozzá, de amit eddig leszűrtem az az, hogy kéne egy erősítő és egy hangfalszett.
Nekem elég lenne 4.1 is, nem ragaszkodom az 5.1-hez.kb 40-50k-t szánnék rá, tudom hogy ennyiből nem kapok high-end új cuccokat, de hátha lehet javítani a hangon.
Érdemes belekezdeni a fentiek alapján vagy majd akkor ha több pénzem lesz. Ha igen, akkor érezhetően jobb lesz a hang a mostani cuccomnál?Előre is köszi!
üdv.: Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest