- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Nnnnna...
3 reset, masfel- ket het aramtalanitas, majd egy "mielottveglegfeladommegegyszermegprobalom" reset-ujraprobalkozas utan...TADAMMMM...
A Marantz ujra mukodik.
Nem tudom mit csinaltam maskent. Asszem' semmit. Volt reset, volt aramtalanitas, csatlakozok mozgatasa, tokomtuggya' meg mi. Akkor nem mukodott, most meg igen.
-
zioncsabi
tag
-
zioncsabi
tag
Szep napot mindenkinek.
Egy AV recevier problémára keresek megoldást, előre is koszonok minden otletet.
Egy Marantz 1402 erolkodom van, 4 HDMI be,- 1 kimenettel. Mind használatban van (Mac Mini, PS3, Dreamcast, Chromecast). Ezen kivul egy RCA-Jack-et hasznalok a telefon hangjanak, az osszes tobbi be- es kimenet le van tiltva. Általában nem megy az erosito, de átmenő kép es hangjelet atenged a TV-nek. Tehat... pl. ha a Mac-en filmet nezunk, de ...pffff... mondjuk egy Young Sheldon-t, azert nem kapcsolom be az erolkodot, csak a TV hangjat fogom hallgatni, de mondjuk az uj Star Wars-t mar megrotyogtatom. Ilyenkor automatikusan nem jon hang a tv-bol. Magatol letiltja.
A problemam a kovetkezo...
Volt egy aramszunet, ami csak az erositot erintette( mas csatlakozoba van bedugva, akkor éppen ki volt kapcsolva), a Mac-et es a TV-t nem (ezek voltak hasznalatban eppen akkor). Azota nincs sajat hangja a Marantz-nak. Átengedi az osszes kepet es hangot a TV-be, de, hogy megkergessem a SW-ot, nincs lehetosegem, mert nem ad ki semmit magabol. Az összes HDMI-bementet kiprobaltam. Semmi sajat hang, csak atmeno. A Jack-RCA viszont tökéletesen mukodik, szóval nem a hang kivezerlessel???, kimenettel??? (vagy tuggya` a devla mivel pontosan) van a baj... meg mindig mukodik, mint hangkelto eszkoz, csak nem HDMI-n keresztul.
Eloszor tuzetesen atneztem az egyes menupontokat, hogy hatha ott allitodott el valami.
Nem talaltam semmit.
Utana reset.
Asse' csinalt semmit.
Remelem erthetoen fogalmaztam...
Bocs az ekezetek hianyaert.
Valami otlet valakinek? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest