- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
válasz
zsoika #155519 üzenetére
Van hely ezek elférnek és már meg is vannak (úgyhogy már nincs mit átgondolni):
2 x S 809 frontsugárzó
2 x S 801 polcsugárzó a surround hangzáshoz
1 x S 81 CEN center
2 x S 8 ATM atmos sugárzó
Ezt a kettőt kell még elhelyeznem 2x Jamo S810 úgy hogy ne nappaliban a szekrények előtt legyenek, mert útban vannak és a felső szett az fehér színű és sajnos a 2 mély pedig dió színű...
Egyszerűen még a mai napig nem elérhető a Jamos S810 fehér színben, de az ára bezzeg emelkedett.
Majdnem 4 hónapig vártam, hogy fehér színűben elérhető legyen ez a típusú mély... hát nem vártam tovább ezért lettek dió színűek.Egyébként a mélyek nélkül is nagyon jól szólt csak a fenti szett, meg voltam vele elégedve, de azért leesett az állam miután beüzemeltem a 2 mélyet.
Viszont úgy néz ki, hogy majd a 2 mélyet külön polcra kell tennem...
Majd készítek fotót.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
zsoika #155512 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nagyszerű!
Erre azért próbálok törekedni, hogy amennyire lehet a nézési pozíció felé nézzenek a hangsugárzók a megannyi tipp és javaslat között, amiket bizonyos körülmények között nehéz betartani vagy alkalmazkodni hozzájuk a sok befolyásoló tényező miatt.Tettél valamit a hangfal és a csavar közé amivel rögzíted? (a kép alapján úgy látom, hogy nem)
Ha nem tettél akkor nem sérül a hangfal ha rögzíted?
Nekem ez nagyon stabilnak tűnik így a képek alapján.
Engem meggyőztél, szerintem veszek én is egy párat.Továbbá kell a hely, mert még el kell helyeznem 2 db Jamos S810-et is a szobában abban is majd kérném a segítségeteket, de először megpróbálom magam elhelyezni őket és kitesztelni, viszont az elhelyezésnél sajnos eléggé meg van kötve a kezem, mert a bútorok és a front sugárzók elég sok helyet foglalnak.
Majd elolvasom a rá vonatkozó cikket amit készítettetek és majd azután kérdezek.
A vicc az egészben, hogy ahol most vannak ott nagyon jól szólnak (közvetlenül a bútor előtt a földön ), csak ott nem maradhatnak, mert útban vannak, mind esztétikailag és fizikailag.
Köszönöm a segítséget.
Köszi zsoika!
-
B.F.G.
senior tag
válasz
zsoika #155508 üzenetére
Hát azért ez elmegy itt ez a téma... most beleolvastam kezdő topikba hát épp a villany kábelt kötik az erősítőbe....
Az a lényeg, hogy ha nem lehet egyszerre forgatni és dönteni a VLB 200-at akkor felejtős, viszont alap pozicióban lehet billenteni, bár ez a leírás nem említ ilyet itt azt írja, hogy 90 fokban forgatható és 15 fokban dönthető az állvány:
[link] -
B.F.G.
senior tag
válasz
zsoika #155506 üzenetére
úgy érted, hogy vertikálisan/vízszintesen lehet forgatni?
Azt nem értem, hogy miért billen át ha lefelé billented?Köszi a segítséget, meglesem használtan is a tartókat, meg még azon agyaltam, hogy házilag készítek fali konzolt az lenne a legolcsóbb és az pont olyan lenne amit szeretnék.
-
B.F.G.
senior tag
Sziasztok,
2 db S 801 polcsugárzót szeretnék egy fali konzollal rögzíten a falra kb 2m magasra, ehhez keresek álványt, eddig ezeket találtam amik szóba jöhetnek: [link]
Illetve ez van még [link] de e
Annyi lenne a kritérium, hogy a konzol billenthető legyen vertikálisan, hogy lefelé a hallgatási pozicióhoz tudjam fordítani. Illetve max 15 000 Huf a felső értékhatár, de az már tényleg max az 1 pár hangfaltartóra amit szánnék.
Egy dolog még a hangfalat megfúrás nélkül lehessen rögzíteni a tartóra.Kinek van tapasztalata fali konzolokkal és milyen?
Vagy alternatívakén még az jutott eszembe, hogy veszek a két hátsó S801 helyett 1 pár S807-et? Ehhez mit szóltok? akkor nem kéne furkálni. Nem lennének túl nagyok a hátsó hangsugárzók?
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged