-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
Értem az okokat és megértelek. De mozin kell a dedikált sub, mert vannak hangok (dolgok?), amik csak a sub csatornán szólnak.
Mindenesetre szép dobozokat vettél. Nekem azok nagyon tetszettek, majdnem vettem én is. Végül én Tandberg falakat vettem. A peremezéstől se félj, 2-3k körül nagyon szakosan megcsinálják szinte gyárira. Amit én hallottam az is javított volt már. -
mcll
senior tag
Némileg változott a program, egyrészt mert valóban túl kicsi ebbe a szobába a JBL 4406, másrészt párommal sikerült egyezségre jussak, így úgy néz ki egy pár L50-es lesz az áldozat. Így kimegy a szobából a két Jamo X830 és a Yamaha szubláda is mehet útjára.
A többi egyelőre marad, azaz a Yamaha erősítő, és majd később ha lesz pénzem akkor talán kap a két JBL egy külön erősítőt (pl. CA 25MKII). De majd meglátom hogy szólnak a JBL-ek a Yamahán.
-
zolaas
senior tag
A hangsúly azon volt, h én mit tennék, de természetesen a döntés a tied
Itt nézelődj, és majd véleményezik a többiek. Vagy aki ismeri. Mit szeretnél régebbi tranyós "retro cuccost, vagy esetleg vmi újabb integrált vasat?
Pl: NAD kis sztereó erősítői, régebbi 3022( ez olyan 30 körül megyen), ha jól emléxem...vagy ez itten ni
Ha reeivert szeretnél azokból én csak régebbi típusokat ismerek, szeretek.
Én most ilyet tettem a dolgozó szobámba sz.gép mellé. Orion HS 280-al. Nekem ezek tetszenekAz újabb receiverek nem. De ez is szubjektív.
Hajrá!
( Azért a Jamo frontokat lecserélném legalább egy családból lévőre a többivel)
-
nebulo5
senior tag
Azok az "erőlködők", melyekbe tuner is van, általában szolidabb hangminőséget prezentálnak. Valószínűleg, a kapcsolási rendszer miatt megnövelt "jelút" az oka. Persze, ez alól vannak üde kivételek is, de az biztosan nem ebben az árkategóriában jelenhet meg.
tunert, már 10.000 alatt is lehet vásárolni, ami remek "célkütyünek" minősíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest