- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
Értem az okokat és megértelek. De mozin kell a dedikált sub, mert vannak hangok (dolgok?), amik csak a sub csatornán szólnak.
Mindenesetre szép dobozokat vettél. Nekem azok nagyon tetszettek, majdnem vettem én is. Végül én Tandberg falakat vettem. A peremezéstől se félj, 2-3k körül nagyon szakosan megcsinálják szinte gyárira. Amit én hallottam az is javított volt már. -
mcll
senior tag
Némileg változott a program, egyrészt mert valóban túl kicsi ebbe a szobába a JBL 4406, másrészt párommal sikerült egyezségre jussak, így úgy néz ki egy pár L50-es lesz az áldozat. Így kimegy a szobából a két Jamo X830 és a Yamaha szubláda is mehet útjára.
A többi egyelőre marad, azaz a Yamaha erősítő, és majd később ha lesz pénzem akkor talán kap a két JBL egy külön erősítőt (pl. CA 25MKII). De majd meglátom hogy szólnak a JBL-ek a Yamahán.
-
zolaas
senior tag
A hangsúly azon volt, h én mit tennék, de természetesen a döntés a tied
Itt nézelődj, és majd véleményezik a többiek. Vagy aki ismeri. Mit szeretnél régebbi tranyós "retro cuccost, vagy esetleg vmi újabb integrált vasat?
Pl: NAD kis sztereó erősítői, régebbi 3022( ez olyan 30 körül megyen), ha jól emléxem...vagy ez itten ni
Ha reeivert szeretnél azokból én csak régebbi típusokat ismerek, szeretek.
Én most ilyet tettem a dolgozó szobámba sz.gép mellé. Orion HS 280-al. Nekem ezek tetszenekAz újabb receiverek nem. De ez is szubjektív.
Hajrá!
( Azért a Jamo frontokat lecserélném legalább egy családból lévőre a többivel)
-
nebulo5
senior tag
Azok az "erőlködők", melyekbe tuner is van, általában szolidabb hangminőséget prezentálnak. Valószínűleg, a kapcsolási rendszer miatt megnövelt "jelút" az oka. Persze, ez alól vannak üde kivételek is, de az biztosan nem ebben az árkategóriában jelenhet meg.
tunert, már 10.000 alatt is lehet vásárolni, ami remek "célkütyünek" minősíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest