- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Mivel a kettőnek teljesen más hangzásvilága van, így csak te tudod eldönteni. Én 3808-ra cseréltem. "A" csak a din. eq-t és vol. lehetőségét jelenti, amit úgyis kikapcsol az ember. Első loudness, második night mode.
Gh0sT:
Naponta leírjuk a topikban, hogy nem 5.0-hoz, hanem szobamérethez és igényszinthez választunk sub-ot.
Meglévő hangfalaidból kiindulva a 150+ kategóriában keresgélj. -
BBéci
legenda
-
allein
addikt
Nekem egy Zensor szettem van amire azt mondták az üzletben kezdő szettnek megfelelő
Nem tudom akkor minek nevezhető egy bögreszett
Üzletben rákérdeztem a Denon erősítőkre, azt mondta az ottani eladó, hogy a 600.000 ft.-os Denonok vannak olyan szinten hangban mint az említett CA
-
allein
addikt
Én tegnapi napon hallgattam meg egy CA Azur 551R típusú erősítőt, Elac szettel. Nagyon tetszett ahogy muzsikált, filmnézés és sztereóban is. Az lenne az igazi ha olyan szettel tudnám meghallgatni ami nekem is van, és valószínű, hogy itthon nem úgy szólna mint egy audió szalonban
-
Norbi 72
veterán
Szerintem a gyenge láncszem a frontok.2809-hez sokkal jobb falak kellenének.
Gondolkodtam egy 3808,4308 vagy egy CA 551r,de a hozzászólásokból leszűrve ezek sem érhetnek fel egy sztereó hangjához.
Ezt melyik hsz.-ből szűrted le?Ezek a vasak elég jók sztereóra is.Persze az is kérdés,melyik sztereó erősítőhöz hasonlítod.
-
Dorian
félisten
Új áraikból kiindulva nem sokkal magasabb szint a Pio. Hogy más, azt a napokban kitárgyalták itt a topikban. Azonos áron sztem én is kipróbálnám, mert a használtpiaci értéke viszont magasabb.
A hangfalcsere nagyobb ugrás lesz, nem kell félni, hogy "kevés hozzá" a Lektor, jó lesz. Egy erősítő és hangfal teljesen más torzításokat visz a rendszerbe, nem lehet egy "értékskálán" viszonyítani. -
Dorian
félisten
Gondolom használtam egy árban van azért ez a két típus. Nyilván érdemes a sok kategóriával jobb 2809-et venni. Más "jóságokat" kapsz erősítő és hangdoboz minőségibbre váltásával, tehát nem úgy kell elképzelni, hogy ha "túl komoly" a hangdobozokhoz képest az erősítő, akkor semmi különbség nem lesz egy gyengébbhez képest, nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest