Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz devil-k #183616 üzenetére
Próbálok mindenkinek válaszolni.
Tulajdonkèppen nèmileg a vetített kèppel sem voltam teljesen elègedett, hangból hiányzott egy kis finomság, mivel a hangszórók sem voltak azok a kimondott otthoni használatra tervezett darabok, ekkora teljesítmèny sem kell.
Így most mindennel feljebb lèpek egy kicsit, finomítok a dizájnon, termèszetesen a vetítès marad olyannyira, hogy szereztem mèg egy vetítőt.
Ami marad a nagy kèp, tulajdonkèppen a frontoldal sokat nem változik majd, csak 10 cm- rel beljebb kerül a vászon kerete
A kèt centeres megoldás mindenkèppen kihívást jelent, mind hangban mindpedig dizájnban.
Mindent összegezve, kèpben ès hangban szeretnèk mèg egy kicsit feljebb lèpni, innen jött az ötlet[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz devil-k #183616 üzenetére
kulonbozunk, ki mit lat ebben a hobbiban. nekem pl csak egy eszkoz a hangkelto meg a megjelenito. a tartalom, a film a lenyeg. nekem teher az allando cserelgetes, meregetes, allitgatas, plane marginalis kulonbsegek miatt. szabadidomben ezer mas erdekesebb dolgot ki tudok talalni, minthogy ezzel szorakozzak. mas viszont azt elvezi, hogy kiprobal ezt vagy azt. epit, mer, kalibral, tapasztal, fejleszti a tudasat, stb.
es itt a forumon, vagy barmilyen mas szaktopikban phn, ugye inkabb az utobbiak vannak eloterben. hiszen azok kevesbe jarnak vissza akik csak megveszik egyszer a cuccot, beallitjak, aztan nezik a filmeket.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás