Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Drugs Bunny egy vicc... A sárga kapszula végülis nem rossz, kezdőknek emészthető módon tálalja az alapismereteket röviden. Na de négyszer elolvasni
nekem elsőre se mondott semmi újat.(#163) ginola: írj pm-et ha kell, pdf-ként átpasszolom.
Ha már zenék... Nekem Yonderboi albumai nagyon tetszenek! Aki még nem hallotta, szerintem érdemes...
-
Szabikaa20
őstag
Ez megint csak hülyeség!É pl. rendszeresen járok Airsoft-ozni(aki nem tudná mi az keressen rá)ami szintén nem olcsó hobbi és ugyan így hobbi szinten számítógépeket javítok,rakok össze,tuningolok stb. Pl ma is hoztak 1et amit összekell rakni és beüzemelni!Ennyi

katonaT:
ember....és azt nem olvastad el,hogy azt is írtam,hogy úgyis lebeszélnek róla és azt is mondtam,hogy olvass vissza,mert pár HSZ-el vissza pont arról írtak,hogy milyen "szar"! -
Ed Parker
nagyúr
Erről hogy te még nem találkoztál olyan emberrel aki ennyit edz a parasztbácsi jut eszembe, mikor először van állatkertben és megállt a zsiráf elött:
Márpedig ilyen állat nincs!Hidd el vannak komoly sportolok, akik ebből élnek, vagyis profik.
Ez nem hobbi hanem meló.
Itt nem amatőrökről beszélek, akik lejárnak a kondiba fészbukozni.
Na mindegy, nem off-olok többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csnton AS85.3 aktív subwoofer
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Jamo S805 hangfalszett fekete köris szinben bontatlan dobozban
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Logitech Z333 2.1 Aktív hangfal / szép állapot / keveset használt / kitünő hangzás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nekem elsőre se mondott semmi újat.